Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Το κόλπο του zeitgeist είναι κόλπο της μισής αλήθειας

  
zeitgeistghΕίναι γνωστό πλέον σε όλους τους ψαγμένους της υφηλίου, το ντοκυμανταίρ ZEITGEIST, που προωθήθηκε παγκόσμια κυρίως μέσω του YOUTUBE.
Το ZEITGEIST αποκαλύπτει-αποδέχεται συνοπτικά τις εξής αλήθειες, χωρίς όμως να τις λέει ολόκληρες, ή χωρίς να αντιλαμβάνεται όλη την αλήθεια.
1. Οι κυβερνήσεις είναι μαριονέττες κάποιας παγκόσμιας αρχής. Αυτό πλέον το κατάλαβαν όλοι.
Δεν προτείνει όμως ποιά είναι...
η παγκόσμια αρχή. Αναφέρεται γενικά σε πολυεθνικές, λέγοντας και μερικά ονόματα από αυτές.
2. Όταν κάποιος τοπικός ηγέτης δεν υπακούει, τότε τον δωροδοκούν, ή τον σκοτώνουν ή του στέλνουν τον νατοϊκό στρατό. Δίνει τα παραδείγματα κάποιων ηγετών του Ιράν και του Σαντάμ, αλλά όχι του Μιλόσεβιτς, που αφήνει έτσι να εννοηθεί ότι εκεί το ΝΑΤΟ είχε δίκιο.
Εκείνο που αποφεύγουν όμως να πουν είναι το πιό συνηιθησμένο. Η μέθοδος της δια του εκβιασμού αντικατάστασης ενός πρωθυπουργού, όταν δεν τους κάνει τα χατήρια. Εκβιασμό με αποκαλύψεις σκανδάλων, ή με απειλή της ζωής του ή των παιδιών του.
3. Η παγκόσμια οικονομία κινείται βάσει των προϋπολογισμών, όχι των κρατών, αλλά των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αποφεύγει όμως να πει ποιοί είναι πίσω από τις εταιρείες και χρησιμοποιεί απλά το κολπάκι του κομμουνισμού με το ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Το κεφάλαιο δηλαδή τα κάνει όλα. Το κεφάλαιο καταστρώνει εκατονταετή σχέδια. Ο αέρας ο κοπανιστός δηλαδή. Ο κανένας. Έτσι απροσδιόριστα, οι πολυςθνικές εταιρείες.
Δεν αναφέρεται ούτε σε Ιλλουμινάτι, ούτε σε σιωνιστές, ούτε σε λέσχες, αφού αυτές είναι πολέον παροχημένες συνωμοσιολογίες. Ποιοί είναι πίσω από τα οικονομικά οχήματα που λέγονται πολυεθνιθκές; Άκρα του τάφου σιωπή. (Διαβάστε τον τόμο "ο πλανήτης της σιωπής")
4. Οι ΗΠΑ επιλέγουν κάθε μερικές δεκαετίες, ποιό θα είναι το κράτος θα παράγει την ηρωίνη. Αναφέρεται ότι το Αφγανιστάν, όσο κυβερνούσανε οι Ταλιμπάν (Έλληνες), δεν παρήγαγε ηρωίνη. Μετά την εισβολή των Αμερικάνων άρχισε να παράγει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής.
Δεν μας λέει όμως ότι αυτός είναι και ο λόγος της παγκόσμιας τηλεοπτικής δυσφήμισης των Ταλιμπάν!
Δεν μας λέει επίσης το γιατί  οι ΗΠΑ θέλησαν να γίνει εκεί η παραγωγή της ηρωίνης, αφού την παρήγαγαν στο Βιετνάμ και μετά στο Λάος. Μήπως επειδή στην περιοχή κατοικούν πάνω από 40.000.000 ελληνογενείς;
Δεν μας λέει επίσης το ποιός είναι πίσω από το κράτος μαριοννέτα, δηλάδή τις ΗΠΑ.
5. Μας λέει ότι οι πολιτικοί σαν ανεκπαίδευτοι που είναι στο να αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο κάθε μαϊντανός γίνεται βουλευτής, επειδή δήθεν τον επέλεξαν δημοκρατικά οι πολίτες, δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα.
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά η απάντηση που μας δίνει είναι ότι τις λύσεις, τις δίνουν οι τεχνικοί και οι επιστήμονες με την τεχνολογία.
Αυτό επίσης στέκει, αφού η τεχνολογία μας δίνει αυξημένες ποσότητες τροφών, θεραπείες στις αρρώστιες κτλ.
Δεν μας λένε όμως ότι η τεχνολογία, που σε τελική ανάλυση την θεοποιούν, είναι αυτή που χρησιμοποιείται για να υποδουλωθεί όλος ο πλανήτης.
Η τεχνολογία δίνει την ακαριαία παγκόσμια πληροφόρηση και το φακέλωμα και τον έλεγχο του νου και της ψυχής των πολιτών όλου του πλανήτη, που τον μετέτρεψε ήδη σε ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
Το αποτέλεσμα  επομένως της προώθησης του ZEITGEIST, ηθελημένα ή άθελα, είναι η θεοποίηση της τεχνολογίας, αφού τους πολιτικούς τους πετάει στα σκουπίδια, όπως ακριβώς ήτανε προσχεδιασμένο να γίνει.
Προωθεί δηλαδή σαν ιδανικό μοντέλο, την απρόσωπη, υπερεθνική και παγκόσμια διακυβέρνηση κάποιας αρχής αόρατης, που θα έχει τη δυνατότηα να σου παράσχει μέσω της τεχνολογίας, τροφή, ιατρική περίθαλψη και σχολεία.
Μα αυτό ακριβώς φίλοι μου είναι και το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης του Αντιχρίστου.
Μετά φόβου Θεού
Λιακόπουλος Δημοσθένης

www.liako.gr

29 σχόλια:

  1. ΑΑΑΑΑΑ. Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Osa kserei o liakopoulos anwnyme esy den tha ta matheis pote sthn zwh sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αντίχριστος δεν είναι αυτός που θέλει την σφραγίδα του στο δεξί χέρι ή το μέτωπο για να κάνεις αγοραπωλησίες;

    Το Zeitgeist προωθεί έναν κόσμο χωρίς καθόλου λεφτά και αγοραπωλησίες! Νομίζω πως αυτήν είναι μία πολύ θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στα σχέδια του Zeitgeist και του αντίχριστου!

    Φτάνει πια με τον μεσαιωνικό σκοταδισμό των θρησκειών. Χάρη στον χριστιανισμό ο πλανήτης τεχνολογικά είναι 1500 χρόνια πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απολυτα δικιο εχεις λιακοπουλε!Οσο για τους αλλους που σχολιασαν βρισκονται σε πληρη κατασταση υπνωσης εδω και πολλα χρόνια...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. O liakopoulos einai pwlitis vivliwn kai mexri ekei.
    2. To Zeitgeist einai 3 Episodia, Apo 3 me 4 kefalaia to kathe episodio, gia auto as ta sxoliasei apo tin arxi ena ena.
    3. Den peristrefonte ola gyrw apo tin ellada kai tous ellines. ELEOS PIA! Eimaste anthrwpoi opws einai oi somaloi kai oi koreates.
    4. To zeitgeist (gia osous to exoune dei- xwris parwpidees) teleiwnwntas proteinei enan kosmo texnologika proigmeno, xwris xrima i kathe meso synallagis, me tous anthrwpous, oxi aparetita na douleuoun, alla na sevonte panw apo ola o enas ton allon! pragma Adynaton! No masters, no gods

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πανέξυπνος ρε μπαγάσα, τόσο που ούτε Ελληνικά δεν μπορείς να γράψεις. Τεμπελαριό...

      Διαγραφή
  6. swstos o Giwrgos.. ama itan na sxoliasei kai o peter joseph auta pou grafei o liakopoulos, 3 tainies de tha ftanane gia na ton ksemprostiazei.. eloxim, nefelim, pater paisios kai oi EL p akoma erxonte to 2011.. buaahhahhh xese mas re liakopoule methistaka.. merikoi se kserane kai prin vgeis sto gyali.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SMS στέλνεις ρε καραγκιόζη; Γράψε και κανένα Ελληνικό για αλλαγή...

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ με το Δημοσθένη. Πολύ φοβάμαι τα απρόσωπα σχέδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλεον ειμαι τοσο δυσπιστος σε ολους και σε ολα...Κανεναν...Λιακοπουλο δεν εμπιστευομαι για να σχηματισω γνωμη.Αλλωστε πως θα μπορουσα,την στιγμη που ουκ ολιγα εχουν γραφτει για τον υποπτο ρολο του κυριου αυτου,που ''θαβει'' και ''σιγονταρει'' κατα το δοκουν.Ας μας πει λιγο τις δραστηριοτητες του προ...αγοροπωλησιας βιβλιων.Ας μας πει τι σκατα εκανε στο ΝΑΤΟ...Ας μας πει για την καταγωγη του Πουτιν που τοσο ''αβανταρει'' στις εκπομπες του...Πολλα αιωρουνται και εχει υποχρεωση να μιλησει,ετσι ωστε να ξεσκεπαστει και αυτος ο δηθεν...Χριστιανος Ορθοδοξος.Μην παρασυρεστε φιλοι και φιλες απο την...εικονα που βγαζει προς τα εξω,ο οποιοσδηποτε Λιακοπουλος,παιζουν πολυ περισσοτερα απ'οσα μπορουμε να φανταστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το zeitgeist λεει οχι μεγαλες αλλα τεραστιες αληθειες . ο λιακοπουλος " κατι " λεει αλλα δεν θα παψει να ειναι ενας "κολλημενος "( θρησκεια , πατριδα ) σε καποια πραγματα ανθρωπος . και εγω αγαπω πολυ την χωρα μου αλλα δεν σημαινει οτι γα..α τους αλλους. το zeitgeist ειναι το πιο καλοπροαιρετο και αληθινα αφυπνιστικο κινημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο λογικη απαντηση που διαβασα σε ολα τα σχολια. Ο Λιακοπουλος και ο καθε Λιακοπουλος αντι να υποστηριζουν ντοκιμαντερ σαν το ζειτγκειστ που προωθει την αδερφοσυνη των ανθρωπων και σιγουρα εναν καλυτερο κοσμο, στρεφουν τους ανθρωπους εναντιον του με αποτελεσμα ετσι να ωφελειται η καθε λογης εξουσια, πειτε την "μασωνοι", "τραπεζιτες", "νεφελιμ", "ελοχιμ" κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΙΤΓΚΕΙΣΤ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣ. Αυτοι που εξουσιαζουν τον κοσμο φανερα και κρυφα εινα.

      Διαγραφή
  11. Η απάτη(;) του Ζeitgeist:

    Η Θεοσοφική προπαγάνδα του Zeitgeist
    http://www.youtube.com/watch?v=uQ8-PwLO7No&feature=related

    Άνθρωποι και ιδέες πίσω από την ταινία
    Zeitgeist
    http://www.impantokratoros.gr/zeitgeist.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κανεται παντα επιλωγες απλες και αποφασεις στην ζωην σας, συνιθως παντα απο μια απλη εμπιρεια και να το αποτελεσμα ειναι θετικο,βαλτε το μιαλο να σκεπτεται μην ακουτε ψεβδοαπατες απο το ενα και τον αλλο(zeitgeist η αλλους μαιντανους ηπουργους)νομιζω οτι καθε ανθροπως εχει αφτην την ικανοτιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πες μας εσυ αυτα που δε λεει το zeitgeist...λιακο μαλλον εχεις σκασει απο την ζηλια σου που εχει γινει μια τοσο σοβαρη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβάζοντας το κείμενο σκέφτηκα "ποιος μπορεί να γράφει τόσο παρακμιακά πράματα;".

    Ε όταν έφτασα στο τέλος και είδα το όνομα "Λιακόπουλος" μου λύθηκαν όλες οι απορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. διαιρω και βασιλευω!Το μοτο των απανταχου εξουσιαστων εδω και πολλες 100νταδες χρονια!Συνιστω σε οσους ασχολουνται με το να βρουν μια λυση στα ανθρωπινα προβληματα (της εποχης αυτης η και αλλης)να ελεγχουν τα συστηματα που φαινονται καλα και λειτουργικα,πρωτα με αυτο το γνωμονα.Αν χρησιμοποιουν διαιρεση των ανθρωπων,σε οποιαδηποτε φυσικη(φαινομενικα)περισταση,ειναι ασφαλες να τα πεταξετε στα σκουπιδια,χωρις δευτερη ματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λιακόπουλε τηλεπωλητή της κακιάς ώρας, γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λες και γράφεις.Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι ηλίθιοι που σε ακούνε.Όπως γράψανε και άλλοι σχολιαστές από πάνω το Zeitgeist είναι το πιο αληθινά αφυπνιστικό κίνημα και εσύ έχεις σκάσει από το κακό σου.Λιάκο είσαι εντελώς για τα μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει γιατί γίνονται όλα όσα ζούμε, το μόνο που χρειάζεται να ψάξει και εκεινο για το οποίο πρέπει να ενημερωθεί, είναι η ιστορία της οικογένειας Ροτσιλντ, ή αλλιώς κατα το πιο αμερικάνικό, Ροθτσάϊλτν. Το δεύτερο άτομο για το οποίο θα πρέπει να ενημερωθεί είναι ο κύριος Ροκφέλερ και το τρίτο ο Κίσσινγκερ. Θα φανεί αφελές το πώς μπορεί τόσο ισχυροί άνθρωποι να επιτρέπουν τη διάδοση πληροφοριών για τα άτομά τους και τις οικογενειες τους, έτσι δεν είναι? Έτσι ειναι. Ο λόγος, που το επιτρέπουν είναι η αλαζονεία και το γεγονός ότι έχουν πετύχει όλα τους τα σχέδια. Πλέον είναι τόσο ισχυροί, και τόσο δικτυωμένοι, που δέν ανησυχούν καθόλου για τη δημοσίευση λεπτομερειών που αφορούν εκείνους ή τα σχέδιά τους. Ίσως μάλιστα να τους οφελούν πια. Στους Ροτσιλντ (όπως είναι και το πραγματικό τους όνομα - "Κόκκινη ασπίδα" στα Γερμανικά) ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ιδιοκτησία τους από την εποχή του Ναπολέοντα. Κάντε έναν κόπο.... αξίζει να μάθετε ποιοι μας "εκτρέφουν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αν είναι όλα ελεγχώμενα και στημένα απο το `σύστημα` γιατί αφήνουν τον λιακόπουλο να τα λέει?απλα αναρωτιέμαι δεν το παιζω εξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. We are Anonymous , we are after you , we don't forgive , we don't forget we are the Killuminati.
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓▓▓╬​╬╬╬╬╬▓█ ███▓███████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓​▓▓▓█▓╬╬╬▓█ ------ ███████▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓╬╬​╬╬╬╬╬▓╬╬▓█ ------████▓▓▓▓╬╬▓█████╬╬╬╬╬╬██​█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█ ------███▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬▓██╬╬╬╬╬╬▓▓​╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ ████▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬​╬╬╬╬╬╬╬╬...




    There █████ █ ████ no███ █Censorship█████ █ ████
    Everything ███ █████ is █████ ██ good ███ ██████ Trust
    ███ ██████ me████. Wish You all a great day or night! ♥
    .

    We~̧̢̧͕̪̦̩̝͙̪̻̬͎̝̘̻͍́̿̏̊ͯ̑​̍̌ͤ̏͆͜͞ͅ~̧̻̗͂͂ͪͦ̂̀́͠~̵̶̧͍̠​̳͙̟̦̙̳͇́ͧͨ̿̓ͩ͗̌͆ͤ͑ͣͭ͒~̸̩͉̩​̠͎̱̹̘̞̾͒ͪ̆͌̐̊͒̓̕͘͝~̸͊ͫͥͫ͑̚​҉͙͙̰̠̯̩̲̼̪̮̮͉̀́ͅ~̃͆ͬ͌̎͆͆̌ͯ​ͨ̃͜͏̭̪̹͈̼~̀ͥ̎͛ͤ͆̚͏̲͙̮̻́~̵̶​̧͍̠̳͙̟̦̙̳͇́ͧͨ̿̓ͩ͗̌͆ͤ͑ͣͭ͒~̧​̢̧́̿̏̊ͯ̑̍̌ͤ̏͆͜͞~́̿̏̊ͯare ̧̢̧͕̪̦̩̝͙̪̻̬͎̝̘̻͍́̿̏̊ͯ̑̍̌ͤ​̏͆͜͞ͅ~̸̧̩͉̩̠͎̱̹̘̞͂͂ͪͦ̂̀̾͒ͪ​̆͌̐̊͒̓̕͘͝~̸͊ͫͥͫ͑̚҉͙͙̰̠̯̩̲̼​̪̮̮͉̀́ͅ~̃͆ͬ͌̎͆͆̌ͯͨ̃͜͏̭̪̹͈̼​~̀ͥ̎͛ͤ͆̚͏̲̺͙̮̻͎̣̺̞́̀~̵̶̧͍̠​̳́ͧͨ̿̓ͩ͗̌͆ͤ͑ͣͭ͒ all A̴̯̩̥͆̿̀ͤͯ̑ͩ̂n̢̥̗͍ͧ̌ͭͬͤ͒͗o​̶̪̿͗̏͒ͭͤ̅ͩ̀ņ̹̳͍̣̭͍̯̞͈̈ͣ̅̀̃​ͭ̓̎̀y̧̩̩͈̮̹͖̘͖͗̌͋ͨ͋̊̽ͫ͘m̢͈​͌̐ͣ̓̏͂o̧̳̮͉̺̱̦̿̌ͤ́́̋ͧ̉ȗ̠̗̹​̖̏͒͢͟s̄̀̍ͪ͜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξυπνήστε ωρε. Ποιο zeitgeist, ποιοι anonymous και ποια κινήματα όπως το occupy wallstreet? Όλα ψεύτικα είναι. Σε όλα από πισω κρύβονται μασόνοι. Χρηματοδοτημένα από τύπους σαν τον Σορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα φιλαράκι. Όλοι πιασμένοι στο δόκανο είναι. Επειδή κάποιος πετάει μία αλήθεια (και 100 ψέμματα) τον θεοποιούν και τον έχουν για ευαγγέλιο! Νά'στε σίγουροι ότι εκείνοι που κουνάνε να νήματα δεν είναι αδαείς, ημιμαθείς και κολλημένοι σαν τον λαουτζίκο που ελέγχουν. Είναι επιστήμονες στην τέχνη της απάτης και της αποπλάνησης και έχουν μελετήσει προσεκτικά κάθε τους βήμα. Είναι σαν τα σήριαλ της τηλεόρασης: Ο λαουτζίκος απορροφάται με το κάθε επισόδιο και αγωνιά για τη συνέχεια, ενώ στο τέλος, το συμπέρασμα με την ολοκλήρωση της σειράς τον αφήνει πάντα έκπληκτο!

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝONYMOUS ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΝΟΝΥΜΟΥΣ........ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΡΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..............ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΟΜΠΙ............ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  21. και ποιος ειναι ρε παιδια ο λιακο που μας τα πρηζει τοσα χρονια? Υποτιθεται οτι μας αποκαλυπτει ολα οσα δεν ξερουμε και στην ουσια μας πασαρει αχρηστες πληροφοριες που μας κρατουν μακρια απο τα πραγματικα φλεγοντα θεματα που ειναι το ξεπουλημα της χωρας μας. Τι με νοιαζουν εμενα τα ελοχιμ και τα καγκουριμ, εδω θελουμε λυσεις και προτασεις για να γινει κατι καλο επιτελους. Για μενα ειναι πρακτορας επαγγελματιας αποπροσανατολιστης με βιβλια που του τα γραφουν αλλοι για να μας μπουκωνει τον εγκεφαλο. Μας πειθει να κατσουμε στον καναπε γιατι θα ερθει ο ρωσος να μας σωσει, αντι να προσπαθει να μας κινητοποιησει να ξηλωσουμε τους προδοτες απ' τις καρεκλες τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ ,ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ Η' ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ZEITGEIST ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Κ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ,ΤΟΝ JACQUE FRESCO,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΜΠΕΙΤΕ Κ ΨΑΞΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΙ Ε ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΙ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΛΑΚΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή