Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Έδειρε τον επίδοξο βιαστή της νεαρή γυναίκα στην Κομοτηνή


beatyourlocalrapist
Παρακολουθούσε τα μαθήματα αυτοάμυνας για να εκτονώνεται, αφού την βοηθούσαν να αποβάλλει την πίεση και το στρες από τη δουλειά και την καθημερινότητα της. Πότε όμως δεν περίμενε ότι...
αυτά θα αποδεικνύονταν χρήσιμα τη μία και μοναδική φορά μέχρι σήμερα που κινδύνεψε σοβαρά η σωματική της ακεραιότητα. Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε στην Κομοτηνή τα ξημερώματα της Κυριακής 9 προς Δευτέρα 10 Μαρτίου με πρωταγωνίστρια μία εξαιρετικά θαρραλέα γυναίκα, η οποία δε δίστασε να αντισταθεί στον επίδοξο βιαστή της και τελικά να τον κάνει να τραπεί σε φυγή, χωρίς να μπορέσει να διαπράξει την αποτρόπαια πράξη του. Ήταν γύρω στη 1 τα ξημερώματα όταν η γυναίκα επέστρεψε από βραδινή έξοδο στο σπίτι της στην περιοχή του Σισμανόγλειου νοσοκομείου. Προσεγγίζοντας την είσοδο της οικοδομής, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο, ένιωσε δύο χέρια να την αγκαλιάσουν. Επειδή η κίνηση αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα βίαια η γυναίκα νόμιζε εξαρχής ότι πρόκειται για κάποιον δικό της άνθρωπο που της κάνει πλακά. Όμως γυρίζοντας το κεφάλι της ελαφρώς προς τα πίσω κατάλαβε αμέσως το κακό που επέκειτο.
Ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα είχε αγκαλιάσει με τα δυο του χέρια τη γυναίκα και την έσφιγγε, απειλώντας την παράλληλα λεκτικά και φανερώνοντας τη διάθεσή του να τη βιάσει. Η ίδια, όπως αποδεικνύει και η συνέχεια της πρωτοφανούς ιστορίας για τα δεδομένα της πόλης μας, μπορεί να φοβήθηκε αλλά βρήκε την ψυχραιμία και τη δύναμη να αντιδράσει. Έτσι με κινήσεις που έμαθε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αυτοάμυνας κατάφερε να απελευθερωθεί από τα χέρια του επίδοξου βιαστή. Αμέσως στράφηκε προς το μέρος του και δε δίστασε να τον χτυπήσει με τη γροθιά της στο πρόσωπο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που ο άνδρας μάτωσε. Μάλιστα η γυναίκα άρχισε να του φωνάζει και εκείνος αιφνιδιασμένος τράπηκε σε φυγή. Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια η γυναίκα σε δικούς της ανθρώπους ποτέ δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ειδικά στην Κομοτηνή, ποτέ δε περισσότερο δεν περίμενε ότι τα μαθήματα αυτοάμυνας θα την έβγαζαν ασπροπρόσωπη σε μία τόσο δύσκολη και επικίνδυνη για την ίδια κατάσταση.
Το περιστατικό του παραλίγο βιασμού καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, όπου έγιναν σχετικές ερωτήσεις τα χαρακτηριστικά του δράστη, τη γλώσσα που μιλούσε και τον τρόπο που ενήργησε. Για τα χαρακτηριστικά η γυναίκα δεν είχε πολλά να πει γιατί ο άνδρας φορούσε κουκούλα και καθώς ήταν βράδυ δε μπόρεσε να διακρίνει λεπτομέρειες. Όμως επιβεβαίωσε ότι ο άγνωστος δράστης μιλούσε καθαρά ελληνικά. Η αστυνομία αναζητεί τα ίχνη του άγνωστου άνδρα, ο οποίος μάλλον θα το ξανασκεφτεί να πλησιάσει γυναίκα.

www.xronos.gr 
www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου