Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Διονυσιακοί τεχνήτες οι πρώτοι τέκτονες στον κόσμο !

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ????
ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΩΝΟΙ(ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΕΛ,ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!




O Τεκτονισμός έχει τις ρίζες... του στην Αρχαία Ελλάδα & είχε σχέση με την Ναοδομία ιδιαίτερα των αφιερωμένων στον Διόνυσο Ναών απο τους Διονυσιακούς Τεχνίτες. Συγκεκριμένα (εκ του Τέκτων = Τεχνίτης) Δόγματα των Τεκτόνων ήταν πάντα τα: "Θεός αεί Γεωμετρεί" του Πυθαγόρα, & "Μηδείς αγεωμέτρητος εισήτω" του Πλάτωνα. Ο Πλάτων αποδίδει στους Αρχαίους Τέκτονες & περιεχόμενο Πνευματικό, φιλοσοφικό. Η Συντεχνία προστατευόταν στην Αθήνα απο την νομοθεσία του Σόλωνα, ενώ στην Ιωνία έδρευε στην πόλη Τέω & επίσης τελούσε υπο την προστασία του βασιλέως της Περγάμου. Το 300π.χ. οι Διονυσιακοί Τεχνίτες χρησιμοποιούσαν συμβολικά τα εργαλεία της τέχνης τους, διοργανώνοντας συμπόσια & ειδικές συνεδριάσεις!! Με την πάροδο του χρόνου, καθιστούσαν μέλη τους πρόσωπα ξένα προς την ναοδομία όπως ο βασιλιάς της Περγάμου Άτταλος ο Β'.




Ο βασιλεύς της Τύρου Χιράμ απέστειλε τεχνίτες για να εργαστούν στην κατασκευή του Ναού.

Ο Φλάβιος Ιώσηπος αναφέρει ότι ήσαν λιθοξόοι μαθητές και διδάσκαλοι των Διονυσιακών τεκτόνων, συντεχνίας αναγνωρισμένης εν Ελλάδι υπό του Σόλωνος και στην οποία είχαν δοθεί ειδικά δικαιώματα.
Οι ίδιοι είχαν οικοδομήσει στην Τύρο ένα μυθικό πλέον και μη σωζόμενο Ναό αφιερωμένο στον Ηρακλή και την Αστάρτη, επί των σχεδίων του οποίου εβασίσθη και ο Ναός του Σολωμόντος.
Έτσι, εξηγούνται και οι Ελληνικές επιρροές στην κατασκευή του Ναού, αλλά και το γεγονός ότι επετράπη σε ξένο και αλλόθρησκο λαό όπως οι Τύριοι, να κτίσει τον Οίκο του Κυρίου του Ισραήλ.

Λέει ότι στην πόλη Τέως ιδρύθηκε η πρώτη "μυστική οργάνωση" των Διονυσιακών τεκτόνων (Dionysian Artificers)(το 200 πΧ, ο αρχιτέκτων Ερμογένης έκτισε περίφημο ναό του Διονύσου), κατόπιν η έδρα μετακόμισε στην Λέβεδο (βρήκα στην εγκυκλοπαίδεια ότι οι Ρωμαίοι κατέστησαν αυτήν κέντρο των περί τον Διόνυσον τεχνιτών αλλά η αναφορά μου φαίνεται γενική) και αργότερα επεκτάθηκαν στην Συρία, την Περσία και την Ινδία. Ανάμεσά τους υπήρχαν μικρές ομάδες που λειτουργούσαν σχεδόν αυτόνομα και είχαν δικά τους ονόματα.
Εκτός από την αρχιτεκτονική, ασχολήθηκαν με τις καλές πράξεις και την φιλανθρωπία. Είχαν μυστικά συνθήματα για να αναγνωρίζουν τα μέλη τους και ειδικά σύμβολα παρμένα από την αρχιτεκτονική τέχνη.
Ένας ναός στην Πομπηία θάφτηκε με την έκρηξη του Βεζούβιου το 71 μ.Χ. και οι ανασκαφές έφεραν στο φως ένα εξάκτινο αστέρι του Δαβίδ, ένα κρανίο,και έναν ασπρόμαυρο πίνακα σχεδίου που είχαν χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά οι Διονυσιακοί Τεχνίτες.Όλα αυτά είναι τα σύμβολα τα οποία χρησιμοποιούνται από τους σημερινούς Μασόνους.
Από το βιβλίο του David Icke "Το Μυστικό όλων των εποχών" (σελ.141)





Διονυσιακά Μυστήρια. Είναι συνέχεια των ορφικών, το τελετουργικό αναφέρεται στο διαμελισμό του Διονύσου, που ήταν γιος της Σεμέλης και του Δία. Από τον διαμελισμό η Αθηνά διασώζει μόνο την καρδιά και την επιστρέφει στον Δία. Είναι μύηση που αποκαλύπτει την άφιξη στον κόσμο της μορφής και την επιστροφή στο Θείο, διαμέσου μιας συγκινησιακής τελετουργίας της γνωστής ωμοφαγίας. Η ωμοφαγία συμβολίζει την μεταλλαγή της ύλης σε πνεύμα, αφού προηγουμένως ο μυούμενος εμπειρικά ενστερνιστεί το μεθύσι της ύλης και τον πόνο που μοιραία ακολουθεί μετά από ένα τέτοιο μεθύσι.


Αιγυπτιακά Μυστήρια. Όσιρις, Ίσιδα και Ώρος αποτελούσαν το τρισυπόστατο της αιγυπτιακής μύησης. Ο τεμαχισμός του Όσιρι, όμοιος με τον τεμαχισμό του Διόνυσου και του Βράχμα, και η συγκόλιση των τεμαχίων του σώματός του από την Ίσιδα, την Θήλεια Αρχή, συμβολίζουν την πολλαπλότητα, την ατομικοποιημένη μορφή, που πρέπει πάλι να ενωθεί με το πνεύμα για να ξαναβρεθεί στην αρχική πνευματική κατάσταση.


/thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/04/blog-post_10.html#ixzz1i9AwFoYO

anti-neotaksites.blogspot.com

18 σχόλια:

  1. Πες τα. Την τυφλα σας δεν ξερετε, μου γραφετε και αρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα έχετε λαλήσει τελείως καημένοι παντού τέκτονες και μασόνους βλέπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείστε το, το blog...

    ΞΕΡΝΑΜΕ με τις ψυχανωμαλίες που διαβάζουμε...

    φασισταριά του κερατά, το παίζετε και επαναστάτες... κοκοράκια...

    Ασχετίλες, αμόρφωτοι, ζώα, που δεν σέβεστε την χώρα που σας γέννησε, και την προδίδεται με τις μαλακίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γέμισε ο τόπος φασιστικές εβραιοψυχανωμαλίες...

    Οι εβραιο-ψυχασθενείς βγήκαν να σώσουν την Ελλάδα, από τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    Καλά ρε τόσο αμόρφωτοι είσαστε που θέλετε να γράφετε και άρθρα και να το παίζεται ηγέτες, που βοηθάτε την χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτάτε που το πάει η Αρχαιολατρία; Όχι εκεί που το φέρανε οι πατέρες του Ιουδεοχριστιανοί. Σφάζοντας, γκρεμίζοντας, λεηλατώντας και απαγορεύοντας τον Έλληνα να είναι Έλληνας συρρικνώσατε εσείς οι συνεχιστές του δόγματος της δουλοπρέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διόρθωση. οι Πατέρες σας Ιουδεοχριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.. ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΕΙ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΒΛΕΛΩ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΚΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΝΩΘΕΙΚΑΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΜΕ ΦΩΣ ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ.. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕ
    ΝΟΥΜΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν οι προπάτορες μας με τον πολιτισμό τους κατακτούσαν τον κόσμο είχαν κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Ποιες; αυτές που κάποιοι άλλοι της απαγόρευσαν με φωτιά και τσεκούρι.

      Διαγραφή
  8. (mar 4, 2012 01:25-01:28 PM Διορθωση οι πατερες σας οι ιουδαιοχριστιανοι σφαζοντας γκρεμιζοντας λεηλατωντας και απαγορευοντας τον ελληνα να ειναι ελληνας) ο δικος σου ο πατερας μπορει να ειναι ιουδαιος και συ ο βενιαμιν ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ και κανενας ορθοδοξος δεν γκρεμισε και δεν λεηλατησε και ουτε εσφαξε γιαυτο να γινεσαι πιο συγκεκριμενος οταν γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΕΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και που είναι το κακό με όλα αυτά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΑΔΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΤΡΩΜΑ...ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥς ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ..ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙς ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ???????ΟΥΦΟ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και οι αρχαιοι ΕΛΛΗΝΕς ΗΣΑΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ καιΟΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ,με καταγωγη ΑΠΟ ΤΗΝ κυλληνη τησ αρκαδιασΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ βασιλιας τησ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. Η ΑΙγυπτος ηταν ΤΟΤΕη ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΡΕΙΕς ΙΝΔΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΩΝ,ΚΑΙ ΟΙ12 ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕς ΠΟΥΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΦΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΥΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΠΙΑΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7 απριλιου 2013 7:10 μ.μ. ''ευγε''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή