Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Οι βασίλισσες του queen.gr κατά παρουσιαστή, επειδή δεν θέλει να κοροϊδεύουν τα θεία!


62"Νεοσυντηρητική ηθική" το να μην θέλει κάποιος να σπάνε πλάκα με τα πιστεύω του!
Έχουν χάσει κάθε είδους ισορροπία κάποιοι οι οποίοι μάλιστα με δημόσιο λόγο, προσπαθούν να στήσουν ένα δίκτυ λογοκρισίας κατά όποιου δεν συμφωνεί μαζί τους, κατά όποιου δεν...
διακατέχεται από πλήρη μηδενισμό όπως οι ίδιοι. Ο λόγος για τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο οποίος στην στήλη του στην ιστοσελίδα "queen.gr" κάνει τον ιεροκήρυκα κατά του Γρ. Αρναούτογλου. Διαβάστε τι γράφει:
"με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο, είπε λίγο πολύ (εντάξει δεν το είπε ακριβώς αλλά φάνηκε να συμφωνεί) ότι ο πιτσιρίκος που έφτιαξε τη σελίδα Άγιος Παστίτσιος και καταδικάστηκε δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα θεία, ούτε αυτός ούτε κάποιος άλλος. Στη συνέχει μονολόγησε πόσο ευχαριστημένος είναι που ανακάλυψε την ορθοδοξία από μόνος του. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να μάθει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Γρηγόρη, απλά αυτό το παραλήρημα μπροστά στις κάμερες , μάλλον έχει σκοπό να ενισχύσει την παρωχημένη πλέον ιδέα του καλό παιδιού, παρά να καταχωρηθεί ως πράξη δήλωσης θρησκείας και πίστης.
Δικαίωμά του είναι να είναι υπέρμαχος μια νεοσυντηρητικής ηθικής που προτρέπει απαγορεύσεις και τιμωρίες, αλλά βάζοντας ως ασπίδα τη θρησκεία , είναι και ύποπτο και φτηνό κόλπο."
Καταλάβατε; Εάν πιστεύετε δηλαδή ότι δεν θα έπρεπε να περιπαίζει, να βριζει ή ο,τιδήποτε άλλο κανείς τα θεία (ακόμη και εάν δεν το λέτε, αλλά φαίνεται να... συμφωνείτε) θα σας πιάσουν οι "βασίλισσες" στο στόμα τους και ποιός σας ξεπλένει μετά.
Η αυτολογοκρισία που θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι έχει καταστεί σε πραγματική μάστιγα της εποχής.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου