Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μαζικό όλοκληρωτικο ήλεκτρονικό φακέλωμα για 7,4 εκκατομύρια Ελληνες πολίτες - Το απόρρητο έγγραφο της ΕΑΑ προς την ΑΠΔΠΧ




  "Σε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων ενεργών ασφαλισμένων και 3,2 εκατομμυρίων συνταξιούχων, προχωρά η κυβέρνηση κατ΄απαίτησιν της τρόικας μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του υπ. Εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει άμεσα αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σχεττικά με τη βιωσιμότητα τα ερχόμενα χρόνια του συντξιοδοτικού συστήματος στη χώρα μας... (Θ.Πασχάλης -Ελευθεροτυπία 1/6/2013)

Και επειδή όπως έχουμε τονίσει κατά καιρούς στην "Κλασσικοπερίπτωση", όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις είχαν...

και έχουν μεγάλη "ευαισθησία" σχετικά με την ιδιωτική μας ζωή και τα προσωπικά μας δεδομένα, η εποπτευόμενη και ελεγχόμενη απο τις κυβερνητικές δυνάμεις του "συνταγματικού τόξου" Εθνική Αναλογιστική Αρχή, πρίν αρχίσει να μας φακελώνει ( πράγμα που κατά τη γνώμη μας ήδη έχει κάνει), ζητά την άδεια απο την άλλη δήθεν ανεξάρτητη αρχή για να προχωρήσει χωρίς τύψεις στο "θεάρεστο" έργο της.



...Με δύο άκρως εμπιστευτικά έγγραφα που απέστειλε η ΕΑΑ στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα,στις 24/4/2013 και 29/5/2013 αιτείται απο την ανεξάρτητη αρχή την άδεια ώστε να προχωρήσει σε συλλογή και επεξεργασία δεδομένων για 7,4 εκατομμύρια ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Τα στοιχεία αυτά ζητεί να τα λάβει από όλους τους φορείς (φορείς κοινων. ασφάλισης όπως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το Υπουργείο Εσωτερικών κ.α), με σκοπό - όπως αναφέρει- να προχωρήσει στη σύνταξη αναλογιστικής έκθεσης την οποία θα παραδώσει στην τρόικα, όπως επιτράσσει το μνημόνιο, προκειμένου να γίνει κρίση των αποτελεσμάτων της....

Δεν φτάνει δηλαδή που μας λένε κατάμουτρα ότι θα εφαρμόσουν μια απο τις χυδαιότερες μορφές ολοκληρωτικής διακυβέρνησης (εκείνη του φακελώματος), αλλά ομολογούν ανερυθριάστως και τον βαθύτατα δωσιλογικό τους χαρακτήρα, λέγοντας ότι αυτό το οργουελικό "πόνημα" θα παραδοθεί εκεί που πρέπει , στους εκπροσώπους των πραγματικών κυβερνητών αυτού του τόπου, δηλαδή στην Τρόικα.

Ακόμα και ο δημοσιογράφος - πολλαπλασιαστής αυτής της κυβερνητικής "διαρροής" αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για πρωτοφανές φακέλωμα και εξανίσταται:


Πρόκειται για ένα πρωτοφανές φακέλωμα για εκατομμύρια ενεργούς ασφαλισμένους και συνταξιούχους ,καθώς απο την ΑΠΔΠΧ ζητούνται για επεξεργασία τα πάντα, απο το γενεαλογικό του δέντρο μέχρι την οικονομική του κατάσταση....

Τόσο η "κλασσικοπερίπτωση" όσο και μερικοί άλλοι συνιστολόγοι (εξαιρώ τα συνωμοσιολογικά παπαγαλάκια και τους οψίμως "ανησυχούντες" ελλαδέμπορους υποκριτές) έχουμε γράψει επανειλημένως ότι ο ΑΜΚΑ (που είναι η βάση του μαρκαρίσματος) και ο ΑΦΜ θα είναι απο εδώ και πέρα ο αριθμητικός κωδικός πιστοποίησης των "τεμαχίων" - αιχμαλώτων που παλαιότερα ονομάζονταν Έλληνες πολίτες.Σήμερα πλέον το βλέπουν ξεκάθαρα ακόμα κι εκείνοι που μέχρι χθές μας χλεύαζαν (δεν εννοώ τον συγκεκριμένο αρθρογράφο της Ελευθεροτυπίας, τον οποίο δεν γνωρίζω αλλά αρκετούς εκ του επαγγελματικού του περιβάλλοντος)

Για τα "μέτρα ασφαλείας" στα οποία αναφέρεται ο αρθρογράφος τι να πούμε.Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα , απλώς γράφει μια περίληψη απο την "διαρροή" που του έστειλαν.Μια ματιά μόνο να έριχνε στην προσφατη σχετική με το θέμα ειδησεογραφία,θα διαπίστωνε, ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κανενός είδους ασφάλεια, αλλά η προστασία την οποία υπόσχεται η ΕΑΑ δήθεν να προσφέρει στην μεταφορά των προσωπικών μας δεδομένων , είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που μπορεί να προσφέρει ένα σουρωτήρι στην μεταφορά νερού.

Ακόμα όμως και να ξεχάσουμε τα δεκάδες παραδείγματα παραβίασης "υπερπροστατευμένων " βάσεων δεδομένων, ακόμα και να μην μας έλθει στο νού η πρόσφατη περίπτωση της συμμορίας που εκλεψε απο το υπ. οικονομικών τους ΑΦΜ σχεδόν όλων των Ελλήνων ( και γύρευε να δείς πόσα άλλα στοιχεία), ακόμα δηλαδή να δεχτούμε ότι ο Βρούτσης ή ο Βολουδάκης έχουν βρεί τελειότερο σύστημα προστασίας δεδομένων και απο εκείνα της NSA , της ΥΑΗΟΟ,της GOOGLE, του Γερμανικού υπ. εσωτερικών κ.α.

Πως είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι αυτά που το σύνταγμα και οι νόμοι της Ελλάδας θεωρούν ως προστατευόμενα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, θα παραδοθούν (έστω και με ασφάλεια) στα χέρια της τρόικας δηλαδή στα χέρια ξένων ,μη ελεγχόμενων απο το ελληνικό κράτος,άγνωστων σε μας υπαλλήλων του ΔΝΤ της ΕΚΤ και της Ε.Ε.

Αυτή κι αν είναι θρασύτατη ομολογία πρόθεσης τέλεσης εγκλήματος.

Διαβάστε τι λέει το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε την αιτία της οργής μας:


Πάντως στην περίπτωση που η ΑΠΔΠΧ δώσει την έγκρισή της, εξετάζεται η επεξεργασία των δεδομένων απο την Αναλογιστική Αρχή να προβλεβφθεί και με νομοθετική πράξη ενώ η αποστολή των στοιχείων απο τους φορείς να σταλούν με μέτρα ασφαλείας.Ειδικότερα οι φορείς δεν πρέπει να στείλουν τον κοινό κώδικα ΑΜΚΑ και ΑΦΜ αλλά να εφαρμόσουν συγκεκριμένη τεχνική ψευδο-ανωνυμοποίησης, μέσω κρυπτογράφησης των αναγνωριστικών με χρήση μυστικού κλειδιού.Επί πλέον η αποστολή των στοιχείων θα πρέπει να γίνεται με χρήση οπτικών μέσων (CD,DVD) σε κρυπτογραφημένη μορφή....

...Τα στοιχεία αυτά , όπως επικαλείται η Εθνική Αναλογιστική Αρχή, είναι αναγκαία ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του ασφαλισμένου/συνταξιούχου όσον αφορά την προϋπηρεσία, την κινητικότητα ανά φορέα, το πλήθος των συνταξιούχων κλπ.Αναφέρει επίσης ότι "οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές" για την εκπόνηση των προαναφερθέντων μελετών αλλά και οι παράμετροι που πρέπει να εμφανίζονται στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων τίθενται απο το "Euro Ageing Working Group" του Συμβουλίου Υπουργών της Ε.Ε και αναπροσαρμόζονται με την πάροδο των ετών αλλά και με τις εκάστοτε ανάγκες.Σε κάθε περίπτωση οι αναλογιστικές μελέτες που εκπονούνται απο την ΕΑΑ ελέγχονται απο εκπροσώπους της EAWG και εφ όσον εγκριθούν , τότε γίνονται αποδεκτές απο την τρόικα και γίνεται χρήση των αποτελεσμάτων τους.




Μακάρι να μην έφτανε ποτέ η μέρα, που θα έβλεπα εκείνους που πρίν χρόνια αδιαφορούσαν στα εκaτοντάδες e-mail μας , και χωρίς αντεπιχειρήματα μας χλεύαζαν και μας χαρακτήριζαν ως σκοταδιστές και ευφάνταστους συνωμοσιολόγους, να αναφέρονται σε τέτοια πρωτοσέλιδα.




Όταν λοιπόν πρίν απο χρόνια η "Κλασσικοπερίπτωση βρέθηκε κοντά στην ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) που ήταν η πρώτη πρωτοβουλία εναντίον της ηλεκτρονικής τυρρανίας του "Μεγάλου Αδελφού",δεν υπήρχε σχεδόν κανείς που αντιμετώπιζε ως "σοβαρές" τις καταγγελίες, τα επιχειρήματα, τις επιστημονικές μελέτες και τις ανησυχίες που εκφράζαμε τότε μια χούφτα άνθρωποι.




Θυμάμαι ότι τα περισσότερα "βέλη" είχαμε δεχθεί όχι απο πολιτικές οργανώσεις και κόμματα της εξουσίας ή της παραεξουσίας , όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά απο "αδελφούς μας χριστιανούς ( χριστιανικά κόμματα, οργανώσεις, μητροπολίτες , "φημισμένους" πνευματικούς,θεολόγους κα).




Τότε για πολλούς "ευσεβείς" δεν υπήρχε ούτε κίνδυνος κατοχής , ούτε κίνδυνος επιβολής ηλεκτρονικής τυρρανίας.Το μόνο που υπήρχε κατά τη γνώμη τους (που τώρα είναι άλλη) ήταν ένας τυφλός "θρησκευόμενος όχλος", ή μερικοί αντιχριστολογούντες "τριεξαράκηδες".




Άλλοι νόμιζαν ότι είμαστε παλαιοημερολογίτες φανατικοί, άλλοι πίστευαν ότι υποκαθιστούμε την επίσημη εκκλησία , άλλοι εκ της ηγεσίας της εκκλησίας, παρ΄όλες τις εκκλήσεις μας , τις επιστολές, τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα με τα οποία τους τροφοδοτούσαμε , όταν δεν μας γυρνούσαν την πλάτη, έφτιαχναν "ειδικές συνοδικές επιτροπές" για να ρίξουν το μείζον αυτό θέμα στον κάλαθο των αχρήστων έχοντας τυπικά την "συνείδησή" τους ήσυχη.




Δόξα τω Θεώ σήμερα υπάρχουν πολλοί επίσκοποι που ενδιαφέρονται για το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και του αυτεξούσιου και την προστασία του ποιμνίου τους απο την επιχειρούμενη αρπαγή αυτών των Θείων δώρων και την εξ αυτής ώθηση στην αποστασία και την απώλεια.




Τι να πώ για τους πολιτικούς και τα κόμματα που σήμερα υιοθετούν τις δικές μας ανησυχίες.

Καλύτερα να μην μιλήσω διότι θα αναγκαστώ να αποκαλύψω πολύ δυσάρεστα πράγματα μιας και οι περισσότεροι εξ αυτών έδειξαν "όψιμο" και σε πολλές περιπτώσεις δόλιο "ενδιαφέρον" μόνο όταν είδαν ότι το θέμα "πουλάει" , φέρνει ψήφους και εν πάσει περιπτώσει εξυπηρετεί τους ταπεινούς τους στόχους.




Η ουσία πάντως είναι , ότι η σημερινή κυβερνητική συνέχεια του ενδοτισμού και δωσιλογισμού των προηγουμένων, που παριστάνει τη συνισταμένη των δυνάμεων του "συνταγματικού τόξου", πατώντας πάνω στην χλιαρή έως και ανύπαρκτη αντίδραση των κομμάτων που συμβολικά ανήκουν στην λεγόμενη αντιπολίτευση, κυριολεκτικά επελαύνει εναντίον του ελληνικού λαού.

Καταργεί όχι μόνο το Σύνταγμα και τους νόμους, όχι μόνο κάθε εργασιακό δικαίωμα και θεσμοθετημένη πρόβλεψη κοινωνικής ασφάλειας και προστασίας, όχι μόνο το εκ των διεθνών συνθηκών προστατευόμενο ελάχιστο εισόδημα για επιβίωση, αλλά ακόμα και το εκ Θεού δωρηθέν και αυθύπαρκτο δώρο της ελευθερίας και του αυτεξούσιου , μέσω της ηλεκτρονικής τυρρανίας που ευσχήμως ονόμασε "ηλεκτρονική διακυβέρνηση".

Μια "διακυβέρνηση" που όπως διατυμπάνιζε ο "αλήστου" μνήμης ΓΑΠ και συνεχίζουν να λένε οι "άξιοι" συνεχιστές και διάδοχοί του, πρέπει να είναι παγκόσμια και να εφαρμοστεί με κάθε μέσο εδώ και τώρα.



klassikoperiptosi.blogspot.com
asimpiestos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου