Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μια πολύ σημαντική μαρτυρία επιβεβαιώνεται... Συνοδεία μαχητικών ψεκαστικό σταμάτησε τους αεροψεκασμούς! [ΦΩΤΟ]


Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 μια μαρτυρία αναγνώστη έκανε λόγο για εμφάνιση μαχητικών αεροσκαφών που έκαναν κύκλους γύρω από ψεκαστικά τα οποία μετά την εμφάνιση των μαχητικών σταμάτησαν το έργο τους!

Σήμερα 10-11-2013 ένας άλλος αναγνώστης μας έρχεται όχι μόνο να επιβεβαιώσει παρόμοιο περιστατικό αλλά και να το φωτογραφίσει!!!


Αναγνώστης:  "Προσέξτε το chemtrail στο κέντρο της φώτο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τα υπόλοιπα σύννεφα. Το αεροπλάνο... ρίχνει υπερβολικά πολύ ΄΄υλικό΄΄. Παρατηρώντας το και ερχόμενο προς το μέρος μου αποφασίζω να το φωτογραφίσω για ακόμα μια φορά. Ξαφνικά και ενώ ήμουν έτοιμος να το φωτογραφήσω το βλέπω να κλείνει τα μπεκ!. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα διακρίνω αυτό που θα δείτε και εσείς στην επόμενη φώτο η οποία είναι συνέχεια της παρούσας."

Το chemtrail που αφήνει το αεροπλάνο για το οποίο γίνεται ο λόγος.


Όταν ο αναγνώστης βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να φωτογραφίσει ξανά το αεροπλάνο γιατί εκείνη τη στιγμή περνάει από πάνω του... συμβαίνει το παρακάτω....  4 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ!!!!





























Δε θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο.  Ο καθένας μπορεί να βγάλει πολλά συμπεράσματα!!!!

Ευχαριστούμε πολύ το φίλο αναγνώστη για την πραγματικά φοβερή λήψη του!!!
 
 psekasmata.blogspot.gr

7 σχόλια:

  1. Αλήθεια, σε ποιά περιοχή έγινε; Αν δε με γελούν τα μάτια μου, τα μαχητικά είναι δελταπτέρυγα, οπότε είναι Μιράζ 2000. Το ψεκαστικό δείχνει να έχει ένα κινητήρα σε κάθε πτέρυγα και έναν πάνω από τη άτρακτο, στο κάθετο σταθερό, οπότε ίσως είναι DC-10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε πιο κουτοί και από τα λάχανα... Γαμώ την ημιμάθεια σας, καλά σας κάνουν και σας γαμάνε οι κυβερνήσεις με τα μυαλά που κουβαλάτε, ότι μαλακία σας πασάρει ο κάθε πικραμένος την καταπίνετε... Ανοίξτε καμιά μετεωρολογία μπας και μορφωθείτε ρε ελληναράδες του φραπέ και της φάπας, νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oxi allo karvouno re paidia, eleos pia ,diavaste kana vivlio,min pistevete oti malakia sas pasaroun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγλικό Tristar συνοδεία Ελληνικών Mirage 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή