Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ: 5 Αποκαλύψεις αρκούν για να γίνει άμεσα η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Παρακάτω παραθέτουμε τους λόγους-Στοιχεία-Ντοκουμέντα και ζητάμε άμεσα την απομάκρυνσή του από το ιερό αξίωμα του Αρχιεπισκόπου αφού το ξευτιλίζει, το εκμεταλλεύεται για σκοπούς που γνωρίζουν πολύ καλά τα αφεντικά του.






ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ....



Αποκάλυψη 1η  ( Δωρεές Συναλλαγές Συνομιλίες Ξέπλυμα με Μασώνους )


Τετάρτη 22/02/12 - ώρα 12:30.  45' λεπτά συνάντηση του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο με Μασώνους  για  Οικονομική Δωρεά 100.000$ για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών που έχουν υποστεί από τους σεισμούς του 1999 . 



Ρωτάμε τον Αρχιεπίσκοπο:
Πώς δέχετε να συναντιέται και να δέχεται δωρεές από ανθρώπους που είναι ταγμένοι σε μια ομάδα που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των λαών και του χριστιανισμού ;  ( και δεν εννοούμε τον αφρό των Μασόνων που υπάρχει ώς παραπλάνηση) 

Αποκάλυψη 2η  (Πάμπλουτος και με μισθό 3000€)


Οι αποδοχές του Αρχιεπίσκοπου  Ιερώνυμου μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας είναι 3.000 €υρώ. (και με οικόπεδα  αξίας 3,5 εκατ) Γιατί  ;  Μας αναφέρει κάπου ο Ιησούς , μέσω της βίβλου , ό,τι χρειάζονται τα 
6πλάσια χρήματα από τον βασικό μισθό για 
να κηρύττει το λόγο του θεού ένας Αρχιεπίσκοπος ; 

...αλλά και ακόμη με αυτόν το μισθό δεν είδαμε να βγεί και να διαθέσει μέρος των χρημάτων ως αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας,  ώς παραδειγματισμό για το λαό , παρα μόνο αναφέρει ό,τι " πρέπει να αξιοποιηθεί η περιουσία της Εκκλησίας" 



Αποκάλυψη 3η  ( Συναλλαγές Συνομιλίες με Σιωνιστές )


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερόνυμος Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, μιας Τράπεζας η οποία ελέγχεται κατά 94% από το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) Ενα συμβούλιο υποκινούμενο από γνωστά Σιωνιστικά συμφέροντα που έχουν φέρει ως γνωστών όλη την εξαθλίωση στη χώρα μας , από τον 1ο-2ο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι τον σημερινό ψυχολογικό-οικονομικό πόλεμο που διανύουμε

Που ακούστηκε Κύριε Ιερόνυμε να έχετε σχέση με το ΚΙΣ ; 



Αποκάλυψη 4η ( Ξέπλυμα χρήματος με απατεώνες είπαν οι κακές γλώσσες)


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στη φωτογραφία μαζί με τον Μεγάλο απατεώνα Λαυρέντη Λαυρεντιάδη όπου δικάστηκε πρόσφατα  σε πολυετή φυλάκιση, παρόλα αυτά  στην ομιλία του τον ευχαρίστησε εγκαρδίως αρκετές φορές για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην Αρχιεπισκοπή. 

Εμείς πάντως δεν λέμε ό,τι υπάρχει ξέπλυμα χρήματος και ό,τι άλλο μπορεί να συμπεράνουνε κάποιοι κακοθελητές


Αποκάλυψη 5η- ( Οι Κακιές παρέες - 3,5 εκατ. ευρώ στην κατοχή σας ???  )


Κύριε Ιερόνυμε Βγήκατε δημόσια και αναγγείλατε μέσα στο 2012 , ό,τι τα χρήματα της εκκλησίας τελειώνουν αλλά δεν μας έχετε απαντήσει ακόμη : αγοράσατε από τους επιχειρηματίες Παναγιώτη Μαυρίδη και Μαίρη-Κατερίνα-Φρίντα Θεοδώρου μια κατασκήνωση στη θέση Μαρσόρι στον Αυλώνα Αττικής οικόπεδα αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στην κατοχή σας ;



Και ύστερα από όλα αυτά κύριε Ιερόνυμε,...
Στα τόσο δύσκολα χρόνια που βιώνουμε οι Έλληνες, εμφανιστήκατε ξαφνικά ,αφού σπάνια παρουσιάζεστε δημόσια , και κάνατε την τρομερή για το έθνος δήλωση: "Μην χτυπάτε τις καμπάνες ενοχλεί τον κόσμο ο θόρυβος"

Προφανώς  με όλο το σεβασμό στο αξίωμά σας και όχι στο πρόσωπό σας , δεν θέλετε να ενοχλούνται οι άθεοι και ξεχνάτε τις τόσες αυτοκτονίες που έχουμε καθημερινά από οικονομικά προβλήματα και όχι από αρρώστιες όπως τραγικά δηλώσατε πρόσφατα. 

Δεν σας θεωρούμε ούτε εμείς ούτε ο κόσμος Αρχιεπίσκοπο, αλλά δεν είστε κιόλας , ο λαός έχει την ανάγκη ενός πραγματικού Αρχιεπισκόπου που θα είναι κοντά στο λαό σε μια τόσο δύσκολη περιόδο για το έθνος μας . Καλά να είστε ζητήστε άμεσα την παραίτησή σας και στην ευχή των Μασωνικών  σας θεών. 

Επιμέλεια
Ελλήνων Ενημέρωση
elinonenimerosi.blogspot.gr

24 σχόλια:

  1. Γι' αυτό εβγαλαν και τον Χριστόδουλο απο την μέση διότι γι' αυτούς δεν ήταν καλός. Να ξέρετε όμως η αγανάκτηση το μίσος και οι κατάρες των ταλαιπωρημένων μέχρις εσχάτων Ελλήνων δεν θα τους αφήσουν. Θα πληρωθεί και το τελευταίο πενηντράκι για τις αδικοπραξίες τους. Γιατι Ο Θεός μπορεί ν' αργεί, αλλά δεν λησμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXΩ ΠΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να πει κανείς ε΄ναι λίγο,αλλά δεν φταίει αυτός και τα τσιράκια του τα άλλα παπαδοπαίδια,φταίει ο χριστιανός που είναι τόσο βλήμα που πάει σαν το πρόβατο και τους ακουμπάει τα λεφτά του,λες και έτσι θα κερδίσει μια θέση στην βασιλεία των ουρανών.Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι έχει αυτός γιατί δεν δίνω φράγκο στην επιχείρηση τους,αφήνω το κλάμα σ΄αυτούς που τους πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. ΜΗΝ ΞΑΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ Κ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΗ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΧΙ???. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν δεν ησουν τοσο μα τοσο ανορθογραφος (που λεει πολλα) ισως και να εδινα μια καποια βαση στα γραφόμενά σου.-

      Διαγραφή
    2. καλά ένταξη, και εσύ δεν είσαι πτυχιούχος καθηγητής φιλολογίας... βλέπω οι τόνοι σου είναι εξαφανισμένοι.. τρόμαξα να καταλάβω τι λες!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;;;;Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΟΝΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΚΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ;;;;;;

      Διαγραφή
  5. Ήθελα να γράψω πάρα πολλά. Επειδή όμως είμαι ιερεύς θα πώ μόνο τούτο. Γιά την ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ άξιος ήταν μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ και κανείς άλλος. Μπορεί ίσως ο Θεός τής Ελλάδος να ξαναφέρει ένα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ για να μπούνε κάποια πράγματα ξανά σε κάποια τάξη. Ο νοών νοεί τω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοινῶς....ὃ Παπαχέσας,ὃ κοπρώνυμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bre gamhmena numera DIABASTE KAI MATHETE oti ayto to ARXIDI exei katapathsei tin KOILADA ton moyson gia na kanei mosnasthri palio gamhmenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. bre gamhmena numera DIABASTE KAI MATHETE oti ayto to ARXIDI exei katapathsei tin KOILADA ton moyson gia na kanei mosnasthri palio gamhmenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην εξαπολυεται πυρα ο ενας εναντιον του αλλου βρε παιδια. δεν μας φταιει ο θεος, ο χριστιανισμος , η εκκλησια επειδη εχουν διαφθαρει πολυ οι αντιπροσωποι. μην μπερδευεστε. αλλο οι παπαδες αλλο ο θεος. στις γραφες δεν λεει επειδη καποιος ειναι παππας οπωσδηποτε θα σωθει και ειναι στο απυροβλητο εκ μερους του θεου. στα βιβλια γραφει οι παππαδες και οι καλογεροι θα κριθουν πιο αυστηρα απο ολους γιατι εκεινοι δινουν το παραδειγμα και εχουν μεγαλη ευθυνη. κ λεει επισης οτι στα βαθη της κολασεως πηγαινουν αν αποδειχθουν αμαρτωλοι. πιο βαθια απο ολους. αλλο ο χριστινισμος. επισης για αυτο λεμε οτι ηρθαν δυσκολα χρονια. ακομα και οι αντιπροσωποι του θεουν εχουν διαφθαρει. το ποιμνιο δεν εχει στην ουσια αρχηγο, αλλα ο θεος δεν θα μας αφησει. για αυτο λεγαν οι αγιοι οι εσχατοι καιροι. ο εξω αο δω κυβερναει παντου πια. προσοχη. μην μας απομακρυνει αυτο απο το θεο. να κανουμε προσευχη, να πηγαινουμε εκκλησια κ αν δεν μας αρεσει ο παππας, να πηγαινουμε σε εκκληακια πιο ησυχα κατανυκτικα ,εκει που αγαλιαζει η ψυχη.οχι εκει που φουντωνει απο νευρα. κ παρτε ενα κερακι εικοσι λεπτα. δεν χρειαζεται παραπανω να δωσετε. κανεις δεν σε υποχρεωνει. σε αλλες αιρεσεις ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη. μην μπαινει διχονια μεταξυ μας. ολοι το ιδιο θελουμε ελλαδα ενωμενη. σκοπος μας ειναι να επικοινωνουμε με τον θεο. οχι με τον καθε δεσποτη,παππα. σιγουρα υπαρχουν παππαδες καλογεροι πολυ καλοι για την ψυχη μας θα διαλεξουμε αυτον που μας αναπαυει. μην περιμενετε απο τους φανταχτερους. αλλα μην ξεχνατε ο θεος ειναι τοσο δικαιος που θα τους κρινει αυστηροτερα απο εμας τους παππαδες που εχουν ξεφυγει απο τον σκοπο τους και σκανδαλιζουν τον κοσμο. εσεις καντε για τον εαυτο σας το καλυτερο. τα αλλα ας μεινουν στον δικαιο Χριστο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ..
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ Ή ΘΕΚΛΑ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ..
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΞΕΔΙΩΚΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.
    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΑΙΟΥ - ΜΕΤΡΕΓΙΑ.
    ΤΡΙΤΟΝ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ 666, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "666 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ"
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΨΟΦΑΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε μορφή εξουσίας, προέρχετε από τις κατώτερες ανάγκες του ανθρώπου.
      Φιλόδοξοι κυβερνήτες κάνουν κουμάντο γεμάτοι ανασφάλειες και ήθος χαμηλής υποστάθμης.
      ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ !!!!
      Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.
      ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  13. ΜΗΝ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΤΥΠΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ////
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕς ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ////
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΡΙΤΑ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ////
    ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ////
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ///Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ἀφοῦ λοιπὸν ὁ θαυμάσιος νόμος των τοὺς προτρέπει
    νὰ ἀπαρνηθοῦν τὰ ὑπάρχοντὰ των διὰ νὰ πορευθοῦν εὐκόλως πρὸς τὴ βασιλείαν
    τῶν οὐρανῶν, δι᾿ αὐτὸ καὶ ἡμεῖς, συμφωνώντας μὲ τοὺς ἀγίους των, διατάξαμε
    νὰ κατασχεθοῦν ὅλα τὰ χρήματα τῆς ἐκκλησίας τῶν Ἐδεσσηνῶν καὶ νὰ
    δοθοῦν εἰς τοὺς στρατιῶτας τὰ δὲ κτήματὰ των νὰ προστεθοῦν εἰς τὰ δικὰ μας
    ἰδιόκτητα. Αὐτό διὰ νὰ πτωχύνουν καὶ νὰ λογικευθοῦν, ἀλλὰ καὶ διὰ νὰ μὴν
    στερηθοῦν τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν εἰς τὴν ὁποίαν ἀκόμα ἐλπίζουν.
    Απόσπασμα Επιστολής ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο τη στιγμη που ενα λειτουργημα σαν αυτο του ιερεα-πατριαρχη-αρχιεπισκοπου εχει γινει επαγγελμα ειναι φυσικο να ανερχονται στα ανωτερα αξιωματα αυτοι που εξυπηρετουν συμφεροντα... Και οσον αφορα τον Χριστοδουλο που βλεπω οτι πολλοι εκθειαζετε και αλλοι κατακρινεται προσαπτοντας του κατηγοριες οπως ομοφυλοφιλος ή προδοτης ή και εγω δεν ξερω τι αλλο ας σταθουμε λιγο στο γεγονος πως εχει βγει και εχει πει δεκα πραγματα που ενοχλησαν πολυ τις κυβερνησεις...οτι και να ηταν αυτος ο ανθρωπος φανηκε να ειναι πολεμιος των συμφεροντων τους... ομως ο προκλητικοτατος Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος αποσιωπει καθημερινα σε μια Ελλαδα της απελπισιας που τωρα περισσοτερο απο ποτε ενας εκπροσωπος του Θεου θα επρεπε να δινει κουραγιο και να δινει αγωνες εναντια στις αδικιες γιατι αυτο προαγει ο Χριστιανισμος.... και οσο συνομοσιολογικο και αν ακουστει μου φαινεται πως οτι ενοχλει βγαινει απο τη μεση και μας το εχει δειξει η ιστορια δινοντας μας πολλα παραδειγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή