Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ένα δηλητήριο μέσα μας..Coca Cola!!!

Tα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης...
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...



20 λεπτά:

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης.. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).


40 λεπτά:

Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.


45 λεπτά:

Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.


60 λεπτά:

Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.


70 λεπτά:

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό...


80 λεπτά:

Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Πως η Coca Cola και η Pepsi μας "ΒΟΗΘΟΥΝ":

Μπορείς να καθαρίσεις μια τουαλέτα:
Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κηλίδες από τις πορσελάνες.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας:
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola.
Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρια του αυτοκινητου από την διάβρωση:
Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση...

Η σκουριά φεύγει με την πρώτη:
Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσο από τα ρούχα:
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκέ από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές.

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας!

Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε!

Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας.

Και πληρώνουμε γι' αυτό!

Σωστά?

Πληροφοριακά:

Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3,4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.

Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?

Το αντίκτυπο:

Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό.. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.


Μερικά παραδείγματα:

Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke?» Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξύνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονόσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου.

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε!

Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας.

Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!

permisospress.blogspot.com

36 σχόλια:

  1. Ρεζίλι... Είμαστε ένας αναίσθητος πληθυσμός και τίποτε άλλο! Ευχαριστώ για τις γνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχος τωρα μολις εκλεισα τα 15 μου χρονια εκανα εναν απολογισμο και καταλαβα πως εχω να πιω αυτο το οξυ 8 χρονια.Δεν επροκιτο να ξαναπιω ουτε coca cola ουτε fanta ουτε spite,μονο νερο,γαλα,χυμους(φυσικους),και τσαι απο το χωριο μου.

      Διαγραφή
  2. Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?

    Είναι ο αντίκτυπος και όχι το αντίκτυπο -->(ουσιαστικό) : συνέπεια, συνήθ. έμμεση, μιας πράξης ή ενός γεγονότος· (πρβ. απήχηση): O ~ μιας δολοφονίας / επανάστασης. H έλλειψη προγραμματισμού είχε δυσμενή αντίκτυπο στην πορεία της δουλειάς. [λόγ. < ελνστ. ἀντίκτυπος `αντήχηση΄ σημδ. γαλλ. contrecoup, répercussion]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ma ego xronia leo,eki pu iparxi mistiki sintagi opos coca cola ,pepsi,klp , iparxi kai megalos kindinos .Opote thelune,mborune na anakatepsune stin skoni tis mistikis tus sintagis ,oti thelune , akrivos gia auto , pu kanenas , taxatis ektos 3-4 atomon + CIA, den kseri ,ti iparxi sta sistatiká, tis sintagis.
    Ftasame se simio ,pu tha xtipane sikekrimenus laus kai races (asiates), me ,,DNA,, mborune na xtipisune arosties, karkino opu thelune, i opu tha xreasti, gia na min anevi o plithismos tu planiti mas se 10 dis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dld ama paroume ena koutaki coca cola i pepsi k tin pame gia analisi se ena ximeio dn 8a ma8oume ti akrivos exei mesa tis mia coca cola? (ypopsin oti epidi sigoura 8a exei katoxiromena ta pnevmatika dikaiomata tis sidagis,to ximeio p 8a pame 8a prepei na einai kapoiou poli gnwstou outos oste na kanoume ti doulia mas)

      en to meta3i anarotiemai ti apeginan ola ta karkinogona "E" p ipirxan paliotera anagramena sta sistatika tis coca cola kai oxi mono...

      Διαγραφή
  4. Αν όλοι φρόντιζαν να μαθαίνουν και να διαδίδουν την αλήθεια από γενιά σε γενιά προς όφελος του ''είδους'' μας, αν μπορούσαν να το πετύχουν αυτό με τη σκέψη κ κατ' επέκταση την δράση.. τότε θα ζούσαμε έναν καθόλου ουτοπικό ή μεταφυσικό παράδεισο! Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.. Εύχομαι πάντως να καταφέρω να προσφέρω και να πετύχω πολλά από αυτά που σκέφτομαι έστω σε ένα μικρό χωριό (που και αυτό δεν είναι πάλι πολύ εύκολο), μέσα σε όλο αυτό που ονομάζεται σύμπαν... Ευχαριστώ τον πατέρα και τη μητέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αντίκτυπο? Μάθε να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.thecoca-colacompany.com/contactus/myths_rumors/packaging_delhi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχαριστω την μανα μου και τον πατερα μου που δεν βαζανε στο σπιτι τετοια πραγματα και ας γκρινιαζαμε πιτσιρικαδες.Τωρα καταλαβαινω απο τι κινδυνους μας προστατευσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to mono pragma pou exw na pw ein.. oti osoi to diavasan auto sinexizoun na pinoun coca cola :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ένα έχω να πω, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι εγω θα θελα ενα αντικτυπο ον δε ροκς... μια χαρα ηταν το αρθρο... κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ήμουν φανατική, σε σημείο , αν δεν έπινα κάθε μέρα ένα κουτί δεν μπορούσα!!
    Ενημερώθηκα όμως σχετικά με το περιεχόμενο του εν λόγω αναψυκτικού αλλά και για το αλουμίνιο που βρίσκεται στα κουτάκια , και που εκχέεται στο εκάστοτε αναψυκτικό ή μπύρα , που πίνουμε προκαλώντας ένα σωρό ασθένειες στον ανθρώπινο οργανισμό.
    Δυστυχώς ο κόσμος είναι τόσο αποχαυνωμένος και κοιμισμένος που ενώ τον ενημερώνεις δεν έχει καμιά διάθεση να αλλάξει την ζωή του και να την κάνει καλύτερη!
    Αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Den skeftomaste to makroprothesmo kako apla mas endiaferei mono to twra! Gia auto den ta skeftomaste ola ta parapanw gia tin Coke kai gia polla alla! Oso gia tin fili apo panw pou tin enoxlouse to alouminio tha mporouse na pinei mpoukalakia! Filia se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ
    ΚΑΛΑ Ε ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. aloi plironoun poli perisotero gia na exoun ola afta ta simtomata.... lol seligo tha mas poun oti kai sto amaksi na tin valeis kanei anti gia tin venzini ..... to alcohol einai poly pio epikindino !!!! kai to kinito episis ....!!! makari to provlima na itan i coca cola.. imarton pia me tin propaganda !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to νουμερο 45 = το καλυτερο....ισωσ κοψω την πρεζα κ θα πινω κοκα (κολα)..μην παει το μυαλο σας στο πονηρο(?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΛΚΟΣ 12ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ 14 ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ 99 ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΓΙΞΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Η ΠΕΠΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να πίνετε κόλα, να τρώτε ΜακΝτόναλτς κα να ψηφίζετε αυτούς που σας γαμ..νε τόσα χρόνια.. ΟΥΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. den diafonw oti blaptei sobara tin igia opos kathe "vromiko"agathw , aneksartita oti i cola simperilambanete sta narkotika .. omws na tin paradigmatizeis me tin iroini den einai tpt alo apo lathos , an to pame etsi kathe narkortiko prosferei afto t pragma pou les

    ΑπάντησηΔιαγραφή