Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ετσι μας κοροιδευουν στην ΙΚΕΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

IKEAΣυμφωνα με τη νεα διαφημιση αν αγοράσετε χαλιά αξίας 200 ευρώ από την ΙΚΕΑ σας κανουν δωρο μια δωροεπιταγη αξίας 40 ευρώ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; Θα φρικαρετε;…
ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Ας μας εξηγησει η ΙΚΕΑ για ποιο λογο τα ιδια προιοντα ειναι 60% ακριβότερα στην Ελλάδα (οπου οι μισθοι πλεον ειναι το ένα τρίτο σχεδον) απο ότι στην Ολλανδία. Ακόμη για λεφταδες μας εχουν? Ενα παραδειγμα:
Γερμανια 39. Ολλανδια 29.95 Ελλάδα καπελο περιπου 63% τιμή 49 ΕΛΛΑΔΑ: http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=15427 ΟΛΛΑΝΔΙΑ: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30198858/ ΓΕΡΜΑΝΙΑhttp://www.ikea.com/de/de/catalog/products/30198858/

anti-ntp.net

4 σχόλια:

  1. Χρόνια τώρα πασχίζουν να υποτιμήσουν την παραγωγή των προϊόντων στη Ελλάδα γιαυτό ο Έλληνας κρύβει το προϊών του πίσω από μια λατινική ονομασία, δεν θέλουν κράτη έθνη θέλουν κράτη των λαών, για να μπορούν οι πολυεθνικές να κάνουν κουμάντο παντού και με κάθε τρόπο αυτό κάνη και το ΙΚΕΑ . Είναι η θεωρία των άπληστων ,αυτό πληρώνουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και η θεωρία των ηλίθιων που πανε και τα παίρνονε, όπως και τα 3-4 ευρώ για εναν καφέ κόστους 20 λεπτών... (και χωρις αποδειξη βεβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μενετε μονο στο ΙΚΕΑ. Λιγο πιο κατω, στην απεναντι πλευρα του Κηφισσου, υπαρχει το 120. Ξερετε οι εκατον εικοσι Ελληνες Ενωμενοι Κατασκευαστες Επιπλων. Οι μεγαλυτεροι απατεωνες της οικουμενης. Εχετε παει ποτε εκει να δειτε τι παιζει; Σου πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες! Και δεν ειναι υπερβολες αυτα που σας λεω. Προσωπικα πιστευω οτι το ΙΚΕΑ μας ανοιξε τα ματια και ειδαμε ολοι πεντακαθαρα, ποσο μεγαλα κορο:ιδα ειμασταν τοσα χρονια, με τους απατεωνες τους εγχωριους επιπλοποιους, που μας επιναν το αιμα, τα αρχιλαμογια του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό είναι να αναφέρουμε την πηγή της είδησης αυτής.

    https://www.facebook.com/TIMES.KATO.TORA

    Τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή