Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

H δράση του Σιωνισμού στην Ελλάδα


Το πολιτικό κατεστημένο το οποίο διοικεί τον τόπο, συνδέεται, με άρρηκτους δεσμούς με τον διεθνή σιωνισμό. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται από τη διαπίστωση ότι η καταγωγή πολλών πολιτικών είτε είναι εβραϊκή, είτε οι ίδιοι εξαρτώνται οικονομικά από τους ιουδαίους. Για να μην θεωρηθεί ο ισχυρισμός αυτός ως νεφελώδης... και δημαγωγικός, θα επικαλεσθούμε, ενδεικτικά, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της εξαρτήσεως.

Ο Α. Παπανδρέου, γιος της Πολωνοεβραίας Σοφίας Μινέικο, συνέδεσε την άνοδό του στην εξουσία με την απόλυτη πρόσδεσή του στον διεθνή σιωνισμό. Αντλώντας την οικονομική υποστήριξη για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από την τράπεζα «Τσαίηζ Μαχνάτταν» (Chase Manhattan, όπως έχει καταγγελθεί χωρίς να διαψευσθεί στο βιβλίο του Αθ. Στριγά «Παγκόσμιοι Εντολοδότες») η οποία ανήκει ως γνωστόν στην πανίσχυρη εβραϊκή οικογένεια των Ροκφέλλερ, ο Παπανδρέου ανήλθε στην εξουσία το 1981, αναιρώντας όσα βαρύγδουπα είχε εξαγγείλει προεκλογικώς.

''Ηδη από τα φοιτητικά του χρόνια είχε συνδεθεί ιδεολογικά με τον εβραϊσμό, ασπαζόμενος την μηδενιστική θεωρία του εβραίου Τρότσκυ. Σύμφωνα με τον Μ. Μπότσαρη, (όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Οι οπλοφόροι του ΠΑΚ») κατά την μακρόχρονη παραμονή του στις ΗΠΑ, όπου ανήλθε οικονομικά και κοινωνικά κάτω από πραγματικά αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνδέθηκε, μεταξύ των άλλων, με την Συμβουλευτική Επιτροπή της Υπάτης Στοάς των Τεχνοκρατών, η οποία αποτελείτο από οκτώ επιφανείς και πανεπιστημιακούς καθηγητές των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ισραήλ και της Αγγλίας. 'Ολοι τους έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Είναι εβραϊκής καταγωγής. Πρόκειται για τους Ρ. Λίσσακ, Τ. Βιέτοριτς, Λ. Λεφέπερ, Μ. Ντόναχιου, Ρ. Ντάλιγκ, Φ. Γουίλκινσον, Ζ. Γκρόσμαν και Τ. Χάλντιβ.

Οι επαφές αυτές δικαιολογούν απόλυτα την ανακολουθία λόγων και έργων που τον διέκρινε.

Για τις φιλοσιωνιστικές τους καταβολές διακρίνονται σήμερα αρκετά από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στα οποία διακρίνουμε τον Α. Τσοχατζόπουλο, τον οποίο η εφημερίδα των εβραίων «Τα Νέα μας» (Οκτώβριος 1993) έχει παρουσιάσει να μετέχει σε ειδικές συναντήσεις των εβραίων της Αμερικής, με τους Αχέπανς, όπως και σε πλείστες σιωνιστικές εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από τον πρέσβη του Ισραήλ, Δαυίδ Σασσόν. Ο γνωστός συγγραφέας Ι. Φουράκης έχει καταλογίσει στον Α. Τσοχατζόπουλο, σε βιβλία του την κατηγορία ότι ηγείται «σιωνοσοσιαλιστικής φατρίας» ένας χαρακτηρισμός που αφήνει πολλά υπονοούμενα περί των απόψεών του�

Ιδιαίτερες σχέσεις με τον εβραϊσμό είχε αναπτύξει η Υπουργός Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη, νυμφευθείσα τον γαλλοεβραίο Ζυλ Ντασσέν. Οπωσδήποτε δεν είναι συγκυριακό το γεγονός ότι ανελάμβανε πάντοτε το ζωτικής σημασίας Υπουργείο Πολιτισμού.

Ο κ. Σημίτης, επί επταετίας, φυγαδεύθηκε στο εξωτερικό φέρων στο διαβατήριό του την επωνυμία Βεντούρα που ως γνωστός είναι το όνομα του εβραίου ιδρυτή του ΚΚΕ. Πολλά ερωτηματικά προκαλεί αυτή του η προτίμηση εάν μάλιστα συσχετισθεί με την ανάμειξή του στην υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Ο Σημίτης, υπό την ιδιότητα του Υπουργού Βιομηχανίας το 1995, όπως απεκάλυψε η εφημερίδα «Το 'Ονομα» (31-8-1995) με εκτεταμένο δημοσίευμά της, επιχείρησε να παραδώσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στην εβραϊκή εταιρεία «Οφερ Μπράδερς», η οποία σε συνέργεια με τη Μοσσάντ, χρησιμοποίησε έναν πράκτορά της ονόματι Καλογερίδη, προκειμένου να εξασφαλίσει την κυριότητα των στρατηγικής σημασίας ναυπηγικών αυτών εγκαταστάσεων.

Ακολουθεί ο άλλοτε πανίσχυρος «τσάρος» της οικονομίας, Γερ. Αρσένης, πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Παιδείας, αν και καθ' ολοκληρία άσχετος και προς τα δύο αντικείμενα. Φημολογείται ότι η μητέρα του Αρσένη είναι εβραϊκής καταγωγής εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι οι κρυπτομηχανές που βρίσκονται στο ΥΕΘΑ (Ελληνικό Υπουργείο Εθνική Αμύνης) οι οποίες διεκπεραιώνουν την αποστολή � λήψη κρυπτογραφημένων διαβαθμισμένων σημάτων, είναι εβραϊκής κατασκευής και συνεπώς οι σιωνιστές δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε καν να αποκρυπτογραφήσουν τα σήματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Φήμες περί εβραϊκής καταγωγής κυκλοφορούν και για την οικογένεια Τσάτσου. Μπορεί να απώλεσε τα τσιμέντα ΤΙΤΑΝ, περιήλθε ωστόσο υπό τον έλεγχό της η αποκλειστική προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν χρειάζεται βεβαίως να γίνει ειδική μνεία στην καταγωγή του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Ροζάκη � Ροζενστάιν, ενώ ομόφυλός του τυγχάνει και ο «ιθύνων νους» της Εταιρείας «Αττικό Μετρό» Μοσέ Ραφαήλ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ.

Φυσικά δεν λείπουν οι εβραίοι και οι εβραιόφιλοι και από τα υπόλοιπα κόμματα, με προεξάρχουσα τη Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τον πρώην πρόεδρό της Μ. 'Εβερτ, οι σχέσεις του οποίου με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι περισσότερο από δεδομένες, (πανταχού παρών σε όλα τα εβραϊκά μνημόσυνα, κατελθών ως υποψήφιος δήμαρχος το 1986 με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή», στο ψηφοδέλτιο του οποίου υπήρχαν και εβραίοι, (Ααρών, Σαμπεθάι κ.ά.), στο κόμμα του υπάρχουν ουκ ολίγοι εβραίοι και εβραιόδουλοι.

Κατ' αρχήν διακρίνεται ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αποστολάτος, φανατικός υμνητής των εβραίων, πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και εκδότης του περιοδικού «Ελληνο-ισραηλινά Νέα».

Ακολουθεί ο εβραιόφιλος Ν. Μάρτης, πρώην υπουργός και βουλευτής, ο οποίος προ ετών κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας», δια του οποίου «προσπαθεί» να αποδείξει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας� επικαλούμενος τις μαρτυρίες της Παλαιάς Διαθήκης. Δηλαδή, αναθέτει στους εβραίους ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποφανθούν αν η Μακεδονία είναι Ελληνική. Το βιβλίο του Μάρτη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με εβραϊκό πιστοποιητικό, έχει προβληθεί κατά κόρον από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και τα εβραϊκά Xρονικά, καθόλου βέβαια τυχαία�

Ο Ι. Παλαιοκρασάς, τυγχάνει εκ των φίλων του ΚΙΣ και είναι πρωτοπόρος σε όλα τα εβραϊκά «μνημόσυνα». Ακολουθεί ο Ι. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος επίσης πρωτοστατεί σε όλα τα μνημόσυνα ανά την Ελλάδα, για το «ολοκαύτωμα». Ως υπουργός Εθνικής Αμύνης συνήλθε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία «Τζένεραλ Νταϊνάμικς» (General Dynamics) για την αγορά 40 αεροσκαφών F-16. Για την εξεύρεση ωστόσο των αναγκαίων κονδυλίων, κατέφυγε στην εβραϊκή εταιρεία «Σόλομον Μπράδερς» (Solomon Brothers) η οποία μάλιστα διαδραμάτισε και εγγυητικό ρόλο στην συμφωνία, φυσικά με το αζημίωτο. Κατά το 1993, ο Βαρβιτσιώτης με τον τότε υφιστάμενό του Ι. Σταθόπουλο, είχαν επιδοθεί, ματαίως βέβαια, σε� έρευνες για την «ανακάλυψη» της ανύπαρκτης εβραϊκής ταξιαρχίας, η οποία δήθεν είχε πολεμήσει κατά την περίοδο 1940-41 στην Ελλάδα και� θυσιάσθηκε για τον Ελληνισμό!

Ο Αν. Ανδριανόπουλος, συγκαταλέγεται στους ένθερμους νεοταξίτες και υποστηρικτές του Ισραήλ. Λάτρης των εβραϊκών κιμπούτς, προφανώς εθιζόμενος στην εβραϊκή νοοτροπία περί εργασίας, πραγματοποιεί συχνά επισκέψεις στο Ισραήλ και εκφράζει φιλοσιωνιστικές απόψεις.

Η Κέλλυ Μπουρδάρα, κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού, είχε δαπανήσει αρκετά κονδύλια για την προβολή εβραϊκών έργων τέχνης και θεμάτων της Παλαιάς Διαθήκης στην Εθνική Πινακοθήκη, αποσπώντας επαινετικά σχόλια από το εσωτερικό έντυπο των εβραίων «Τα Νέα μας» (1-10-1993).

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθηναίων και πρώην πρόεδρος του Κ.Ε.Π., έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα και έχει καταγγελθεί, χωρίς ωστόσο να διαψευσθεί, ότι ενισχύεται από εβραϊκές πηγές με εξουσιαστικές προοπτικές. Κατά την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος, αυτοπροβαλλόταν ως «Εκπρόσωπος μίας Νέας Εποχής», ισχυρισμός ο οποίος καθιστά αρκετά σαφή τον υπαινιγμό του. Από το 1990 υπηρετούσε στο διπλωματικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, από το οποίο κατέβαλλε «άοκνες» προσπάθειες για την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Παρεμπιπτόντως, είναι μήπως τυχαίο το γεγονός ότι η πρώτη διπλωματική ενέργεια της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανήλθε στην εξουσία το 1990, ήταν η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ;

Οι Αθανάσιος Τσαλδάρης, Αριστ. Παυλίδης, Γ. Παναγιωτόπουλος και Θ. Σοφούλης, άπαντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασαν κατά το παρελθόν, εντός και εκτός βουλής, απροκάλυπτα φιλεβραϊκές θέσεις. Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση των Πεσματζόγλου και Πλυτά.

Η Φ. Πάλλη Πετραλιά, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εβραίους, τόσο μάλιστα ώστε να αποτίει φόρο τιμής στην επτάφωτο λυχνία, στεκόμενη σε στάση προσοχής και θέτοντας το χέρι στην καρδιά... Φημολογείται δε ότι στην κατοικία της επήλθε η σύμπραξη-συναλλαγή των εβραίων επιχειρηματιών των ΗΠΑ με τους Αχέπανς, μία σχέση καθυποταγής των ελληνικών επιχειρηματιών των ΗΠΑ στο σιωνιστικό λόμπυ.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, διατηρούσε άριστες σχέσεις με το τοπικό εβραϊκό στοιχείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοσμόπουλος αρεσκόταν στο να εκφωνεί λόγους σε εβραϊκές συναγωγές και σε συναφείς χώρους. 'Αλλωστε κυκλοφορεί ευρέως η φήμη ότι ο Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της αναδείξεως της Θεσσαλονίκης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, εξασφάλισε για την προβολή των δραστηριοτήτων της εβραϊκής κοινότητας σημαντικά κονδύλια.

Απροκάλυπτα φιλική προς τον εβραιοσιωνισμό στάση, τήρησε και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής. Επί της περιόδου της πρωθυπουργικής παντοδυναμίας του στη Ν.Δ. (1974-1980) ζωτικής σημασίας εθνικοί και κρατικοί φορείς είχαν αλωθεί από τους εβραίους. Ενδεικτικά αναφέρουμε (από το βιβλίο του Ι. Φουράκη «Ελληνισμός - Εβραιοσιωνισμός» σελ. 361) ότι στο Υπουργείο Εξωτερικών δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάϊ, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν, η Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδος, ο Η. Μόρδος, ο Χαϊμ Καπέτας, ο Β. Αλπαλάς. Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν ο Μ. Λεβί, ο Χαϊμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο, ενώ στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν ο Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσηπης, Χ. Περέζ, Χ. Ροζενστάιν.

Ο Θεόδωρος Κασσίμης, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΕΟΤ, έθεσε σε κυκλοφορία ένα ανεπίτρεπτο φυλλάδιο για τα ανύπαρκτα... εβραϊκά αξιοθέατα στην Ελλάδα. Φημολογείται ότι η σύζυγός του είναι εβραϊκής καταγωγής, κατά την περίοδο δε της δραστηριοποιήσεώς του εντός του ΕΟΤ, πολλοί εβραίοι προωθήθηκαν ως ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων. Χαρακτηριστική περίπτωση επ' αυτού προώθηση του Δαυίδ Γκολφάιντ στο ξενοδοχείο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης.

Στενές σχέσεις με τους ιουδαίους, έχει όμως και η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού. Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς σχέσεις με την οικογένεια Ιουδερού, το γένος Μολώχ, όμως οι σχέσεις της με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από φιλικές...

Όσα επ' αυτού παρατίθενται είναι εντελώς ενδεικτικά. Υφίστανται πολλά παράκεντρα αποφάσεων, δρώντα τόσο εντός του πολιτικού παρασκηνίου όσο και εκτός των μέσων μαζικής αποχαυνώσεως, τα οποία ελέγχονται από τον διεθνή σιωνισμό.

Πρέπει δε να τονίσουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα αποτίουν φόρο τιμής στο «ολοκαύτωμα» και εγκωμιάζουν διαρκώς τους εβραίους. Προκαλεί βεβαίως εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς αναφέρεται στις θυσίες εκατομμυρίων ανθρώπων άλλων λαών, ουδείς μνημονεύει τις εκατόμβες των θυμάτων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, παρά μόνο γίνεται αποκλειστική μνεία στους εβραίους. Χαρακτηριστικό δείγμα επ' αυτού, είναι οι «γονυκλισίες» των πολιτικών, επ' ευκαιρία των διαφόρων τελετών τις οποίες διοργανώνουν διαρκώς οι εβραίοι για το «ολοκαύτωμα», τελετές, η παρουσία στις οποίες έχει χαρακτήρα «νομιμοφροσύνης» και πίστεως στα κελεύσματα του Ισραήλ.

Στα πλαίσια σχετικής εκδηλώσεως την οποία διοργάνωσαν οι εβραίοι στις 27 Μαρτίου 1996 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, προκειμένου να εορτάσουν τα 50 χρόνια από την ανασυγκρότηση του εν Ελλάδι εβραϊσμού, παρέστη το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, σε ένδειξη προσηλώσεως στο εβραϊκό στοιχείο. Το κυρίαρχο στοιχείο σε αυτή την εκδήλωση, όπως και όλες τις συναφείς, ήταν ότι το σύνολο των ομιλητών, προερχομένων από τον κοινοβουλευτικό χώρο, έπλεξαν το εγκώμιο των εβραίων κατά κόρον, επιχειρώντας να τους παρουσιάσουν μάλιστα και ως σημαντικούς παράγοντες για την ελληνική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Ανάμεσα σε εκείνους που περιφέρονται όπου γίνονται εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» είναι οι ακόλουθοι: Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης 'Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι (Περιοδικό «Χρονικά» - Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος - Αύγουστος 1996).

Φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας (Επίσκοπος Μελίτων, Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, Έξαρχος Ειρηναίος), στρατιωτικοί, πανεπιστημιακοί καθηγητές και δημοσιογράφοι.

Φυσικά, πέραν αυτών, υπάρχουν πολλοί ακόμη φιλοεβραίοι και σιωνιστές, οι οποίοι αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά ενισχύουν με τη στάση τους και τις πράξεις τους τον διεθνή σιωνισμό.


www.truthison.com

19 σχόλια:

 1. Απο που να αρχισης και που να τελειωσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόση αμαρτία... Η ελληνική γλώσσα να έχει την απίστευτη τιμή να γραφεί και να διαδοθεί το Ευαγγέλιο μέσω αυτής και οι παραπάνω Έλληνες και Χριστιανοί να δίνουν γη και ύδωρ στους αρνητές του Χριστού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! ΜΕΛΗ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ !!! ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!!!
  ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ψυχραιμία και θα γελάσει κάθε πικραμένος..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε οτι οι Τεκτονικοί βαθμοί από τον 18ο και πάνω είναι καθαρά Χριστιανικής εμπνεύσεως και για αυτό τον λόγο δεν θα δείτε Εβραίους σε αυτούς τους βαθμούς στην Ελλάδα.
  Οι Έλληνες Τέκτονες στα βήματα των Φιλικών προπατόρων μας βάζουμε την Πατρίδα μας πάνω από όλους και όλα. Πρώτα Έλλην και μετά Τέκτων είναι το σύνθημα και για αυτό το λόγο η γαλανόλευκη υπάρχει σε όλες τις Ελληνικές Στοές των οποίων οι εργασίες λήγουν πάντα με τον Εθνικό μας Υμνο που τον τραγουδάνε δυνατά όλοι οι Αδελφοί.
  Τα υπόλοιπα είναι φούμαρα άσχετων.

  ΙΑΒΕΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εσυ το αποβρασμα ο σκατομασονος που χεις και διαδικτυακα μουτρα και μιλας,εξηγησε μας γιατι εγινες τεκτονας?εχεις βολευετει καλα σε καποια θεση και ποσα βγαζεις το χρονο?και ποσο Ελλην εισαι οταν προσκυνας την καμπαλα?οταν παιρνεις το βαθμο "ιπποτης της Ιερουσαλημ"?τον εθνικο υμνο του Ισραηλ μηπως τραγουδατε?σιχαματα της γης,προσκυνημενοι νενεκοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όλα αυτά τα ξέρουμε, και λίγο πολυ είναι γνωστά. Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση και φύγουν απ´ το σβέρκο μας αυτά τα παράσιτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Και εγώ ανωνύμως θα γράψω, διότι η τόση κακή πληροφόρηση είναι δυστυχώς επικίνδυνη...
  Απόβρασμα δεν είναι ο μασώνος, επειδή κύριε ανόητε και ανώριμε νενέκο πιστεύετε την κάθε προπαγάνδα στον βόθρο του διαδικτύου.
  Το γιατί γίνεται κάποιος τέκτων διαφέρει ανά περίπτωσιν. Μπορώ να σάς πώ για μένα, όχι για κάποιον άλλον. Αλλά εσάς τί λόγος σάς πέφτει; Ρωτήσατε και το μπακάλη, ή τον γιατρό γιατί το έκανε, αν και αυτά είναι επαγγέλματα... Θα σάς επρότεινα να εξετάσετε το πώς εσείς ζείτε, από φιλοσοφικής απόψεως, με την κατάποσι τής ετοιματζήδικης βοθροπροπαγάνδας, και ούτε καν το παίρνετε χαμπάρι.
  Η καμπάλα που αναφέρετε δεν με αφορά ιδιαίτερα, απλώς καλύτερα να διαπιστώσετε τί η εκκλησία σας ονοάζει «θεία λειτουργία» και μετά να ρωτήσετε...
  Ιππότης τής Ιερουσαλήμ! Πώπω, είστε καλά κατατοπισμένος βλέπω, έχετε μελετήσει βαθμούς και συστήματα εις βάθος. Γιατί και πώς άραγε; Εσείς δεν έχετε τίποτε να σάς ενδιαφέρει στην ζωή σας και ασχολείστε με πράγματα που λέτε πως σιχαίνεστε ή δεν σάς αφορούν;
  Στις στοές δεν τραγουδάμε ύμνους κανενός, ούτε συζητούμε πολιτικά ή θρησκευτικά θέματα, όταν αυτά δύνανται να προκαλέσουν σύγκρουσιν ή διχόνια.
  Την σχέση με το Ισδραή λ δεν την καταλαβαίνω... μήπως μπορείτε εσείς φωτεινέ κύριε να άς την εξηγήσετε;

  μετ᾽ ελαχίστης εκτιμήσεως, σάς χαιρετώ ανώνυμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θα μπορούσε αντίστοιχα να είχε αναπτυχθεί Κίνημα Μελέτης της Αρχαιοελληνικής Γραμματείας ! Αλλά από ποιους ; Η Μασονία , ως κλειστή οργάνωση αλλά με δυναμική οικονομική υποστήριξη, φαίνεται πως προσεγγίζει και προωθεί άτομα με φιλοδοξίες και γιατί όχι ματαιοδοξίες , άτομα φερέφωνα και ανελεύθερα, για την προώθηση όμως των σκοπών της ! Ποιων σκοπών ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. προς τον υπερκαραγκιοζη προσκυνημενο σκατοποδιτσα 12:24 πρωτα πρωτα ποδιτσοπουστα η εβραιοκινουμενη εκκλησια ΑΕ ΔΕΝ ειναι εκκλησια ΜΟΥ γιατι εγω ειμαι Ελλην,το καταλαβες?Δευτερον αναγκαστηκα να ασχοληθω με το βοθροδογμα σου γιατι εσεις ειστε πισω απο ολα.Αν ησουν αντρας και ειχες ορχεις θα το παραδεχοουν αλλα αν ησουν αντρας επισης δε θα φοραγες ποδιτσα.Την σχεση με το Ισραηλ τη γνωριζεις καλα και δε χρειαζεται να σε φωτισω.Λοιπον μαλακα προσεχε οταν μιλας με καθαρους Ελληνες γιατι δε μασαμε τιποτα και μια μερα θα γκρεμισουμε τις βοθροστοες σας και θα σας γαμησουμε το νι που σας ξερασε,το καταλαβες ρε μπινε?Φορα την ποδιτσα σου και συρσου στα σκοτεινα ελεεινο σκουληκι και κανε τουμπεκι ψιλοκομμενο.Σας ετσουξε ομως πολυ το διαδικτυο που σας ξεμπροστιασε γελοιες ποδιτσες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού (απόσπασμα)

  Σελίς 38:= Πας ετερόδοξος δεν είναι άνθρωπος αλλά κτήνος. Ο Εβραίος είναι ευαρεστότερος τω Θεώ και αυτών των Αγγέλων. Το ραπίζειν Εβραίον ίσον τω τύπτειν την θεότητα΄ όθεν άπιστος εγείρων χείρα καθ’ Εβραίου θανάτω τιμωρείσθω. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εισί κύνες, όνοι, χοίροι, κτήνη. Η Χριστιανική φυλή αγέλη κτηνών εστί, εκ του σατανά καταγομένη και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρη. Γυνή Εβραία, εξερχομένη του λουτρού και ευθύς απαντώσα ίππον, όνον, κάμηλον, σκύλον, χοίρον, λεπρόν ή Χριστιανόν, οφείλει να λουσθεί εκ νέου. Επίσης εν τω κεφαλαίω Αρουβίμ εύρηται ότι : Αι των Χριστιανών κατοικίαι δέον να θεωρούνται αγελοστάσια, και εν τη εισηγήσει Βαϊαμοτέθ οι τάφοι των ετερόδοξων θεωρηθήτωσαν λάκκοι κτηνών΄ και αφού η ζωή των απίστων ανήκει εις ημάς, έτι μάλλον ανήκει ημίν το χρήμα των. “

  ΠΗΓΗ: ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 1960, ΑΝΑΤΥΠΩΣΙΣ 1981, Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού. Διήγησις περί του πώς οι Εβραίοι πίνουν ανθρώπινο αίμα.

  “… Επίσης γνωστόν τυγχάνει, ότι οι δήθεν Ευαγγελισταί, οι Χιλιασταί, οι ερμηνευταί των Γραφών, καθώς και τόσοι άλλοι με χριστιανικάς προσωπίδας, είναι παραφυάδες εβραϊκαί με χριστιανικά προσχήματα και ονόματα. Ομοίως, Εβραίοι είναι και οι Μασσώνοι και θεωρούν και αυτοί τους Χριστιανούς ως βέβηλους, επειδή δεν έχουν μυηθή εις τα της Μασσωνίας, και διατάσσουν τον προσήλυτον να ορκισθή ως εξής:
  «Ορκίσθητι ενώπιον του μεγάλου Αρχιτέκτονος του σύμπαντος και της σεπτής ταύτης Στοάς, ότι θέλεις συντρίψει πάντα δεσμόν συνδέοντά σε εισέτι μετά Πατρός, Μητρός, Αδελφών, Βασιλέων, συγγενών και λοιπών, ως και με οιονδήποτε Ον, εις ο υπεσχέθης πίστιν και υπακοήν, και ότι απολύεσαι παντός όρκου, όν δήθεν έδωκας προς την Πατρίδαν και τους Νόμους και ότι συντάττεσαι ανεπιφυλάκτως με τας νέας αρχάς της Μασσωνίας υπό την σημαίαν του μεγάλου αρχιτέκτονος του Σύμπαντος».
  ΠΗΓΗ: ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 1960, ΑΝΑΤΥΠΩΣΙΣ 1981, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ, σελ. 199

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Καταγγέλουμε πως το epanastasi-gr είναι ΑΠΑΤΗ, και από πίσω κρύβονται συμφέροντα της Ορθοδοξίας, που θέλει να καπηλευτεί την Επανάσταση, για να μας φορέσει μία νέα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΟΥΝΤΑ.

  Είναι φασίστες, είναι δικτάτορες, είναι εβραιοτραφείς αντίχρηστοι, και ανθέλληνες, αυτοί που ίδρυσαν αυτό το blog, και ο στόχος τους είναι να ξεγελάσουν τον Ελληνικό Λαό και να τον μαντρώσουν, σε μία Νέου τύπου Δικτατορίας.

  Για να το πετύχουν αυτό, ασκούνε μαύρη προπαγάνδα, προς κάθε φιλοσοφική σχολή και κίνηση που απελευθερώνει, την Ελλάδα, και προωθούν πάλι αυτην εβραϊλα που μας έχει καταστρέψει...

  Οι πραγματικοί Σιωνιστές, είναι οι epanastasi-gr που συνεργάζεται στενά με την Ορθοδοξία, για να εκμεταλευτούν όλο το υγιές επαναστατικό ρεύμα που γεννήθηκε στην χώρα μας, έτσι ώστε να μην ελευθερωθούμε...

  Μην τους ακούτε, είναι απατεώνες, από πίσω κρύβονται οι κερδοσκόποι του Αγιου Όρους, και οι Αρχιμασόνοι της Ορθοδοξίας, που εκμεταλεύονται τον Ελληνικό λαό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ειναι απατεώνες το http://epanastasi-gr.blogspot.com

  Ο στόχος τους είναι να στρέψουν τον Ελληνικό λαό, κατά της Μασονίας, που ελευθερώνει τα μυαλά των Ανθρώπων και να κρατήσουν και πάλι δέσμιους όλους τους συνανθρώπους μας, στο μαντρί της ΣΙΩΝ που είναι η Ορθοδοξία.

  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ = ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. (ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) ρε αχρηστε ειδωλολατρη και αγραμματε μαθε και τουτο (σιων-σιος-δωρικα=θεος) και επισεις (εια κουφα παλον, ως σπαρταν υμνιωμεν, τα ΣΙΩΝ χοροι και ποδων κτυποις. ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ, 1305.) ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιών ήταν το όνομα ενός λόφου της Ιερουσαλήμ, Σύμφωνα με τις χριστιανικές παραδόσεις στο λόφο της Σιων έγιναν, ο Μυστικός Δείπνος και το Μυστήριο της Θ. Ευχαριστίας, η Επιφοίτηση του Αγιου Πνεύματος και η ίδρυση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας (Πραξ. 2.). Άσε την διαστρέβλωση την παραποίηση των λέξεων. Έχετε μπερδέψει την πουτσ@ με την βούρτσα εδώ μέσα. Η αρχαιοελληνική θρησκεία δεν έχει καμία σχέσει με αιρέσεις και τους ανώμαλους μασόνους! Τώρα αν αυτοί βρίσκουν πηγές από αυτή, και κλέβουν σύμβολα θεούς και έννοιες που είχαν άλλη σημασία, δεν φταίνε οι προγονή μας, ούτε η θρησκεία τους.

   Διαγραφή
 16. (ο στοχος τους ειναι να στρεψουν τον ελληνικο λαο κατα της μασονιας που ελευθερωνει τα μυαλα των ανθρωπων) γαμω και σενα και τη μασονια σου βρωμομασονε του κερατα σατανολατρη που ελευθερωνει η μασονια τα μυαλα των ανθρωπων ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ θα μας κλασετε τα αρχιδια παντα την ορθοδοξια μπροστα σας θα την βρισκεται και μια ζωη εμποδιο θα σας ειμαστε σκατομασονοι αχρηστοι της κοινωνιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ευτυχως που υπαρχει και η ορθοδοξια που τοσο τη μισειτε να σας ξεσκεπαζει ,παλιομασονοι εχετε θεοποιησει το χρημα και τη δοξα.οσο ζουμε και αναπνεουμε θα μιλαμε στους μαθητες μας και θα σας ξεσκεπαζουμε σε ολα τα ελληνικα σχολεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. pros maria kastaki, περι σιων και χριστιανικες παραδοσεις κλπ. ειναι πολυ γνωστα, μιας και ειμαι και ορθοδοξος, γιαυτο πεστα σε κανεναν αλλον!! κανενας λοιπον δεν μπερδεψε την πουτσα με την βουρτσα, απλα εσυ δεν καταλαβες το σχολιο του απο πανω σου το τι ακριβως αντιπροσωπευει προς απαντηση στον αλλον. και κατι τελευταιο, επειδη μας το παιζεις και διανοια, η αρχαιοελληνικη θρησκεια ειχε μεγαλη σχεσει με αιρεσεις μελετα καλυτερα και μετα γραψε, και ασε της πουτσες και της βουρτσες που ξερεις,
  τουλαχιστον το πρωτο κρατα το καλο σου κανει... (διογενης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή