Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Η επιρροή της μασονίας στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.
Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν... να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις.
 Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.
 Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες,.
Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.
Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός». Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη. Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.
Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων,
που υπαγορεύονται απ’ έξω. Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο.
 Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα.
 Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…
ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ. Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού.
 Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας. Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας.
 Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.
Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της:
α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..».
β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία.
γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής…
δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ.
Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων… Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους. Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!
Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον σιωνισμό είναι η διδασκαλία της μασονίας
σχετικά με το πρόσωπο του Χριστού, τον οποίο θεωρεί Μύστη, δηλαδή άνθρωπο προσοντούχο. Μα όχι Θεό.
Η διδασκαλία αυτή εξυπηρετεί την άποψη του σιωνισμού ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα, αλλά αναμένεται και θα΄ ρθει για να εγκατασταθεί κοσμοκράτορας με έδρα την Ιερουσαλήμ όπως έχουν πει οι προφήτες. Σε αυτό πάνω κινούνται και οι χιλιαστές, όργανα και αυτοί του σιωνισμού, έστω και αν πολλοί το αγνοούν.Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ. Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 40 Τυπικά!
ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ.
Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού! Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.
Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά:
α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι.
β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς.
 γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές.
δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο.
ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσ
εις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.
Χρηματοδοτούν και πατρονάρουν προσκόπους και αιρέσεις για να πλήξουν την Ορθοδοξία.
Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο!
Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια. Έτσι, κατά την έκφραση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, Ιουδαίοι δεν είναι, αλλά συναγωγή του σατανά.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: α ) Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα),β) Ορθόδοξο Περιοδικό «Δύναμις»
 
ellinonea.blogspot.com

15 σχόλια:

 1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΧΑΡΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ !!!!
  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ , ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. είστε ανόητοι καὶ απληροφόρητοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. TH MALAKIES EINAI AFTES POU GRAFETAI VRE ZOA. DEN KYTAMAI TA STRAVA MAS MESA STH XORA PARA MAS FTAINE OI EVREOI KE OI AMERIKANOI. AXXXX VRE AGRAMATOI ANTHROPOI. EXO GYRISEI OLON TON COSMO, TIS VLAKEIES TON ELLHNON, DEN TIS EXO DEI SE KANENA ALO MEROS TOU COSMOU.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι κι` αν γυρισες ολο το κοσμο; Βουρλο εφυγες, βουρλο γυρισες.....

   Διαγραφή
 4. Έχετε ανάγει την χαζομάρα σ' επιστήμη !!!!

  Και το κακό είναι που υπάρχουν ζωάκια που τα πιστεύουν όλα αυτά !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ... ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ . ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ... ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ . ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ,,,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ανωνυμη 2 .....ζωα ειστε εσεις οι δυο παραπανω ....γιατι νομιζετε οτι ειναι ολα καλα κ ολα ωραια...δεν βγαινετε απο το καβουκι σας να δειτε τι παιχνιδια παιζονται στις πλατες του κοσμακη !!! μ'αρεσει ρε φιλε που γυρισες κ ολο τον κοσμο κ εχεις αυτην την αποψη...καταλαβα τι θα σαι..απο αυτους τους αθλιους που λενε μονιμως πχ "ετσι καναμε στην Αμερικη....ή ετσι καναμε στην Γερμανια" να πατε εκει μετα..γιατι φυγατε αφου ηταν καλα ...βουρλα! νομιζετε οτι ειστε κ κοσμογυρισμενοι χαχαχαχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί ρε βούρλο δεν έχει δίκαιο ο άνθρωπος; Αμορφωτα ζώα ψώνια, και απατεώνες σας έχει καταντήσει η Ορθοδοξία..

   Γελιοποιηθήκατε σε όλο τον κόσμο.

   ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

   Διαγραφή
 7. … Επίσης γνωστόν τυγχάνει, ότι οι δήθεν Ευαγγελισταί, οι Χιλιασταί, οι ερμηνευταί των Γραφών, καθώς και τόσοι άλλοι με χριστιανικάς προσωπίδας, είναι παραφυάδες εβραϊκαί με χριστιανικά προσχήματα και ονόματα. Ομοίως, Εβραίοι είναι και οι Μασσώνοι και θεωρούν και αυτοί τους Χριστιανούς ως βέβηλους, επειδή δεν έχουν μυηθή εις τα της Μασσωνίας, και διατάσσουν τον προσήλυτον να ορκισθή ως εξής:
  «Ορκίσθητι ενώπιον του μεγάλου Αρχιτέκτονος του σύμπαντος και της σεπτής ταύτης Στοάς, ότι θέλεις συντρίψει πάντα δεσμόν συνδέοντά σε εισέτι μετά Πατρός, Μητρός, Αδελφών, Βασιλέων, συγγενών και λοιπών, ως και με οιονδήποτε Ον, εις ο υπεσχέθης πίστιν και υπακοήν, και ότι απολύεσαι παντός όρκου, όν δήθεν έδωκας προς την Πατρίδαν και τους Νόμους και ότι συντάττεσαι ανεπιφυλάκτως με τας νέας αρχάς της Μασσωνίας υπό την σημαίαν του μεγάλου αρχιτέκτονος του Σύμπαντος».
  ΠΗΓΗ: ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 1960, ΑΝΑΤΥΠΩΣΙΣ 1981, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ, σελ. 199

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Έτσι για να μαθαίνουν ορισμένοι και κάτι παραπάνω, μάθετε λοιπόν ότι Τσαρούχας ο δημοσιογράφος που γράφει ...την ιστορία του τεκτονισμού, έφυγε με "φάπες" από την στοά που ήθελε να γραφτεί... Από τότε, παριστάνει τον εγκέφαλο και τον παντογνώστη. Σχετικά με σένα socratesnios, πού στο καλό διάβασες τον όρκο που ααναφέρεις ; από τηναρχή έως το τέλος είναι...σαχλαμάρα. Και να μην ξεχνάμε πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνε κρεμαστάρια. Κάνουν τις "μακακίες" τους οι διάφοροι πολιτικοί, μας παίρνει σαν χώρα ο διάβολος, και μετά φταίνε ...οι εβραίοι, οι μασσώνοι και τόσοι άλλοι. Να βγεί το μυαλό-αν υπάρχει- από την...κωλότσεπη. Μαζί με τις προσευχές, και τα λιβάνια, καλό είναι να βάζουμε και το μυαλό μας να δουλεύει. Σημ. Ούτε μασσώνος είμαι ούτε εβραίος ούτε και βλάξ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αιντε μας έπρηξαν με τις ψυχανωμαλίες τους...

  Αν ψάχνετε την πραγματική Μασονία - Μαφία, είναι η Ορθοδοξία

  ΤΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. We are Anonymous , we are after you , we don't forgive , we don't forget we are the Killuminati.
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓▓▓╬​╬╬╬╬╬▓█ ███▓███████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓​▓▓▓█▓╬╬╬▓█ ------ ███████▓█████▓▓╬╬╬╬╬╬╬╬▓███▓╬╬​╬╬╬╬╬▓╬╬▓█ ------████▓▓▓▓╬╬▓█████╬╬╬╬╬╬██​█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬█ ------███▓▓▓▓╬╬╬╬╬╬▓██╬╬╬╬╬╬▓▓​╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬▓█ ████▓▓▓╬╬╬╬╬╬╬▓█▓╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬╬​╬╬╬╬╬╬╬╬...
  There █████ █ ████ no███ █Censorship█████ █ ████
  Everything ███ █████ is █████ ██ good ███ ██████ Trust
  ███ ██████ me████. Wish You all a great day or night! ♥
  .

  We~̧̢̧͕̪̦̩̝͙̪̻̬͎̝̘̻͍́̿̏̊ͯ̑​̍̌ͤ̏͆͜͞ͅ~̧̻̗͂͂ͪͦ̂̀́͠~̵̶̧͍̠​̳͙̟̦̙̳͇́ͧͨ̿̓ͩ͗̌͆ͤ͑ͣͭ͒~̸̩͉̩​̠͎̱̹̘̞̾͒ͪ̆͌̐̊͒̓̕͘͝~̸͊ͫͥͫ͑̚​҉͙͙̰̠̯̩̲̼̪̮̮͉̀́ͅ~̃͆ͬ͌̎͆͆̌ͯ​ͨ̃͜͏̭̪̹͈̼~̀ͥ̎͛ͤ͆̚͏̲͙̮̻́~̵̶​̧͍̠̳͙̟̦̙̳͇́ͧͨ̿̓ͩ͗̌͆ͤ͑ͣͭ͒~̧​̢̧́̿̏̊ͯ̑̍̌ͤ̏͆͜͞~́̿̏̊ͯare ̧̢̧͕̪̦̩̝͙̪̻̬͎̝̘̻͍́̿̏̊ͯ̑̍̌ͤ​̏͆͜͞ͅ~̸̧̩͉̩̠͎̱̹̘̞͂͂ͪͦ̂̀̾͒ͪ​̆͌̐̊͒̓̕͘͝~̸͊ͫͥͫ͑̚҉͙͙̰̠̯̩̲̼​̪̮̮͉̀́ͅ~̃͆ͬ͌̎͆͆̌ͯͨ̃͜͏̭̪̹͈̼​~̀ͥ̎͛ͤ͆̚͏̲̺͙̮̻͎̣̺̞́̀~̵̶̧͍̠​̳́ͧͨ̿̓ͩ͗̌͆ͤ͑ͣͭ͒ all A̴̯̩̥͆̿̀ͤͯ̑ͩ̂n̢̥̗͍ͧ̌ͭͬͤ͒͗o​̶̪̿͗̏͒ͭͤ̅ͩ̀ņ̹̳͍̣̭͍̯̞͈̈ͣ̅̀̃​ͭ̓̎̀y̧̩̩͈̮̹͖̘͖͗̌͋ͨ͋̊̽ͫ͘m̢͈​͌̐ͣ̓̏͂o̧̳̮͉̺̱̦̿̌ͤ́́̋ͧ̉ȗ̠̗̹​̖̏͒͢͟s̄̀̍ͪ͜

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. αιντε μας επρηξαν με τις ψυχανωμαλιες τους... αν ψαχνετε την πραγματικη μασονια-μαφια, ειναι η σημερινη αρχαιολατρεια-ειδωλολατρεια ΤΕΛΟΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΤΕΚΝΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή