Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Οι χημικοί ψεκασμοί στην υπηρεσία της Τρόικας-αντισταθείτε πριν σας γεμίσουν θάνατο, εσάς και τα παιδιά σας…


Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι ν απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης είναι πληροφόρηση που έχει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” από πρώην υπουργό που έψαξε το θέμα για να πάρει την σχετική απάντηση.
Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν...
με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;
Γιατί πύκωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;
Κάποιοι θα μας πουν γραφικούς, όπως κι εκείνους που δεκαετίες τώρα υποστήριζαν ότι το Αιγαίο είναι τίγκα στα πετρέλαια.
Οι “γραφικοί” σήμερα δικαιώνονται…
-Αλήθεια κυρά Μπιρμπίλη που νοιάζεσαι για το περιβάλλον, γιατί δεν ρωτάς το αγόρι με το κολάν, να σου εξηγήσει τι διάβολο συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας;
“Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα”
Άλντους Χαξλεϋ
Όλοι όσοι ακόμα κοιτάμε ουρανό, έχουμε παρατηρήσει ότι είναι μέρες, που μοιάζει με ομίχλη να είναι καλυμμένος..
Κι οι ακόμα πιο παρατηρητικοί, θα έχουν προσέξει, ότι η ομίχλη, μοιάζει να ξεκινά από τις ουρές, που κάποια αεροπλάνα στο διάβα τους αφήνουν..
Υπάρχουν ουρές που διαλύονται σχεδόν αμέσως, κι εκείνες που μένουν για πολύ χρόνο στον ουρανό.. Κάνοντας κάτι σαν «τεχνητά σύννεφα». Κι όλα αυτά την ίδια μέρα (με τις ίδιες ατμοσφαιρικές συνθήκες)..
Εκείνοι που είναι ακόμα πιο παρατηρητικοί, κι έχουν μάθει να συνδυάζουν πράγματα και καταστάσεις, θα έχουν προσέξει, ότι οι περίεργες αυτές ουρές, αυξάνονται πριν τις μέρες προγραμματισμένων διαδηλώσεων, όπως και πριν από «κυβερνητικές» εξαγγελίες..
Είναι άραγε τυχαία όλα αυτά..;
Ας αναζητήσουμε τα κομμάτια της αλήθειας που μπορεί κανείς να ανακαλύψει μέσα από μια συνδυαστική έρευνα των υπαρχόντων πηγών, της λογικής, της κρίσης και της διαίσθησης…
Πότε Αναφέρεται ότι ξεκίνησαν οι Αεροψεκασμοί..;
«Στις αρχές του 1999 ξεκίνησε μία τεράστια επιχείρηση διασποράς μεγάλων ποσοτήτων μικροσωματιδίων μετάλλων στον ουρανό με αεροπλάνα.
Παράλληλα από τα τέλη του 1998 τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project). Οκτώ χρόνια μετά, η επιχείρηση αεροψεκασμών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έχει πλέον καταφέρει να αλλάξει την εικόνα και τη σύσταση της ατμόσφαιρας μας. Οι επιπτώσεις αυτής της τεράστιας επέμβασης, μαζί με τις εφαρμογές του συστήματος HAARP, πιέζουν την κοινή λογική στα όρια της.
Όχι, δυστυχώς δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η πραγματικότητα που ζούμε έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και στην ουσία δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις ακριβές χολιγουντιανές παραγωγές, αφού τα σκηνικά της εκτείνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την υφήλιο και στολίζονται με λευκές, φαρδιές, λωρίδες αεροζόλ στον ουρανό. Chemtrails…
Η είδηση αυτή έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Όχι βέβαια από τη συνηθισμένη λεωφόρο των μεγάλων ΜΜΕ. Όχι. Για εκείνα δεν συμβαίνει τίποτε. Τίποτε δεν έχει αλλάξει και όλα είναι όπως παλιά. Κι όμως τα στοιχεία και οι μαρτυρίες εκατοντάδων χιλιάδων ανήσυχων πολιτών συσσωρεύονται στις σελίδες του παγκόσμιου διαδικτύου. Καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο κοιτούν απορημένα τον ουρανό και αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Κάνουν εκκλήσεις για έρευνες και ζητούν απαντήσεις από επίσημους φορείς, αλλά οι απαντήσεις δεν έρχονται.
Μια περίεργη καμπάνια άρνησης του φαινομένου, υποβάθμισης της κατάστασης και εμπαιγμού της ανησυχίας των πολιτών έχει καθιερωθεί από όλους τους επίσημους φορείς και τις μεγάλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και της Greenpeace –γεγονός που πλήρωσε με απώλεια χιλιάδων υποστηρικτών της.
Κανένας πολιτικός και καμία κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Αλλά οι επιχειρήσεις με τις λευκές χημικές ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα συνεχίζουν να διενεργούνται, σε καθημερινή βάση, πάνω από τα κεφάλια μας.
Πραγματοποιούνται χωρίς την συγκατάθεσή ή την προηγούμενη ενημέρωση μας. Επηρεάζουν την ζωή μας, τη ζωή όσων γνωρίζουμε και αγαπάμε. Επηρεάζουν τη ζωή ολόκληρου του πλανήτη. Και από ότι δείχνουν τα πράγματα η κατάσταση πιθανόν να μην αλλάξει ποτέ πια. Πιθανόν να μην μας επιστρέψουν ποτέ πια τον καθαρό μπλε ουρανό που μας στερούν.
Πως αλλιώς να εξηγηθεί το φαινόμενο της μαζικής εισαγωγής φωτογραφιών με χημικές ουρές (chemtrails) τόσο σε διαφημίσεις, όσο και σε κινηματογραφικές ταινίες; Μήπως θα πρέπει υποσυνείδητα να περάσει το μήνυμα, πως αυτές οι γραμμές είναι ένα –δήθεν- φυσιολογικό φαινόμενο; Ή μήπως θέλουν να επιβεβαιώσουν το φόβο μας, πως αυτή η κατάσταση δεν θα σταματήσει ποτέ πια;»
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το «φαινόμενο» αυτό, που οι παλιότεροι, από παιδιά Θυμούνται, ότι στους τότε ουρανούς μας, ήταν άγνωστο..
Και σαν κάθε τέτοιο θέμα, η Αλήθεια μπορεί να συντεθεί, από μια ολιστική του προσέγγιση..
Τι είναι λοιπόν οι αεροψεκασμοί, τα chemtrails;
Τα Chemtrails ή αλλιώς χημικές ουρές είναι αγγλική λέξη που παράγεται από τα συνθετικά Chemical Trails και χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς για να περιγράψει τις επίμονες ουρές ψεκασμού χημικών στοιχείων, όπως μικροσωματιδίων αλουμινίου και αλάτων βαρίου, από –συνήθως λευκά και χωρίς διακριτικά- αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος.
Οι γραμμές αυτές δεν διαλύονται όπως οι κλασικές γραμμές συμπύκνωσης υδρατμών από τα καυσαέρια αεροπλάνων (contrails) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, αλλά αντίθετα απλώνονται σχηματίζοντας επίπεδα τεχνητά νέφη που μπορεί να καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό μίας περιοχής.
Συνήθως είναι λευκές, αλλά έχουν παρατηρηθεί και κοκκινωπές ή μαύρες γραμμές chemtrail. Σύνηθες στη διαδικασία φαινόμενο είναι η επίμονη διέλευση αεροπλάνων, ακόμη και από περιοχές που δεν ανήκουν στους «κλασικούς» διαδρόμους εναέριας κυκλοφορίας, και ο σχηματισμός παράλληλων, χιαστί ή κυκλικών σχηματισμών από λευκές χημικές ουρές πολλών χιλιομέτρων.
Πολλές φορές η επιχείρηση ψεκασμού γίνεται αντιληπτή μόνο από την περίεργη «ψευτο-ομίχλη» που καλύπτει τον ουρανό και τον ήλιο, επειδή ο ψεκασμός έλαβε χώρα σε στιγμή που τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς.
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ / ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ / CHEMTRAILS
Ποιες είναι οι Διαφορές τους με τα contrails;
Το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι).
Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.
Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή.
Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.
Και συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’ αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια.
Επίσης τα chemtrails σβήνουν και επανεκινούν τις μηχανές τους. Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.
Ποιος είναι ο «επίσημος» σκοπός των chemtrails;
Η επιχείρηση chemtrails, θεωρείται, πως ακολουθεί την πατέντα Welsbach του Edward Teller, η οποία παρουσιάστηκε ακόμη και στο IPCC (Διακυβερνητικό Πάνελ Κλιματικών Αλλαγών) ως μέθοδος της Γεωμηχανικής, με σκοπό τη δημιουργία πλανητικής ηλιακής ασπίδας, Shield, ώστε να μειωθεί η ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται στη Γη.
Ο ψεκασμός μίας μίξης αλουμινίου στη στρατόσφαιρα, θα μας σώσει από την Καταστροφή του Κλίματος. Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθώς και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας.
Κάποιοι θεωρούν ότι έτσι το κάνουν κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, για να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος.
Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ’ ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια από τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.
Ποιοι θέλουν να μας δηλητηριάσουν και γιατί;
Εύλογο είναι το για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν. Τα σενάρια που έχουν επικρατήσει να ακούγονται είναι πάμπολλα, ωστόσο επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, επικεντρώθηκαν σε τρία:
•Πρώτο σενάριο είναι ο έλεγχος του καιρού. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. συνάγεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α., επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν.
•Μαζικοί εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς.
•Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P.
Και άλλο ένα σενάριο, το οποίο θα αναλυθεί αργότερα, είναι ότι μέσω των ψεκασμών μεταλλικών ενώσεων, μπορούν να πετύχουν μαζικό έλεγχο και χειραγώγηση της στάσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να περάσουν ευκολότερα τα όποια μέτρα προτίθενται να πάρουν.. Φυσικά σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.. Όπως η χειραγώγηση μέσα από τα ΜΜΕ, κ.α.
Επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Ατμοσφαιρική Ρύπανση και Chemtrails
Είναι γνωστό πως οι αεροπορικές πτήσεις συμβάλλουν κατά μεγάλο ποσοστό στη μόλυνση της ατμόσφαιρας. Για το λόγο αυτό επεβλήθησαν στις αεροπορικές εταιρίες από το 1999 πολύ αυστηρές οδηγίες σχετικά με τις εκπομπές καυσαερίων από την Διεθνή Υπηρεσία Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Η διεξαγωγή του Πρότζεκτ ψεκασμών δεν μοιάζει να συμβιβάζεται όμως με αυτούς τους περιορισμούς, αφού προσθέτει στην ατμόσφαιρα – πέρα από τα επικίνδυνα σωματίδια- ένα τεράστιο όγκο καυσαερίων σε καθημερινή βάση. Υπολογίζεται πως για τους αεροψεκασμούς χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 1000 air tankers σε καθημερινή βάση.
Κάθε ένα από αυτά απαιτεί 3000-5000 λίτρα καυσίμου ανά ώρα, σε μία τρίωρη πτήση τους καταναλώνουν τουλάχιστον 10.000.000 λίτρα.
Οι εκπομπές καυσαερίων όλων αυτών των αεριωθουμένων αποτελούν μία μεγάλη πρόσθετη επιβάρυνση και όχι «λύση» του Φαινόμενου του Θερμοκηπίου. Προφανώς δεν είναι δυνατόν να θεωρείται το πρότζεκτ πιθανή «λύση» για την πρόληψη καταστροφής του κλίματος, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο πυροδοτεί μία άλλη καταστροφή.
Τα chemtrails επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα με τα σωματίδια που ψεκάζουν
Η αλλαγή του κλίματος είναι γεγονός:
•Η συγκέντρωση CO2 στην ατμόσφαιρα έχει ανέβει από την, για τουλάχιστον 400.000 χρόνια σταθερή τιμή των 280ppm, στα 380ppm.
•Για την άνοδο αυτή υπεύθυνος είναι ο άνθρωπος και την προκάλεσε κυρίως με τη χρήση των ορυκτών καυσίμων, αλλά και με στην καταστροφή των δασών (για ξυλεία, οικοπεδοποίηση κτλ).
•Το CO2 είναι κλιματολογικά ενεργό αέριο: η άνοδος του προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας.
•Το κλίμα κατά τον 20ο αιώνα έγινε θερμότερο. Η άνοδος του μετριέται παγκόσμια με ένα μέσο όρο 0,6οC. Ενώ η τελευταία δεκαετία είναι η θερμότερη από την έναρξη των μετρήσεων της θερμοκρασίας, τον 19ο αι.
•Η άνοδος της θερμοκρασία του πλανήτη οφείλετε κυρίως στην άνοδο του CO2, αλλά και σε άλλα ανθρωπογενή αέρια. Ένα μικρό μόνο μέρος της ανόδου οφείλετε σε φυσικά αίτια όπως π.χ. αλλαγές στην ηλιακή ακτινοβολία.
Στις 29 Ιανουαρίου, λίγες μόνο ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση της νέας Έκθεσης του Διακυβερνητικού Συμβουλίου Κλιματικών Αλλαγών (IPCC), η οποία χαρακτηρίζει επίσημα πλέον ως «κατά 90% ανθρωπογενή» τη ραγδαία αλλαγή του κλίματος, ακούσαμε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων κρατικού καναλιού, πως η Ουάσιγκτον προτείνει επίσημα την προώθηση της Γεωμηχανικής.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Bush, ο οποίος εμφανιζόταν μέχρι τώρα ως υπερασπιστής της οικονομίας των ΗΠΑ και αρνητής της ύπαρξης περιβαλλοντικού και κλιματολογικού προβλήματος, συνεχίζει να μην συμφωνεί με την ανάγκη δέσμευσης των ΗΠΑ με το Πρωτόκολλο του Κιότο για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, δηλώνει όμως, πως «έχει πεισθεί για την ύπαρξη περιβαλλοντικού προβλήματος» και προτίθεται να χρηματοδοτήσει με αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια τη Γεωμηχανική και συγκεκριμένα την κατασκευή γιγαντιαίου κατόπτρου σε τροχιά γύρω από τη Γη και τη διασπορά μικροσωματιδίων μετάλλων στην ατμόσφαιρα, για την αντιμετώπιση του.
Οι προτάσεις αυτές, όπως και όλες οι προτάσεις της Γεωμηχανικής, δεν έχουν ως στόχο την μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, που θεωρητικά τουλάχιστον είναι η βασικότερη αιτία της ανόδου της θερμοκρασίας, αλλά στοχεύουν μόνο στη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας και θερμότητας που φτάνει στη Γη. Καμία από αυτές τις «λύσεις» δεν αγγίζει το πρόβλημα στη ρίζα του.
Καμία δεν έχει ως στόχο να σταματήσει ή να περιορίσει τις εκπομπές CO2. Ο στόχος όλων αυτών των εφαρμογών που κατά καιρούς παρουσιάζονται δημόσια ως «τρελές ιδέες για την σωτηρία του κλίματος», είναι ένας: να μην σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, λιγνίτη, φυσικό αέριο). Ο λόγος είναι προφανής.
Τα μεγάλα οικονομικά κέρδη των εταιριών που πωλούν ή χειρίζονται τις παραπάνω μορφές ενέργειας, σε παγκόσμια κλίμακα, δεν πρέπει να απειληθούν ή να αλλάξουν χέρια. Και αυτό το σημείο θα έπρεπε να μας προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί είναι ευκολονόητο, πως αυτοί που ελέγχουν την ενέργεια που χρησιμοποιούμε, ελέγχουν και μεγάλο μέρος της ζωής μας θέτοντας τους δικούς τους όρους στο παιχνίδι.
Δεν είναι περίεργος ο όρος «προστασία του κλίματος», όταν αυτός που πραγματικά χρειάζεται προστασία από τις κλιματικές αλλαγές είναι ο άνθρωπος; Ο πλανήτης μπορεί να αντεπεξέλθει και να ξεπεράσει –το έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή. Αυτός που ίσως δεν αντέξει τα αποτελέσματα του τεχνοκρατικού πολιτισμού του, είναι ο άνθρωπος. Ας μη γελιόμαστε. Ο πλανήτης θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμη και χωρίς εμάς…
Επιπτώσεις στον άνθρωπο
Τι προκαλούν τα μεταλλικά στοιχεία των «χημικών ουρών..» (ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου); Η επίδραση της δηλητηρίασης από τα μέταλλα αυτά, και τις ενώσεις τους είναι γνωστή στην Ιατρική. Προκαλεί παρενέργειες που έχουν να κάνουν κυρίως με το Νευρικό σύστημα, αλλά και άλλα όργανα.
Αλλά πώς μπορεί να προέλθει δηλητηρίαση από τα μεταλλικά στοιχεία των αεροψεκασμών..; Είναι κάτι αναμενόμενο, μια και «Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα.
Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας.»
Ας δούμε το τι προκαλούν λοιπόν Αναλυτικότερα:
Αλουμίνιο:
Βραδύτητα.
Επιβραδύνουν τις αντιδράσεις,
Παράλυση,
Βραδύτητα σκέψεως – συναισθήματος,
Σύγχυση,
Δυσκολία να απαντήσει μια ερώτηση,
Απελπισία (δεν μπορεί κανείς να τους βοηθήσει)
Αίσθηση ότι ο Χρόνος κυλάει αργά,
Κατάθλιψη,
Τάση αυτοκτονίας,
Αργά αντανακλαστικά,
Παράλυση μυών, νευρική αταξία,
Υποτροπιάζοντα κρυολογήματα.
Βάριο:
Ανάγκη για προστασία,
Φόβος ανάληψης ευθυνών,
Αναποφασιστικότητα,
Έλλειψη αυτοπεποίθησης,
Απλοϊκότητα- αφέλεια,
Καχυποψία – επιφυλακτικότητα,
Παιδόμορφη συμπεριφορά (Γεροντική άνοια- Αλτσχάϊμερ..)
Κι ακόμα περισσότερα αν συνδεθεί το Βάριο με χλώριο και νερό:
Υστερία,
Χορεία,
Σκλήρυνση κατά πλάκας,
Ανευρύσματα Αορτής,
Υπέρταση,
Αθηρωμάτωση,
Και από ενώσεις Βαρίου – Ιωδίου:
Υποθυρεοειδισμός,
Γενική καχεξία – Χρόνια κόπωση.
Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά..;
Σαν τις ασθένειες οι οποίες σε έξαρση βρίσκονται στις μέρες μας τα τελευταία χρόνια..;
Και σαν την στάση του πληθυσμού, που ενώ τα αφεντικά μας καταργούν μέρα με τη μέρα κάθε έννοια Ελευθερίας και Δημοκρατίας, μοιάζει όλοι σε μια αποχαυνωμένη παθητικότητα να βρίσκονται..;
Τυχαίο άραγε..;
Υπάρχουν βέβαια και Αντεπιχειρήματα για την ύπαρξη των αεροψεκασμών, τα οποία όμως αποδεικνύονται εξαιρετικά ασταθή σε μια προσεκτική ανάλυση..
Σε συνδυασμό με τις υπηρεσιακές στρατηγικές (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) θα έπρεπε να εξεταστούν άλλα δύο επιχειρήματα αυτών που διαψεύδουν την ύπαρξη chemtrails, τα οποία με μια προσεκτική ματιά αποδυναμώνονται αμέσως:
•Από τη μία γίνεται λόγος για ποικίλες μορφές συμβατικών «ουρών» από καυσαέρια αεροπλάνων (επιμονή, χρονική διάρκεια διάλυσης της).
Με λίγη υπομονή και σε μία μόνο μέρα διεξαγωγής ψεκασμών, θα παρατηρήσει κανείς αμέτρητα αεροπλάνα, τα οποία δεν αφήνουν καθόλου «ουρά» στον ουρανό ή αφήνουν μία εντελώς διαφορετική «ουρά» μολονότι εμφανίζονται στον ίδιο τόπο και σε όμοιο ύψος με τα αεροπλάνα που διενεργούν τους ψεκασμούς! Σε αντίθεση με αυτά, από τις πτήσεις chemtrail παράγονται πάντα χοντρές «ουρές»-γραμμέςς , οι οποίες δεν εξαφανίζονται ούτε μετά από αρκετά λεπτά ή δευτερόλεπτα, αλλά αρχίζουν σταδιακά να σχηματίζουν ομιχλώδεις στρώσεις σύννεφα.
Απόδειξη: Αεροψεκασμός αρχίζει και σταματάει !!!
** Μετά εφιστούν οι Υπηρεσίες την προσοχή στο γεγονός, ότι υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι από φυσικά σύννεφα. Τα ομιχλώδη σύννεφα που δημιουργούν όμως τα chemtrail ξεχωρίζουν αισθητά: ακόμη και μετά από ώρες μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την αρχική «ουρά»-γραμμή. Απλώνονται μέσα σε δύο με πέντε ώρες σε μία αρχικά λευκή ή ανοιχτή γκρίζα συννεφένια «κουβέρτα». Αντίθετα με την αναμονή για βροχής και την με αυτή συνδυαζόμενη αύξηση στις τιμές της υγρασίας στην ατμόσφαιρα, σε ημέρες ψεκασμών με chemtrail η υγρασία μετρά αισθητά χαμηλές τιμές ανάμεσα σε 30% και 35%.
Παράλληλα ποτέ δεν βρέχει ως συνέπεια τέτοιων «νεφών». Αυτά τα χημικά σύννεφά που δημιουργούνται σε ημέρες ψεκασμών είναι πάντα «ξεφτισμένα» και χωρίς περίγραμμα.
Μάλλον δεν τα κατάφεραν ακόμη οι «χειριστές του κλίματός» μας να σχεδιάσουν ένα «προβατάκι» με την Welsbach-πατέντα τους! Οπτικά εντυπωσιάζει αμέσως όταν παίρνει θέση μπροστά από αυτά τα τεχνητά αέρια ένα φυσικό Cumulus-σύννεφό μέχρι να το καταπιούν κυριολεκτικά.
*** Από την άλλη παραπέμπουν οι Υπηρεσίες στην ύπαρξη πολλών διαφορετικών αεροπορικών «δρόμων» που ακολουθούν οι πτήσεις. Αλλά ακόμη και αυτό το επιχείρημα καταρρέει, καθώς η παρουσία chemtrail-δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα εμφανής: 5 έως 15 αεροπλάνα σχηματίζουν ομάδες των δύο ή τριών αεροπλάνων και έχουν πάντα την ίδια συμπεριφορά πτήσης.
Πηγαινοέρχονται και διασταυρώνονται αφήνοντας παράλληλες «ουρές», γεωμετρικά σχήματα, πλεχτά ή σταυρωτά σχέδια.
Ποιες είναι οι επίσημες αντιδράσεις για τους αεροψεκασμούς..;
Μία κατάσταση που γίνεται φανερή, τόσο μέσα από την ελληνική, όσο και μέσα από την παγκόσμια πολιτική πραγματικότητα. Στο εξωτερικό ξεχώρισαν μέχρι σήμερα μόνο δύο πολιτικά ονόματα: Dennis Kucinich και Monica Grifahn.
Δύο τολμηροί πολιτικοί, που δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά και να παραδεχτούν την διενέργεια των chemtrails.
Ο Dennis Kucinich, ο δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρία και βουλευτής της Πολιτείας του Οχάιο, μέλος της Επιτροπής Διατήρησης του Διαστήματος (Space Prevantion Act), απαίτησε το 2001 και ξανά το 2002 από το Κογκρέσο των ΗΠΑ μία γενική απαγόρευση οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιούν το διάστημα –ανάμεσα σε αυτά συμπεριλάμβανε και τα chemtrails. Επίσης τον Ιούνιο του 2003, σε δημόσια συζήτηση για τα chemtrails στην Santa Cruz, τάχτηκε εναντίων των chemtrails και σε ερώτηση του κοινού απάντησε με τη φράση: “CHEMTRAILS ARE REAL!”
H δε Monica Grifahn, βουλευτής του SPD και Πρόεδρος της Επιτροπής για τον Πολιτισμό και τα ΜΜΕ στο γερμανικό κοινοβούλιο, το 2003 επιβεβαιώνει σε γραπτή απάντηση της προς δύο ακτιβιστές, πως γίνεται διασπορά ενώσεων Αλουμινίου και Βαρίου στη Γερμανία.
Στην Ελλάδα, υπάρχει σχετική επερώτηση του Φώτη Κουβέλη σχετικά με τους αεροψεκασμούς..
Και μια απάντηση από τον επίτροπο κ. Σταύρο Δήμα ο οποίος σε ερώτηση για τους αεροψεκασμούς, απάντησε τα εξής:
“Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας σχετικά με τους ψεκασμούς από αεροπλάνα, η οποία με έχει απασχολήσει πολλές φορές και στο παρελθόν. Προς το παρόν, δεν έχω πληροφορίες βάσει των οποίων να προκύπτει ότι οι ψεκασμοί περιείχαν επικίνδυνες ουσίες είτε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δημόσια υγεία. “
Διαβάζοντας την απάντηση του κ.Δήμα, συμπεραίνουμε ότι παραδέχεται πως υπάρχουν αεροπλάνα τα οποία ψεκάζουν με ουσίες οι οποίες δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνες!
Τελικά τι Συμβαίνει..;
Εδώ είναι που χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τη λογική και την κρίση μας, για να κάνουμε συνδυασμό των προαναφερθέντων στοιχείων, με την Παγκόσμια κατάσταση..
Είναι γεγονός ότι μέσω της Παγκοσμιοποίησης οι «κυβερνώντες», έχουν εξαπολύσει έναν Πόλεμο κατά
της Δημοκρατίας,
του Δικαίου,
της Ελευθερίας,
μα και της ίδιας της Ζωής των Λαών
και των Ατόμων..
Έχουν αποδείξει (δίδυμοι πύργοι, πόλεμος στο Αφγανιστάν, Ιράκ, «Τρομοκρατία», κρίσεις «αγορές), ότι όλα τα μέσα τα θεωρούν θεμιτά για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Οι οποίοι είναι η Παγκόσμια κυριαρχία, απολυταρχία και έλεγχος του Πληθυσμού.
Η ύπαρξη των αεροψεκασμών είναι κάτι, που εκτός των αναφερθέντα επιχειρήματα και φωτογραφίες, μπορεί να γίνει στον καθένα μας γνωστό, αρκεί να κοιτάει ψηλά στη διάρκεια της ημέρας.
Η δηλητηρίαση από τα μέταλλα, που αναφέρονται ότι περιέχουν τα χημικά που χρησιμοποιούνται, είναι γνωστή στην Ιατρική και προκαλεί σοβαρές νευρολογικές και άλλες ασθένειες.
Αυτές οι ασθένειες τείνουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο όσο περνούν τα χρόνια..
Συμπεράσματα..:
Δικά σας..!
Επίλογος..
Σαν επίλογο θα παραθέσω τα λόγια μιας κοπέλας που τμήματα από τη μελέτη της οποίας χρησιμοποίησα στο παρόν άρθρο:
Λ.Δ. : «Τα πάντα γύρω μας συνδέονται και τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν υπολογίσει τα πάντα. Μα το πιο σημαντικό, πιστεύω, δεν είναι να περιγράφουμε συνέχεια την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
Το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε και να λέμε.
Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τον κόσμο,
μα πρώτα χρειάζεται να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.
Εάν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξει και ο κόσμος…
Γιατί εμείς είμαστε ο κόσμος όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουνε να το ξεχάσουμε.»
http://22lyk-athin.att.sch.gr/ergasies/tehnologia/chemtrails.pdf
Έτσι πιστεύω κι εγώ…
«Να Θυμηθούμε» χρειάζεται..
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
www . enouranois . gr
http://athens . indymedia . org / fron t . php 3? lang = e l & article _ id =137222
www . indymedia . org
www . zouglapress . blogspo t . com
www . enouranois . blogspo t . com
www . vickytoxotis . blogspot . com
www . petitiononline . com /261171 / petition
http://22lyk-athin.att.sch.gr/ergasies/tehnologia/chemtrails.pdf
http://www.kourdistoportocali.com

pneymatiko.wordpress.com

60 σχόλια:

  1. είμαι σίγουρος ότι οι ψεκασμοί προκάλεσαν την εξαφάνιση των δεινοσαύρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΣ!!!ΖΩΟΝ Ε ΖΩΟΝ!ΤΡΑΒΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΗΣΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xalarose kai esy.pane psofa kai ieros topos ton progonon.o enas pio blakas apo ton allon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι άλλο θα ακούσουμε; σοβαροί μεγάλοι άνθρωποι γράφουν αστοχίες και ανοησίες... μας ψεκάζουν. ΕΛΕΟΣ. μήπως ο πολέμαρχος γαρ εγγύς και θα μας σώσει; οι συγγενείς μας στο σείριο θα ρθουν για να μας δώσουν δανεικά; ή μήπως τα ελληνικά φύλα στην κίνα και στην τάκλα μακάν θα μας κατακτήσουν και θα εδρεώσουν την "άμεση δημοκρατία"; χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι εξυπνάκιας και δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου; Μήπως είσαι από κείνους που ξυπνάνε 1 λεπτό πριν τον θάνατό σους; Μήπως λέω... σοβαρέ!

      Διαγραφή
    2. thelo na pw ston anonimo 20 noemvrh wra 2,23 na min to paizei apolitos oyte na analamvani efthines gia alloys , sto ameso melon den tha hriazwnte idrimata psihw , tha eimaste eleftheroi poliorkimeni ,, me enwis elpizw ,,,,,

      Διαγραφή
  5. a vre file eisai poli m........ ptisis pou diastaurononte pano apo ton atiko ourano einai?h mipos gia ta kounoupia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=BEVEsW7bBuI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να'ξερα,γιατί υπάρχει διαφορά κατανόησης κάποιων αποδεικτικών στοιχείων από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    Μερικοί για να πειστούν πρέπει να πέσει ο ουρανός στα κεφάλια τους.
    Ίσως τελικά να είναι όντως για τα κουνούπια...ΕΜΆΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. POSO ASETOI EISTAI OLOI SAS TA CHEMTRAILS UPARXOUN EDW KAI XRONIA KAI NAI ONTWS VOMVARDIZOUN TON OURANO MAS KAI APODEIXH EINAI H APATHEIA SAS ME THN MIA NA AANTIMILISETE KAI NA PEITE THN KOUTAMARA SAS PSAXTE TO PRWTA KAI MILISTE KARAGIOZIDES ME THN MIA NA PERIFRONISETE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χα χα χα χα Μου αρέσει που κάθε φορά που μιλάει κάποιοσ δημόσιοσ υπάληλοσ το παίζει και μορφωμένος κι ασ είναι σκαφτιάς χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια μπορώ να πω οτι οι ψεκασμοί κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους αφού για να το πιστέψουν τα γίδια που είναι σχεδόν οι μισοί πρέπει να καρκινιάσουν αυτοί και όλα τους τα σόγια και πάλι θα πούν ότι είναι κληρονομικό. Κληρονομική είναι η μαλακία και τα σκατά που έχετε στο κεφάλι σας μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΣ.
    ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΗΜΕΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΨΑΧΤΕΤΟ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ/ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ / ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ / ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ ΣΟΒΑΡΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα τα παραπανω σχολια δειχνουν γιατι ειμαστε σε αυτο το χαλι, γιατι ειμαστε γυφτοι και καραγκιοζηδες ως λαος, ο καθενας θα πει την μαλακια του οι αλλοι θα πεσουν να τον φανε, ειρωνικα σχολια κλπ. διαβαζοντας τα σχολια αναριωτεμαι αν αξιζουμε να υπαρχουμε σαν λαος, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ.

      Διαγραφή
  13. Απο τα σχόλια που είδα , διαπίστωσα τα εξής'' Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων''1] Οι ξύπνιοι οι οποίοι ψάχνουν, διαβάζουν,βλέπουν , μαθαίνουν,ενημερώνοντε και κρίνουν [γυράσκω αεί διδασκόμενος] .2]Οι βλάκες οι οποίοι δεν ξέρουν τι τους γίνετε [αυτοί δεν χαμπαριάζουν ούτε με κλωτσιές] και 3] Οισυνομότες οι οποίοι γνωρίζουν την αλήθεια ,αλλά παρουσίαζουν το άσπρο-μαύρο και το μαύρο-άσπρο.Απο αυτά λοιπόν βγάζετε εύκολα το συμπέρασμά σας σε πιά κατηγορία ανοίκη ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ εδώ και 22 χρόνια, δηλώνω μαζί με 10άδες συναδέλφους μου, ότι αυτό είναι το πλέον ΑΚΥΡΟ site ever. Φίλε είσαι Λαικιστής και άρρωστο μυαλό. Παρασέρνεις στη μαλακία σου ανθρώπους που φυσικά δεν ψάχτηκαν στα όσα λες και τους αποροσανατολίζεις. Φτιάχνεσαι έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν εσύ είσαι επαγγελματίας αεροπόρος παιδί μου.............

      Διαγραφή
  15. Eimoun gia ena xrono Ikaria k ka8imerina evlepa aytous tous psekasmous se megali klimaka. Pou tvra? stin Ikaria bditiko aigaio. den kserw ti einai k ti kanoun alla anarwtiemai apo pou apogionontai me poio mpatzet k poios egkrinei tetoia terastia kondilia gia kati pou kaneis den exei apantisei kseka8ara... ti na pw? tzampa mastoura? An einai etsi... as einai...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η θερμοκρασία του αέρα μειώνεται κατά 2 βαθμούς ανά 300 μέτρα.Σε μέτρια και μεγάλα υψόμετρα είναι κάτω του μηδενός και η εναπομείνουσα υγρασία των καυσαερίων δημιουργεί μικροσκοπικά σωματίδια πάγου. Μετά από λίγο λιώνουν. Κατά τα άλλα τα αεροπλάνα πετάνε σε νοητούς διαδρόμους στον αέρα. Υπάρχουν και πολλά κομβικά σημεία (σαν διασταυρώσεις). Εκεί οι γραμμές των καυσαερίων κάνουν καρό σχήματα. Αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο. Συμβαίνει από τότε που πρωτοπέταξαν αεροπλάνα.ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.youtube.com/watch?v=RhodMg3u_0Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχω δεί τέτοια σύνεφα πολλές φορές. Είναι χόμπυ πολλών αεροπόρων να φωτογραφίζουν τα πιο εντυπωσιακά απ'αυτά. Τέτοιες φωτογραφίες περιέχονται στο βίντεο που πιο πάνω προτείνεται, μαζί με κάποιες άλλες (λιγότερες) που είναι photoshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. επειδη εψαξα λιγο περι του θεματος πριν καποιο καιρο, η επισημη απαντηση που δοθηκε σε ερευνητες της nasa περι των ψεκασμων, ( αφου πρωτα ακολουθησε μυνηση αυτων, προς την κυβερνηση τους) ειναι οτι πραγματι διοχετευουν με αυτον τον τροπο βαρεα μεταλλα στην ατμοσφαιρα, ωστε να αποτρεψουν τις ηλιακες ακτινες να υπερθερμαινουν τον πλανητη. παρολα αυτα, τα ποσοστα βαρεων μεταλλων πλεον στην ατμοσφαιρα λογω αυτου, εχουν υπερβει κατα πολυ τα επιτρεπομενα.αυτο ειναι κατι που παραδεχονται οι κυβερνησεις, και ερευνητες υποστηριζουν οτι αυτα τα βαρεα μεταλλα με τον χρονο ''καθονται'' στο εδαφος, μολυνωντας το νερο, το χωμα, τα ζωα, και φυσικα τους ανθρωπους.το γιατι συνεχιζουν να ψεκαζουν, εφοσον το αποτελεσμα ειναι περισσοτερο κακο παρα καλο,το εαν ειναι πραγματι μονο αυτα τα βαρεα μεταλλα και οχι οτιδηποτε αλλο, ειναι ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει.
    Αεροπορε λυπαμαι, δεν γνωριζω τι θελεις ακριβως να υποστηριξεις, και μου δινεις την εντυπωση οτι εθελοτυφλεις, αλλα εγω απο τα παραπανω που εγραψα επειδη τα εψαξα, δεν καλυφθηκα.Ισα ισα, τεινω πολυ περισσοτερο προς τις θεωριες συνομωσιας..ειναι γεγονος οτι κατα τον ψεκασμο,οι γραμμες που αφηνουν πισω τους τα αεροπλανα αργουν παρα πολυ να εξαφανιστουν, και ειναι γεγονος οτι δεν σβηνουν οπως κανει η υγρασια, παρα τα βλεπεις αργα αργα να απλωνονται...μου χει τυχει αρκετες φορες να δω τον ουρανο γεματο απο τετοιες οριζοντιες και καθετες γραμμες...
    ελπιζω ολοι οσοι εχουν αποψη επι του θεματος, απλα αν το ψαξουν...ειναι σχεδον βεβαιο οτι κανεις δεν θα καλυφθει απο τις απαντησεις που θα παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναγνωρίζω την καλοπροαίρετη θέληση για έρευνα του προηγούμενου ανώνυμου και διευκρινίζω. Τα προαναφερόμενα πειράματα της NASA πράγματι υπάρχουν. Πιστεύω κι εγώ ότι η τακτική αυτή δε θα λάβει γενικευμένη εφαρμογή γιατί έχει παρενέργειες. Πρόκειται όμως για τοπικά πειράματα ψεκασμών με ποκίλους τρόπους, και ποτέ δια μέσω των κινητήρων και καυσίμων αεροσκαφών. Επίσης ο τοπικός τους χαρακτήρας απέχει πολύ από την παγκόσμια έκταση των ψεκασμών που ο συντάκτης του BLOG ισχυρίζεται. Τα μεγέθη και οι ποσότητες άλλωστε θα ήταν αστρονομικά και αποριπτέα με κάθε λογική προσέγγιση. Από την άλλη μεριά, δε θα υπήρχε έστω και μια ιδιωτική εταιρία να καταγγείλει το περιεχόμενο των καυσίμων; (υποθέτω εδώ ότι οι κρατικές υποτάσονται στις κυβερνήσεις τους). Όσο για τις γραμμές των καυσαερίων που άλλοτε εξαφανίζονται σύντομα και άλλοτε αργούν, διατηρούνται και εξαπλώνονται, είναι κάτι που εξαρτάται από τη θερμοκρασία του αέρα, την υγρασία που ήδη περιέχει, τους ανέμους στην ανώτερη ατμόσφαιρα κλπ. Επιπλέον αυτές οι συμπεριφορές των γραμμών υπήρχαν πάντα. Πολύ πριν διατυπωθεί το 1999 η θεωρία ότι μας ψεκάζουν. Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτοι που θα ξεσηκωνόταν σε περίπτωση ψεκασμών θα είμασταν εμείς οι αεροπόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συπαθέστατε μικρέ που αναιβάζεις αυτά. αν κάποιοι ήθελαν να μειώσουν τον πλυθησμό της γης γιατί δε μας ρίχνουν απλά έναν ιό? είναι ανάγκη να κάνουν τόσο κώπο και χρήμα για ψεκασμούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε λίγο μπεεεεεεεεεεεεεε εσύ ... Κάνε λίγο να σε ακούσουμε.... Μπεεεεεε.... Πρόβατο ούτε ίχνος γνώσης

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να πω ότι οι χημικές ουρές είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα contrails.H άρνηση να δούμε το οφθαλμοφανές ίσως είναι μία από τις παρενέργειες τους… Για τους γραφικούς και φαντασιόπληκτους ,στους οποίους ανήκω κι εγώ ,θα πρότεινα να δουν σχετικά με το θέμα βίντεο στο YOU TUBE, και αν είναι τυχεροί ίσως βρουν τη λύση. Δεν κοινοποιώ συνδέσμους ψάξτε μόνοι σας. Y.Γ. Κι εγώ αεροπόρος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MAS PSEKAZOYN GIA NA PSOFISOYN KATI PARASITA POY LEGONTE XRISTIANH KAI HDIKA EDO STO GKIAOYRISTAN!!!XAXAXAXA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. A.......KIA KATI AKOMA.....GIATI FOBASTE....OLOI MIA MERA 8A P S O F I S O Y M E.......DEN 8A MHNH OYDIS.....
    EYXARISTO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΡΗΣΑ 22 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΒΒΔ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΗΝΙΑΛΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εσυ που λες για ιους.. δεν σου φτανουν τοσοι? πανε κανε το εμβολιο και εισαι κομπλέ κοιμήσα!Για να καταλαβεις εξακριβωσε αυτο που θα σου πω και μετα ελα να απαντησεις. Ρωτα και ψαξτο και στο νετ,ποσο ειναι το επιτρεπομενο οριο και ποσο αντεχει το ανοσοποιητικο ανθρωπινο συστημα στην ηλικια που μας κανουνε τα εμβολια..το ποσοστο που δεχεται ο οργανισμος μας στην παιδικη ηλικια ειναι τουλαχιστον 500 φορες παραπανω απο οτι θα επρεπε. οσο αφορα τους ψεκασμους ειναι δεδομενο πλεον οτι μας καταστρεφουν με καθε τροπο και σιγουρα ειναι βλαβερες ουσιες αυτα που ριχνουν..ο αλλος εβαλε ονομα αεροπορος και μας επισε..οκ.. Οντως μας ψεκαζουν και αληθευει οτι και καλα το κανουν για να μας προστατεψουν απο τις ηλιακες ακτινες του ηλιου.. Τελικα ναι το παραδεχτηκαν οτι δεν ειναι αυτος ο λογος και οτι τα χειμικα που ριχνουν ειναι βλαβερα για τους ανθρωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ναι οι ψεκασμοι πιανουν μονο εμας τους καλομαθημενους αλλα οι κομμουνιστες εχουν οι ανθρωποι ανοσια.παλι καλα που εχουμε και αυτους και κανουν καμμια πορεια και φωναζουν.αν περιμεναμε απο ολους εμας τους υπολοιπους καλοπερασακιδες καηκαμε.τελικα νομιζω πως ολοι εμεις που γραφουμε στα διαφορα σαιτ με οτι λογεις αγανακτισμενους ειμαστε και αυτοι που δεν πατησαν ουτε σε μια διαμαρτυρια.οι αγανακτισμενοι του PC και του καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.3dsa.gr. Αεροπορε τι ειναι αυτο? Μηπως κοιμαστε ορθιοι εσεις οι αεροποροι τελικα,ή μηπως δεν εισαι καν και μας παραμυθιαζεις ολους εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 3ypnhste k bgeite ayrio sto syntagma k afhste tis aerologies,eimaste perhfanos laos k to 3erete mesa sas oloi,3ekollhste apo th malakia ayth to xeirotero xeimiko-narkwtiko sth zwh mas einai ayto k oxi oi malakies poy mas rixnoyn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περήφανε Έλληνα, greeklish σε μάθανε στο σχολείο που πήγαινες; (αν πήγες...)

      Διαγραφή
  30. kai giati autes tis ousies den tis vazoun sto nero pou pinoume kai plenomaste? pio oikonomiko den tha itan gia autous? episis, kanenas den skeftike na parei ena deigma se ena ergasthrio xhmeias se ena panepistimio gia na apodeixthei oti uparxoun autes oi vlaveres ousies ston aera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι λές; Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τη φθορίωση του νερού; Για ψάξε λίγο τι εστί φθόριο...
      Αλλά θα μου πεις εδώ ελληνικά δεν μπορείς να γράψεις, για το φθόριο θα γνωρίζεις;

      Διαγραφή
  31. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΈΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:Α)ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ;Β)ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΘΕΙΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ;Γ)ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ;Δ)ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ;(ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΤΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ΄)Ε)ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΧΗΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Η ΕΥΔΑΠ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ,ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ,ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ?ΟΧΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζονται ούτε ψεκασμούς, ούτε χημικά για να σε αδρανοποιήσουν.. το "βίδωμα" στον καναπέ τον έχουν καταφέρει τα ΜΜΕ καλύτερα από κάθε είδους φάρμακο... όσο για το νερό, ένα μπουκαλάκι να γέμιζες και να πήγαινες σε ένα εργαστήριο, θα έβλεπες τι έχει μέσα.. είναι τόσο εύκολο. ένας απλός φοιτητής στο Χημικό να ήσουν, θα μπορούσες να ελέγξεις (Σε πανεπιστήμιο δουλεύω..). Δεν πιστεύω να είναι τόσο απλά τα πράγματα..Υπάρχουν τα ΜΜΕ που την κάνουν τη δουλειά μια χαρά...

      Διαγραφή
  32. THN KYΡIAKH 22/12/11 ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΜΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ 9,30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΣ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΓΑΖΕ 2 ΦΑΡΔΥΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ! (ΕΚΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ?)ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΤΑΓΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ), ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΑΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΟΙ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΩΣΑΝ,ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΝΕΦΟΣ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΡΔΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20 ΛΕΠΤΑ (ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ...ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατι δε καταλαβαινω καποιοι απλα το κοροιδευετε?χωρις καν να εχετε ενα αντιλογο!!!Μηπως σας ειπε κανεις οτι εισαστε εξυπνοι μηπως?Δε νομιζω...απο τη στιγμη που καποιος παραθετει ενα κειμενο με τις οποιες αποδειξεις ας παραθεσει ενας "εξυπνος" απο σας ενα αντιστοιχο που να αποδεικνειει το αντιθετο.Λοιπον επειδη σε αυτη τη χωρα ΟΛΟΙ ειναι ειδημονες και τα ξερουν ολα ας το κλεισετε καλυτερα γιατι τα κανετε χειροτετα και γελοιοποιηστε.Μιλα αν ξερεις κατι και μπορεις να το στηριξεις δε ξερεις το κλεινεις μεχρι νεοτερας.Αντε γιατι πολλοι επιστημονες μαζευτηκατε εδω και αρχιζω να νιωθω μειονεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγω δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν ή όχι,απλα θυμάμαι μικρός το αεροπλανο αφηνε 2 γράμες μικρες κ σε λιγα δευτερόλεπτα χανόντουσαν ενω τώρα είναι αλλιώς.Δεν μ` αρέσει να ζω με θεωρίες συνωμοσίας,η ζωη είναι στα χέρια μας και είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας.Ούτε μπορω όμως να γυρίσω την πλάτη μου στη προφανή πρόθεση κάποιων ισχυρών που ολοφάνερα πλέον θέλουν να εξουσιάσουν και να `μαντρώσουν` την μεσαια κ μικρή τάξη.Το θέμα είναι να παλεύουμε για την αγάπη και την ελευθερία μας και να ζούμε την κάθε στιγμή-εμπειρία γιατι η ζωή είναι μικρη....Οι πράξεις μας και τα λόγια μας να μην προκαλούν πονο στους άλλους αλλα ευτυχία.Ισως ετσι είναι μια αρχη να αλλάξη αυτός ο κόσμος που σήμερα βρίσκετε σε σύγχυση προς το καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Aυτος που εφτιαξε αυτο site και μας ανελυσε τους ψεκασμους με ενα τεραστιο κειμενο εφερε το ΧΑΟΣ και γιαυτο οσοι εγραψανμετα εχουν ΟΛΟΙ δικιο!!!ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!Τα αντικειμενικα στοιχεια ειναι τα εξης.1] περα απο τα συμπτωματα που εξεθεσε που εμφανιζονται με ψεκασμο αλλουμινιου και βαριου δεν εγραψε το ποιο σημαντικο συμπτωμα!!ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!διοτι ειναι βαρεια μεταλλα !!!2]οτι απογειωνονται απο Ταναγρα και Ελευσινα!! 3]Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!4]Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ[ινστιτουτο γεωλογικων ερευνων αποκαλυψε τεραστιες μολυνσεις στην Ελλαδα απο αυτα τα δυο καρκινογονα βαρεια μεταλλα!!!![προσφατα το κρατος εβαλε λουκετο στο ΙΓΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.... !!!ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ!!! !!!! 5]Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ!!!6]ΤΟ ΒΑΡΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ[ολο το νησι!!!] ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!7]ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΟΗΕ[ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ] ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!7]ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ??ειναι εκ του πονηρου διοτι προ πολλου εχουν βρεθει μηχανηματα που τα πουλανε και στο εμποριο που σε ικανοποιητικο βαθμο απομακρυνει τα βαρεια μεταλλα!![ιδε ιντερνετ]8]εχουν υπογραψει τα περισσοτερα κρατη να ψεκαζονται για το φαινομενο του θερμοκηπιου εκτος του ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ 3 ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ [για κερασακι]!!!9]πληρωνουμε προστιμο λογω συμφωνειας του Κυοτο ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΑΣ [αυτοκινητα βιομηχανιες κλπ]μας αναγκαζουν να δεχομαστε τους ψεκασμους.Το προστιμο αυτο το πληρωνουμεΩΣ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ολοι οι Ελληνες πολιτες μεσω του λογαριασμου της ΔΕΗ (δεξια στον λογαριασμο στα κλπ της ΔΕΗ)!!10]ΨΑΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΥΤΑ!! μετα πιστευω οτιΣΙΓΟΥΡΑ καπου θα συναντηθουμε.. ..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τσακάλια όλοι σας οι αεροψεκασμοί είναι αλήθεια και υπάρχουν και αποδείξεις. Δείτε εδώ έχει και υπότιτλους:
    http://www.youtube.com/watch?v=0_XSQGS2Ft8

    Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που πρέπει να δουν όλοι. Λέγεται ''WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING''. Όπου να'ναι θα κυκλοφορήσει και το καινούργιο ''WHY in the world are they spraying''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τον βλαμενο και αν ψεκασεις το αεριο χαλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συμφωνω με τον ανώνυμο 29 Μαρτίου . Εκείνες τις ημέρες ψεκάσαν την Αθήνα με Viagra .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επωνυμα θα συμβουλεψω ολους τους δυσπιστους απλως να σηκωσουν το κεφαλι τους και να κοιταξουν τον ουρανο , τα υπολοιπα θα τα κανει το μυαλο τους . Σταματηστε να κοιτατε το πατωμα , η αληθεια ειναι εκει πανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημερα 23/4/2012 στην περιοχη Κινετα στα Μεγαρα που διαμενω ενω τις πρωτες πρωινες ωρες ο ουρανος ηταν πεντακαθαρος εμφανιστικε μετα απο μερικες ωρες η πρωτη γραμμη και ακολουθησε ακαταπαυστη διελευση πτησεων με αποτελεσμα 8.13 μμ που γραφω αυτες τις γραμμες να μην υπαρχει ουτε ενα σημειο στον ουρανο που να μην εχει καλυφθει απο την τεχνιτη τους νεφωση . Οσο δεν απαντουν επισημα τοσο επιτρεπουν να υποθετουμε απο τις πιο λογικες μεχρι τις πιο παραλογες εξηγησεις αυτου του φαινομενου που εμφανιστηκε στην χωρα μας μαζι με την ελευση της τροικας . Μια πατριωτικη μελοντικη κυβερνηση θα ηταν φρονιμα να δεσμευτει οτι θα καταργησει και θα αναχαιτηση ολες αυτες τις υποπτες πτησεις πανω απο το Ελληνικο εδαφος . Σε πρωτη φαση οτι και να ειναι μας κρυβουν τον ηλιο μας , ξερετε εσεις τι σημαινει ΗΛΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ και αν δεν ξερετε απλως μαθετε να διαβαζετε ελληνικα και πιστεψτε με δεν εχει καμια σχεση με το μαυρισμα γιατι αλλιως θα λεγοταν π.χ ηλιομαυρισμα .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

      Διαγραφή
  40. gia sas, thelo mono na sas po na psaxete ligaki gia ta chemtrails, o anonimos kseri gia ti milai, xerome oti iparchoun ellines pou kitane pera apo mono diaskedasi, otan tha dite ti mas perimeni akoma tha epithimousate na iexate diavasi ligaki, gia na mathete, ta chemtrails ine ena apo ta megala provlimata, pou na mathete ta ala, exete akousta tous illuminati? to astana kazackstan? Pine gape?Ke ta kala nea, exete akousi gia tin zoni foton?tin 5th diastasi?paidia iene ora na diavasete ligo apo ola afta, giati mas perimenoun para pola, ksekiniste na ksipnate, den sas leo na me pistepsete, psaxte moni sas, ksipniste. ta pragmata den iene katholou entaksie, akoma kati, gia to chip (RFID)pistevo oti to exete akousta,mesa apo tin kardia mou efchome na ta psaxete ligaki, exo akoma para pola na po, ala iene kalitera na ta psaksete moni sas.... Me poli agapi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΑΕΡΟΠΟΡΕ,,, ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΔΟΣ??? Η ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ???????? ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ,,,,ΝΑΙ ΨΥΧΩΝΤΕ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΙΑΛΕΙΩΝΤΕ . ΑΕΡΟΠΟΡΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ Η ΜΟΥΣΑΝΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ! ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ !

      Διαγραφή
  42. Οτι και να λενε καποιοι, το θεμα ειναι οτι οι ψεκασμοι ειναι αληθεια! Το εχουν παραδεχτει τωρα τελευταια στην αμερικη ενας απο τους πρωην υπουργους. Οποιος θελει μπορει να το ψαξει και να βρει την ομιλια του.
    Το να ειναι καποιος αεροπορος, πιλοτος και οτιδηποτε αλλο δεν μου λεει τπτ εδω μεσα. Και γω δηλωνω μεγαλομπουρδελοιδιοκτητης. Ειμαι? Γιατι πολυ απλα καποιος που ειναι τυφλος και δεν βλεπει πανω απο την μυτη του και καποιος που εχει μνημη ψαριου και δεν θυμαται τπτ για το πως ηταν τα συννεφα πριν 15 χρονια, δεν παει να ειναι και ο πρωθυπουργος, ετσι θα ειναι...τυφλος και αμυαλος. Το ιδιο ισχυει και για αυτους που θελουν να αποκρυψουν την αληθεια γιατι ειναι μαριονετες και δουλοι! Κανουν παντα αυτο που τους λενε σαν υπακουα σκυλακια και δεν εχουν δειγμα αξιοπρεπειας και αυτοκριτικης. Δεν εχουν ποτε δικια τους γνωμη και δεν ειναι ποτε ελευθεροι.
    Οποτε τι να μας πειτε ρε σκυλακια?Τι να μας πειτε ρε προδοτες?
    Παιδια το ψεκασμα ειναι αληθεια και μαλιστα πολυ κακο. Πρεπει να ξυπνησουν ολοι οι ελληνες και πανω απο ολα πρεπει να αποκτησουν παιδεια! Αληθινη ελληνικη παιδεια και οχι αυτην την σαπιλα που πασαρουν πλεον στα σχολεια και σε ολα τα μεσα εκπαιδευσης.
    Αποκτηστε παιδεια μονοι σας και περαστε την στα παιδια σας. Ανοιξτε το google και ψαξτε τι ειναι ελληνικη παιδεια, διαβαστε φιλοσοφους ελληνες, ηθικα διδαγματα κτλ κτλ ειναι απειρα αυτα που πρεπει να μαθετε. Ο καθενας οσο μπορει περισσοτερο...και δωστε βαση στην οικογενεια, στην φιλια, στην πατριδα κτλ. Μην περιμενετε να κανει η πατριδα κατι γιατι πολυ απλα εμεις ολοι ειμαστε η πατριδα η ελλαδα. Αν δεν αγαπαμε την πατριδα μας, δεν αγαπαμε τον εαυτο μας. Ξεδιαλυνετε τις εννοιες μεσα σας και μην ακουτε ουτε κομματοσκυλα, ουτε διαφορες οργανωσεις ουτε τπτ. Ολα ειναι στημμενα...Να ακουτε μονο τον εαυτο σας αφου πρωτα αποκτησετε παιδεια. Αν τον ακουτε οπως ειστε, το μονο που θα ακουτε θα ειναι φαι, σκατα και υπνος...και μακρια απο τον αχρειαστο υπερκαταναλωτισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αφου περασανε 30 αεροπλανα-απο πεντακαθαρη ατμοσφαιρα-το μεσημερι ηταν ασπρος ο ουρανος!ελεος!βρωμισαμε.λες και περασαν 180 φορτηγα πανω απο το χωραφι!!παλια δεν ηταν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "Η ημιμάθεια χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμαθείας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή