Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Διαδόστε το παντού!!!Καμμένος ή Μνημόνιο;

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

H καθεστώσα (πολιτική και οικονομική) Ολιγαρχία που έχει καταλύσει τη Δημοκρατία μας και μας κυβερνά τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας μας στην αιχμαλωσία του Μνημονίου, κατάφερε (με την επιστημονικά μελετημένη, άκρως εντατική και εξευτελιστικά χυδαία προπαγάνδα της) να αποπροσανατολίσει το διακύβευμα των εκλογών και να αφήσει, έτσι, μετέωρη τη λαϊκή απαίτηση για ένα πατόκορφο ξήλωμα αυτής της  εγκληματικής Ολιγαρχίας με μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση...
που θα έφερνε ένα νέο Σύνταγμα, οξυγονωμένο με μεγάλη δόση Άμεσης Δημοκρατίας.
Έτσι, το περισσότερο που μπορούμε (εμείς οι ανένταχτοι στα κομματικά τσιφλίκια) να ελπίζουμε και να ζητούμε, είναι μία ανατροπή της προδιαγεγραμμένης πορείας της αιχμαλωσίας μας και της παράδοσής μας στις κατοχικές δυνάμεις και στα εδώ τσιράκια τους, που προελαύνουν και καταλαμβάνουν ένα-ένα τα οχυρά της ζωής μας, ανεμίζοντας το φλάμπουρο του Μνημονίου, μαζί με τα σημαιάκια της Νού Δού και του ΠαΣοΚ.

Κάτι τέτοιο, αν μπορέσει να επιτευχθεί, δεν θα είναι μικρό πράγμα. Τουναντίον, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο σκαλί για να μπορέσουμε να πηδήξουμε “μέσα στη παράγκα, για να τη γκρεμίσουμε”....

Αλλά, ας δούμε ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πραγματικότητα, στη σημερινή συγκυρία, τρεις εβδομάδες προ των εκλογών:

1. Ο εκλογικός νόμος χαρίζει στο πρώτο κόμμα (χωρίς άλλη προϋπόθεση) δώρο 50 εδρών .

2. Η ΝΔ (κόμμα που έχει δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή ηγεσία για τη συνέχιση του Μνημονίου) προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 16-19% και δείχνει ότι θα είναι το πρώτο κόμμα, ενώ το Πα.Σο.Κ (ο σημαιοφόρος του Μνημονίου) δείχνει ότι θα παλαίψει για τη δεύτερη θέση με 12-14 % περίπου.

3. Η στάση της “Αριστεράς”, συνολικά, στο να μη θέλει να συσπειρώσει τις καταγραφόμενες δυνάμεις της (που όλες οι δημοσκοπήσεις τις μετρούν στο πρωτοφανές 35 – 38%) αποδεικνύει την παντελή ανυπαρξία βούλησής της να κυβερνήσει ή να ελευθερώσει την Ελληνική κοινωνία από την αιχμαλωσία της στο Μνημόνιο. Η “Αριστερά”, έχοντας (με τα παραπάνω στοιχεία) ξεπεράσει, στο σύνολό της, κάθε ιστορικό προηγούμενο σε αύξηση φίλων της, φαίνεται να έχει εξαντλήσει τα όρια υποδοχής ψηφοφόρων.

4. Λαμβάνοντας υπ' όψη τα παραπάνω δεδομένα, προβάλλει, σαν βεβαιότητα, πλέον, η συνέχιση της σημερινής (Μνημονιακής) συγκυβέρνησης ΝΔ με Πα.Σο.Κ, ίσως με τη βοήθεια και της ΔΗΜΑΡ. Αυτό είναι που θέλουν και οι επικυρίαρχοι δυνάστες μας και είναι ήδη συμφωνημένο και υπογεγραμμένο, μεταξύ όλων αυτών. Γι' αυτό, εξ άλλου, οι επικυρίαρχοι επέτρεψαν τις εκλογές ... Η κατάληψη των πρώτων θέσεων από αυτό το εγκληματικό δίδυμο, θα τους δώσει το δικαίωμα να επικαλούνται τη Δημοκρατική Αρχή της “κυρίαρχης πλειοψηφίας” ( την οποία θα καμώνονται και θα παρουσιάζουν ότι έχουν, με τον “πειραγμένο” εκλογικό Νόμο που δωρίζει 50 κίβδηλες έδρες στο πρώτο κόμμα) και, κρυπτόμενοι πίσω από αυτήν, να εξαπολύσουν πογκρόμ εξαφάνισης κάθε αντίθετης άποψης, φωνής και ανθρώπων.(Ο νόμος της “εχθροπάθειας” - του Καστανίδη - δεν ψηφίσθηκε για να γίνει ταπετσαρία τοίχου, ούτε η πρωτόγνωρη αύξηση του αριθμού και της εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων καταστολής διαδηλώσεων και η, πρωτοφανής και αντισυνταγματική, μετάκληση ξένων τέτοιων δυνάμεων, δεν έγινε για να παρελαύνουν...).

5. Η δυναμική που εμφανίζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, (έφθασε ήδη το 11%, μέσα σε ενάμιση μήνα από την ίδρυσή του) δείχνει ότι αποτελεί μία δύναμη ικανή να στερήσει τη ΝΔ από την πρώτη θέση, αρκεί το 1/3 των σημερινών “ψηφοφόρων” της ΝΔ να μεταπηδήσει στο κόμμα του Καμμένου. Αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, δεδομένου ότι ο μέσος οπαδός του κόμματος αυτού βρίσκεται πιό κοντά στην (αντι-Μνημονιακή) θέση του Καμμένου από ότι στη (Μνημονιακή) θέση της ΝΔ, μετά και την τεράστια και άθλια κωλοτούμπα που έκανε ο Σαμαράς δικαιολογώντας τη στάση του με το ίδιο επιχείρημα του ΓΑΠ (“εθνική ανάγκη”) το οποίο,τότε, χλεύαζε μαζί με όλους τους Νεοδημοκράτες.... Το 1/3 της (δημοσκοπούμενης) δύναμης της ΝΔ, είναι 6% περίπου. Αν η ΝΔ χάσει 6%, μένει με 12-13%, ενώ οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Καμμένου, πάνε στο 16-17%, ποσοστό που τους δίνει την πρώτη θέση στις εκλογές, άρα και το “δώρο” των 50 βουλευτικών εδρών, (χωρίς να υπολογίσουμε την προσχώρηση ψηφοφόρων και από άλλες πλευρές στο κόμμα αυτό).

Σημείωση: Όλα τα ποσοστά που αναφέρονται παραπάνω, κινούνται στον Μέσο Όρο όλων των δημοσκοπήσεων και εκφράζουν πρόσθεση ψήφου, χωρίς την αναγωγή τους, μετά τον υπολογισμό και των “αναποφάσιστων”.

Αυτή είναι, εν ολίγοις, η ψυχρή πραγματικότητα, αν θέλουμε να τη βλέπουμε χωρίς έγχρωμα γυαλιά, συμπάθειες, αντιπάθειες και κομματικές προκαταλήψεις.

Με άλλα λόγια, σήμερα, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΈΧΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΥΡΊΑΣ, είτε μας αρέσει, είτε όχι, υπαγορεύει: “Καμμένος ή Μνημόνιο”.

Αυτή την πραγματικότητα πρέπει να λάβουν υπ' όψη τους όλοι όσοι διατείνονται ότι το πρώτο που τους μέλλει είναι η απαλλαγή μας από το Μνημόνιο.
Όλα τα άλλα, είναι φληναφήματα και αποπροσανατολιστικές φλυαρίες για να θολώνουν αυτή την απτή, ορατή και απλή πραγματικότητα, από όσους άλλα σκέφτονται και άλλα λένε.

Από τη γενική αυτή αναφορά, εξαιρείται μόνον ο Μίκης Θεοδωράκης που έδωσε, εις μάτην, όλες του τις δυνάμεις, σωματικές και νοητικές, για τη δημιουργία ενός ευρύτατου και νικηφόρου Μετώπου Αντίστασης ενάντια στις εγκληματικές δυνάμεις που μας έχουν αιχμαλωτίσει στις φυλακές του Μνημονίου.

Και, για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι ο μόνος που προσήλθε σ' αυτή την πρόσκληση του ΜΘ με το πνεύμα της παραίτησης από κομματικά ταμπού και συμφέροντα, ήταν ο Πάνος Καμμένος, όπως προκύπτει από δημοσιοποιημένα κείμενα του Μίκη.
Ο καθένας μπορεί να φανταστεί ποιά θα ήταν σήμερα η κατάσταση, με ένα αντι-μνημονιακό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ/ΚΑΜΜΕΝΟΥ που θα είχε τις στεντώρειες πατριωτικές φωνές των Μίκη Θεοδωράκη, Μανώλη Γλέζου, Γιώργου Κασσιμάτη, να φωνάζουν γι' αυτό...

Αφού (με ευθύνη της Αριστεράς)δεν μπόρεσε ο Μίκης Θεοδωράκης, μέσα από τις εκλογές αυτές, να δώσει στη χώρα αντι-μνημονιακή ηγεσία, αυτό επιχειρείται τώρα , με πολύ μικρότερες δυνάμεις, αλλά με αξιοσημείωτη γενναιότητα, από τον Πάνο Καμμένο.

Αυτή η πραγματικότητα, υποχρεώνει όλες τις γνήσια αντι-Μνημονιακές δυνάμεις που διάσπαρτες παίρνουν μέρος στις εκλογές, (αυτές που έχουν πρώτιστο στόχο τους τη δραπέτευσή μας από την αιχμαλωσία του Μνημονίου), να συνταχθούν με τη μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη (από τους επικυρίαρχούς μας) πορεία των πραγμάτων προς συνέχιση της συγκυβέρνησης ΝΔ/Πα.Σο.Κ, κάνοντας την ΕΚΠΛΗΞΗ, που θα πλήξει αναπάντεχα την προσχεδιασμένη εξέλιξη των σχεδίων κατάκτησης και υποδούλωσής μας.

Η σύνταξη αυτή, υπαγορεύεται από τους εξής τρείς λόγους:

1. Για να επιχειρήσουν, συντασσόμενες, (οι γνήσια αντι-Μνημονιακές δυνάμεις) να σπάσουν το δίδυμο της βέβαιης συγκυβέρνησης ΝΔ/Πα.Σο.Κ, δίνοντας ένα ηχηρό ράπισμα στους επικυρίαρχούς μας και ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως, οι Έλληνες δεν είναι διατεθημένοι να χάσουν, έτσι, αμαχητί, την Ελευθερία τους. Η νίκη ενός αντι-Μνημονιακού κόμματος, θα αποτελέσει λαϊκή απάντηση στο ΔΝΤ με παγκόσμια απήχηση και θα πυροδοτήσει πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και διεθνείς.

2. Προκειμένου να αποτελέσουν, (οι γνήσια αντι-Μνημονιακές δυνάμεις)μέσα στο κόμμα αυτό στηρίγματα που, αφ' ενός θα αποτρέψουν την (πιθανή) διολίσθηση του κόμματος σε θέσεις “Μνημονιακές” και συγχωρητικές για τους ενόχους του εγκλήματος της φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας και αφ' ετέρου θα δουλέψουν και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συγκρότηση της απαιτούμενης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης που θα φέρει το ποθούμενο Σύνταγμα, ώστε να ξηλωθεί οριστικά και αμετάκλητα η οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία που μας κυβερνά και διαιωνίζει την Εξάρτησή μας από έξωθεν επίβουλες δυνάμεις .

3. Ο τελευταίος λόγος που επιβάλλει τη σύνταξη των γνήσια αντι-Μνημονιακών δυνάμεων με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, ώστε να βγουν πρώτο κόμμα, είναι, ίσως, και ο σπουδαιότερος όλων: Η “επόμενη μέρα” των εκλογών αυτών, δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει δραματικές εξελίξεις στο εσωτερικό, καθώς η αδυναμία του τέρατος (της καταστροφικής και εγκληματικής κομματοτρεφόμενης Ολιγαρχίας) να διατηρήσει την κυβέρνηση της χώρας, θα το οδηγήσει (πιθανώς) σε σκοτεινές ατραπούς για την παρακράτηση της Εξουσίας, πάσει θυσία και με κάθε τρόπο. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στις εκλογές αυτές, δίνει εξαιρετικά προνόμια αποτελεσματικής παρέμβασης στις οποιεσδήποτε εξελίξεις, θεμιτές ή αθέμιτες, στο πρώτο κόμμα που καθίσταται κυρίαρχος των εξελίξεων.

Αυτοί οι τρεις σπουδαίοι λόγοι, επιβάλλουν να επιχειρηθεί με κάθε δύναμη η κατάκτηση της πρώτης θέσης από τους διευρυμένους από όλες τις αντι-Μνημονιακές δυνάμεις “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, του μόνου που έδωσε απτά δείγματα πατριωτισμού, ανιδιοτέλειας, αποφασιστικότητας και γενναιότητας, για την υπεράσπιση των αδιαπραγμάτευτων που οι άλλοι, όχι μόνο διαπραγματεύτηκαν, αλλά παρέδωσαν, αμαχητί, σε ξένες δυνάμεις. Και του μόνου που πέταξε το κομματικό του καπίστρι, για να υπηρετήσει το πραγματικό του καθήκον.

Και, ας μη μας διαφεύγει ότι, η κάθε “προηγούμενη μέρα” διαμορφώνει και προδιαγράφει την “επόμενη μέρα” της.

Ας φροντίσουμε, λοιπόν, (σαν ψηφοφόροι) για την “επόμενη μέρα” (των εκλογών) ώστε να μας φέρει πιό κοντά στην απόδρασή μας από την αιχμαλωσία μας στο Μνημόνιο και στις δυνάμεις που, αρχικά, δημιούργησαν μεθοδικά όλες τις προϋποθέσεις για να το φορτωθούμε και, τελικά, μας το φόρεσαν στο λαιμό, σαν βρόγχο που στραγγαλίζει την Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία μας και πνίγει την Ελευθερία μας.
kostasxan.blogspot.com

26 σχόλια:

  1. Αραγε ο κοσμος εχει καταλαβει οτι αυτη την φορα ψηφιζει για κατι μεγαλυτερο απο την ιδεολογια ?

    Εχεις καταλαβει οτι ψηφιζεις αν θελεις να καταντησει η πατριδα σου τριτοκοσμικη χωρα οπως ολες αυτες που περασε το ΔΝΤ?

    Θα εισαι φτωχος και αν εχεις ακομα καποια λεφτα θα σε κυνηγαει το κρατος να στα παρει .

    Ποσες πιθανοτητες εχει ο καθενας μας να ειναι στο 5% που θα ειναι η ελιτ ενω το υπολοιπο 95% θα φυτοζωει ?

    Σου κλεβουν την ζωη για ψιχουλα θα χαλας την μιση ζωη σου καθε μερα στην δουλεια για μισθους Βουλγαριας .

    Κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεπτη και αναρωτησου αξιζεις τετοια ζωη ?

    Στην κατοχη καποιοι ελληνες φοβηθηκαν μην χασουν τις ανεσεις τους και συνεργαστηκαν με τους Γερμανους εις βαρος της πατριδας τους και των αδελφιων τους .

    Καποιοι εμειναν μεσα στα σπιτια τους ζωντας μεσα στον καθημερινο φοβο της επιβιωσης περιμενοντας να τους σωσει ο θεος η καποιος αλλος .

    Και τελος καποιοι που χαρη σε αυτους ειμαστε ακομα εθνος και ελευθεροι αψηφωντας τις ανεσεις και νικωντας τον φοβο βγηκαν στα βουνα θυσιαζοντας την ζωη τους για να σωσουν την πατριδα τους και τα αδελφια τους .

    Σημερα εχουμε παλι ΚΑΤΟΧΗ , ΕΣΥ ποιο ειδος ελληνα εισαι απο τους παραπανω ?

    Θα ψηφισεις ΠΑΣΟΚ η ΝΔ Η Οποιοδηποτε μνημονιακο κομμα και θα προδοσεις την πατριδα σου και τα αδελφια σου ?

    Θα κρυφεις σπιτι σου και δεν θα ψηφισεις περιμενοντας και εσυ τον θεο η καποιον αλλον να σε σωσει ?

    Η θα κανεις αντισταση και θα ψηφισεις καποιο αντιμνημονιακο κομμα για να σωσεις την πατριδα σου και τα αδελφια σου ?

    Σημερα η Πατριδα σου δεν σου ζητα να χυσεις το αιμα σου , ο αγωνας για ελευθερια ειναι πνευματικος και το οπλο σου ειναι το δικαιωμα σου στην ψηφο πριν στο καταργησουν και αυτο .

    Πως θελεις να σε θυμουνται μετα απο πολλα χρονια ?
    Σε ποια κατηγορια απο τις παραπανω ανοικεις ?

    Φοβασαι το ξερω αλλα αξιζει να ζεις μεσα στον φοβο ολη σου την ζωη ?

    Ευχομαι σε ολους σας να ξυπνησετε την επομενη των εκλογων και να νιωσετε το μεγαλειο οτι συμετειχατε σε κατι μεγαλο σε κατι τεραστιο , ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ?ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΟΙΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜ ΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΑ;ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ 250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ 150 ΕΥΡΩ ΑΦΟΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΖΩΧΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ..........ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΡΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΟΙ ΧΑΖΟΙ,ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΡΙΧΝΑΤΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ;ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΡΕ ΟΡΝΙΑ.......ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ......ΕΣΕΙΣ ΟΙ 60 ΗΔΕΣ ΚΑΙ 70 ΗΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΕΓΓΟΝΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ;ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ;

      Διαγραφή
    2. 01:15 ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

      ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Όλα τα μέτρα της νέας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ

      ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
      Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
      Δείτε αναλυτικά:


      - Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

      - Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!

      - Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων

      - Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας

      - Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.

      - Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων

      - Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας

      - Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

      - Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

      - Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

      - Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

      - Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

      - Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

      - Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

      - Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

      - Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

      - Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου

      - Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο

      - Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης

      - Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

      - Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.

      - Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)

      - Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου

      - Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)

      - Ιδιώτες φοροεισπράκτορες

      - Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!


      Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

      Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.

      Ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να τους δώσουμε ενα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_5867.html

      Απάντηση

      Διαγραφή
  4. DOYLOS ME TO MNHMONIO TON JENWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FTOXWS OMOS ELLHNAS ME THN DRAXMH PSHLA TO KEFALH MWRE ELLHNES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου.Στο διλλημα μνημονιο ή δραχμη ,σιγουρα δραχμη!
      Ο δρομος τους ειναι ενας.Να μας φτασουν τον μισθο στα 200 ευρω(65.000δρχ).Προτιμω λοιπον με την υποτιμηση της δραχμης να παρω 65000δρχ αλλα να διατηρησω την αξιοπρεπεια μου,ναπροασπιστω την εθνικη μου περιουσια,αρχαια,νησια,παιδεια,πολιτισμος,θρησκεια,κουλτουρα,οικογενεια και πολλα αλλα ...

      Διαγραφή
  5. MIA ZWH FTWXOI HMASTAN POTE DEN MAS AFHSAN NA GEINOYMAI PLOYSIOI!!!!!!!!!!!!!!!DIOJTAI TOYS KATAKTHTES !!!!!!!!!!!!!!!!OI TREIAKOSOI TOY LEWNIDA EIPAN MOLON LABE!!!!!!!!!!!!OI TREIAKOSH TIS BOYLEIS EIPAN PERASTAI!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός που έχει τις απορίες, μήπως οι απορίες του αφορούν το αν θα μπορεί να απολαμβάνει ακόμα τον καναπέ του; Μήπως οι απορίες του αφορούν το αν θα διοριστεί η κορούλα του στο δημόσιο; Μιλάμε για μια Ελλάδα που παλεύει για την Εθνική της κυριαρχία!! Υπάρχουν ακόμα σκατοελληναράδες που θέλουν για την βολή τους και μονο να χάβουνε τις μαλακίες που τους θέτουν τα κανάλια και οι πολιτικοί;;; Ελπίζω να είναι μικρή αυτή η μερίδα και μετά τις εκλογές να φάει τα σκατά που της αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΕΣΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ..........

      Διαγραφή
  7. MAΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Όλα τα μέτρα της νέας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑ

    ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
    Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
    Δείτε αναλυτικά:


    - Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

    - Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!

    - Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων

    - Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας

    - Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.

    - Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων

    - Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας

    - Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

    - Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

    - Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

    - Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

    - Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

    - Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

    - Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

    - Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

    - Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    - Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου

    - Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο

    - Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης

    - Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

    - Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.

    - Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)

    - Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου

    - Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)

    - Ιδιώτες φοροεισπράκτορες

    - Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!


    Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

    Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.

    Ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να τους δώσουμε ενα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_5867.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ..ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ..ΔΙΝΕΤΕ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ,ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ,ΚΑΙ H KATΣΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΑΙΤ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ..ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ..ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ..(ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ........ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;; Α!Α!Α!Α!Α! ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΈΔΙΛΑ ! ! ! !Π. Καμμένος),Ο ΠΡΟΗΝ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΤΗΣ ΦΑΓΕ..ΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ..ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΕΡΜΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ..ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.........ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.......ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΕ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ......ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΡΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ......ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.....ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΖΕΙΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.....ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΠΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΦΤΩΧΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ... ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΠΑΝΟΣ" ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ?? Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ,ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ.. ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΗΓΕΤΙΣΚΟ.. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΤΗς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ)..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ 'ΜΠΛΕ" ΚΑΙ 'ΠΡΑΣΙΝΩΝ' ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ)

      Διαγραφή
  10. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!!ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ Η"ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!!Η¨ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανο ευχομαι να εισαι οτι δειχνεις και να μην προδώσεις την εμπιστοσυνη σε μας που θα σε στηριξουμε ωστε να ξαναρθει η ελπιδα στην χωρα μας. και να δικασουμε τους προδοτες της Ελλαδς μας.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΛΑ.Ο.Σ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.........ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ......ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΙ....ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΙ.....ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΙ........ΤΩΡΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ......Ο ΛΑ.Ο.Σ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ.........7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααα καλα...ο αλλος λεει το λάος.Ειναι το κομμα επισης φιλτατε που ηταν η αιτια να ερθει ο παπαδημος στο ελλαντα.Θυμασαι τα λεγομενα του "αρχηγου" σου καρατζα-ferries ??Μαλλον εχεις κενα μνημης.Ο Καμμενος φασκει και αντιφασκει.Δεν θα κανει τιποτα το διαφορετικο απο το "πατρικο" κομμα του....θα ακολουθησει τον ιδιο δρομο με τα μνημονιακα σκυλια.Η μονη διαφορα που μας παρουσιαζει ειναι οτι θα "διαπραγματευτει σκληρα" ,και φυσικα πουλαει απειρο "πατριωτισμο" στον κοσμακι.Απο που και ως που η διαπραγματευση σημαινει σκληρη συγκρουση ?!?!??!?!Τις παλαιοτερες συναινεσεις του Καμμενου τις θυμαται κανεις ?Τι ηταν ολα αυτα που εχει υπογραψει ?Δεν λεω...στην αρχη ο Καμμενος φανηκε ενθουσιωδεις και πρωτοποριακος ομως στην πορεια απο οτι αποδειχτηκε εκανε "κοιλια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, διάβασα αρκετά σχόλια και πραγματικά συγκλονίστηκα!
    Ακόμη και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που το θέμα το προσεγγίζουν κομματικά με κομματικές παρατάξεις, κομματικές σημαίες, και βλακώδεις ιδεολογίες.
    Πως είναι δυνατών η πατρίδα η ίδια να χωράει μέσα σε κομπιουτεράκια λογιστών και μέσα σε συμβόλαια απατεώνων τραπεζιτών.
    Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να βρίζουμε κατ αυτό των τρόπω όσους μας κάνανε περήφανους και μας χαρίσανε την ελευθερία.
    Πως είναι δυνατών να βάζουμε άψυχα αντικείμενα και τίτλους τις πλάκας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και από την άλλη να διαπραγματευόμαστε ότι δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και κανέναν από εμάς μεμονωμένα.
    Η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανέναν έλληνα ανήκει ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΟ ? ΠΩς ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙς ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ?? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ
    ΠΑΝΩ ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗς ΚΑΙ, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΗ, ΤΗΝ ΕΤΕ κτλ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΗς ΝΑ ΒΓΗς ΑΠ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ?
    ΠΑΝΟς ? Ο ΚΑΖΑΚΗς ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙς ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙς ΔΥΝΑΜΕΙς ΣΑς ΚΑΙ ΤΙς ΦΩΝΕς ΣΑς ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗ 2 ΚΑΙ ΤΗς ΤΡΟΙΚΑς..
    ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕς ??

    ΜΗΠΩς ΠΑΙΡΕΙς ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΤΟΛΕς ??

    ΠΑΝΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΗς ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΛΑΟς ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΨΗΦΗΖΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΚΑΖΑΚΗς ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ - Ο Χ Ι - !!

    ΚΑΛΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..... ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ 'ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΗ' (ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ), ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΕΥΡΩ Κ ΔΟΥΛΟΙ Κ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ' ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. Κ ΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. , Κ' ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΣΕ ΘΑΒΕΙ Κ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ' ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.. ΖΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝ Κ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ.. Κ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΨΑΡΕΨΑ 5-6 ΨΑΡΑΚΙΑ Κ ΛΙΓΑ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.. Κ ΧΑΡΗΚΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΨΥΧΟΥΛΑ.. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή