Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Διαδώστε το παντού!!!Ο Καμμένος έχει λάβει μασονικό παράσημο στο παρελθόν . .Του τάγματος της αξίας

Μέσα στην πολυκομματική προεκλογική αρένα ο ‘μονομάχος’ γιαλατζι αντι-νεοταξιτης Καμμένος ξεχωρίζει την αγωνιστικότητα του και τις ελπιδοφόρες υποσχέσεις του. Κερδίζει με αξιωσημείωτη ταχύτητα τις καρδιές αυτών που θέλουν αλλαγή ριζική κι αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το σύστημα όχι μόνο εν Ελλάδι, αλλά και παγκόσμια, καθώς στη μύτη τους έχει ήδη φτάσει η δυσοίωνη οσμή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχουν ήδη αρχίσει να συνειδητοποιούν πως ο κόσμος μας κυβερνάται από εκείνες τις σκοτεινές κοινωνίες που κάποτε ανέφερε και ο ίδιος ο Κέννεντυ με αντάλλαγμα μια σφαίρα στο κεφάλι.
ΟΜΩΣ......ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ...




Βιογραφικό του: Πάνος Καμμένος – Βικιπαίδεια

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όχι γιατί το βρήκα στο βιογραφικό του, αλλά πως δεν το είδαν κι αναρωτήθηκαν οι αντι-νεοταξίτες/αντί-μασόνοι οπαδοί του ήταν η παρασημοφόρηση του από τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού τάγματος της Αξίας. Ναι είναι γενικά σύνηθες το φαινόμενο ενός καρκινοπαθούς που παρ’ όλη την ευφυία ή γνώσεις που μπορεί να διαθέτει εύκολα πιστεύει τις διαβεβαιώσεις γιατρών και συγγενών ότι η ασθένειά του είναι ένα απλό κρυολόγημα… στην ψυχολογία, αυτή η περίπτωση ονομάζεται ‘άρνηση’. Κι έτσι το πρωφανές αποκτά τη δύναμη της αμφισβήτησης… Όμως το εν λόγω Τάγμα, όπως κι όλα τα τάγματα, ανήκει κι αυτό στις σκοτεινές κοινωνίες. Ιδρύθηκε από τον στρατηγό Ντε Γκωλ, του οποίου το όνομα τιμά διάφορες στοές..




Βαθμοί

Το διάσημο αυτό απονέμεται σε πέντε διαβαθμίσεις που αποτελούν και τον φερόμενο τίτλο στους απονεμηθέντες, κατ΄ αύξουσα σειρά:

  • Ιππότης του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται στο αριστερό μέρος του στήθους
  • Ιππότης του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται στο αριστερό μέρος του στήθους
  • Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται με κολιέ στον λαιμό, το αστέρι δεν φοριέται
  • Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται με κολιέ στον λαιμό, συν το αστέρι στο αριστερό μέρος του στήθους
  • Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται στο δεξιό ώμο, συν το αστέρι στο αριστερό μέρος του στήθους.

Τάγμα της Τιμής μετά ξιφών

Το Τάγμα της Τιμής μετά ξιφών αποτελεί το στρατιωτικό σκέλος του αυτού Τάγματος.
Οι δε τίτλοι στους απονεμηθέντες όλων των τάξεων είναι οι ίδιοι με τους παραπάνω προσθέτοντας τον όρο "μετά ξιφών", π.χ. Ιππότης του αργυρού σταυρού του Τάγματος της Τιμής μετά ξιφών, ή Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής μετά ξιφών, κ.λπ.

ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ?!

Και γενικά οι … ‘ιππότες’ της σήμερον ημέρα συνεχίζουν το έργο που ξεκίνησαν από τα παλιά τα χρόνια, κρατώντας ακόμα τα… σπαθιά… Και τότε λεηλατούσαν το λαό εισπράττοντας τρελούς φόρους στο όνομα του Βασιλιά και γέμιζαν τα χέρια τους με αίμα ‘απίστων’ στο όνομα του Χριστού! Μόνο που ο Χριστός δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο…

Το άλλο που οι ‘βαριά ασθενείς’ αποφεύγουν να παρατηρήσουν και να σκεφτούν είναι το πολιτικό του ιστορικό, οι πολιτικές ρίζες του -μιας κοντά εικοσαετίας- και το γεγονός ότι δεν υπήρξε αμμέτοχος στα πολιτικά δρώμενα, αυτά που υποτίθεται μας έφεραν ως εδώ. Διαβάστε τα και μόνοι σας στο βιογραφικό του… Κι αν κάποιος από σας θέλει να πιστέψει πως είναι μια περίπτωση πολιτικού που ξαφνικά χρίστηκε εκτός από ιππότης και με το Αγιο Πνεύμα, τότε κανένα πρόβλημα. Η Άτη κάνει καλά τη δουλειά της. Στα μπερδεμένα μονοπάτια της ψυχής και του μυαλού, η έλλειψη φωτός παραδίδει τη βασιλεία στο σκώτος.

Ο Aders Breivik σκότωσε 77 άτομα στο όνομα της μασονίας!Kαι ναι ανηκε και αυτος σε ταγμα ιπποττων,στους ναιτες ιπποτες!

Ελληνες ξυπνατε..μας κυβερνανε ποδιτσες!!!!!

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΧΒΧ ΟΡΘΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΕΛΛΟΥΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή επειδή τον παρασημοφόρησαν είναι και μασόνος? Τον είδες εσύ να το φοράει πουθενά η να το επιδεικνύει? Έπρεπε να ψάξει όπως εσύ αν αυτό που του φοράνε είναι μασονικό δηλαδή αυτό λες? Δεν έχω αντίρηση ότι μας κυβερνούν μασόνοι αλλά το συγκεκριμένο δεν λέει τίποτα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. otan ton ipostirizes k ekanes add kosmo sto profil twn A.E sto facebook xwis n tous rwtiseis tote itan swtiras, provato iliadi e provato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να μη δείτε κανένα να προκόψει... μας πως κάνετε έτσι ...αφου πάντα το διλημα είναι μη πέσει έτσι έξω η Ελλάδα και για αυτό δεν ψηφίζουμε νέους πολιτικούς κ κόματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή