Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αριστερές μπούρδες και μια προκήρυξη - τρικυμία εν κρανίω


pyrotexno
Οι αριστεροί φονιάδες (βορείων προστίων;) επιζητούν την προβολή και "διάλογο" με την κοινωνία - Όπως ο έγκλειστος φονιάς Γιωτόπουλος ένα πράγμα ή ο ευφραφής τύπος που μια φορά βγάλανε από μια βίλα στο Ψυχικό και αναλάμβανε "πολιτικές ευθύνες"
 Η προκήρυξη είχε...
τοποθετηθεί σε φάκελο σε σακούλα σκουπιδιών έξω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής και κατέληξε στη "zougla". Μνημείο βλακείας και ανορθογραφίας, εμφανίζει μια πρωτοεμφανιζόμενη (σε ποιον τα πουλάνε αυτά;) οργάνωση που αναλαμβάνει την δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν θα μπούμε στα της ουσίας, διότι απλά στα γραφόμενα, δεν υπάρχει καμία απολύτως ουσία.
Την ευθύνη λοιπόν ανέλαβε η "πρωτοεμφανιζόμενη" (σίγουρα...) οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις». 18σελιδο παραληρηματικό κείμενο, που παραπέμπει σε νεόκοπους αναγνώστες μαρξιστικών κειμένων και κάνει λόγο για ταξικό εμφύλιο. Και μετά θα πάνε στις βίλες τους στα βόρεια προάστια για νάνι. Πάντως, η μεθοδολογία έχει ενδιαφέρον. Το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr και είπε πως USB με προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της εγκληματικής ενέργειας στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται σε φάκελο, μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, έξω από το σκοπευτήριο Καισαριανής. Αυτή τη φορά δεν προτίμησαν τις γνωστές εφημερίδες - απολογητές της τρομοκρατίας, της αριστεράς. 

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου