Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Γιώργος Πάλμος μιλάει για τους «Έψιλον» και τους Πανέλληνες του Μυστρά!!!

mystras6
Επί του θέματος περί Πανελλήνων του Μυστρά κτλ. που έχει θιχτεί από τις σελίδες της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», θέλω να σημειώσω μία παλιά πληροφορία.
Αυτή λέει ότι το έτος 2008 υπήρχε μία φήμη πως δημόσια πρόσωπα (γνωστοί πολιτικοί, οι οποίοι ανήκουν στον «Νεοταξικό» χώρο) είχανε βρεθεί στον Μυστρά, κάνοντας μία συμφωνία και μία αρχή, με στόχο να εγκαθιδρύσουνε ένα νέο καθεστώς! Το καθεστώς αυτό θα είχε φυσικά «Νεοταξικό» χαρακτήρα, μιας και τα κορυφαία αυτά πολιτικά πρόσωπα που ανήκαν μάλιστα σε μεγάλα ελληνικά πολιτικά κόμματα είχανε ήδη δείξει την κατεύθυνσή τους...

Τώρα, υπήρξαν έκτοτε κάποιες εξελίξεις. Οι οποίες εξελίξεις έχουνε δώσει στον λαό την εντύπωση ότι κάτι έχει συμβεί γενικότερα με το θέμα του Μυστρά... Εμείς φυσικά δεν έχουμε αντίρρηση να συνεργαστούμε με τον οποιονδήποτε θέλει την νομιμότητα, καθώς και την τιμωρία των υπευθύνων που καταλήστεψαν την χώρα και κατέστρεψαν την ανάπτυξή της!
EPSILONΠαρ’ όλα αυτά έχω να σημειώσω ότι ουδεμία σχέση έχουν αυτές οι δραστηριότητες (του 2008 ή οι επόμενες) με την «Ομάδα Έψιλον»! Ο Μυστράς ούτε είχε ούτε έχει και ούτε θα έχει προφανώς καμία απολύτως σχέση με την «Ομάδα Έψιλον»!... Η πρόθεσή μας όμως να συνεργαστούμε με οποιαδήποτε ομάδα (άσχετα με το παρελθόν των συμμετασχόντων σ’ αυτή) τηρήσει τον κανόνα να υπάρξει στην Ελλάδα διαφάνεια, νομιμότητα και τιμωρία των υπευθύνων που έχουν εγκληματήσει εις βάρος της χώρας, του λαού της και, ειδικά, των παιδιών, είναι μία σταθερή μας θέση!
Αυτά είναι συνοπτικά όσα πιστεύω για το θέμα που έχει θιχτεί και από τις σελίδες της «Ελεύθερης Ώρας». Άρα λοιπόν, άσχετα με το γεγονός ότι εμείς δεν έχουμε μία εντύπωση πως αυτό που έχει συμβεί στον Μυστρά είναι μέσα στην ιδεολογία μας ή στην ιδιοσυγκρασία μας, εφόσον αυτή η ομάδα έχει κάποια θετικά σχέδια και θέλει να συνεργαστεί με το σύνολο των Πανελλήνων, εάν το πρόγραμμά της είναι πραγματικά Ελληνικό, τότε δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το συζητήσουμε!
[ΣΗΜΕΙΩΣΗ «Ε.Ω.»: Σήμερα συμπληρώνονται έξι μήνες, μισός χρόνος, από τότε που η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» πρωτοέβγαλε στην δημοσιότητα το θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά! Τον όρκο των Πανελλήνων στο κάστρο του Μυστρά, την μυστική κυβέρνηση, τους Ηγέτες του Ελληνισμού και άλλα πολλά θέματα.
Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Συνεργάτες της εφημερίδας αυτής, και όχι μόνο, τοποθετήθηκαν στο θέμα. Υπήρξε και διεθνής αντίκτυπος, γιατί στην γειτονική Τουρκία πολλοί προβληματίστηκαν από μερικά «παράξενα» γεγονότα, που υπονόμευαν την Άγκυρα και τα συμφέροντά της. Αυτά τα γεγονότα αποδόθηκαν στους Πανέλληνες του Μυστρά. Στο φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας τοποθετείται στο θέμα και ένας ακόμη συνεργάτης της «Ε.Ω.», ο γνωστός Έλληνας ερευνητής Γεώργιος Πάλμος. Η άποψή του, έτσι όπως την εκθέτει, παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον. Φυσικά, όπως και με όλους όσους έχουν μέχρι στιγμής τοποθετηθεί στο θέμα, έτσι και τα γραφόμενα του Γεωργίου Πάλμου παρουσιάζονται αυτούσια, χωρίς καμία απολύτως προσθαφαίρεση! Αλλά και χωρίς κανέναν σχολιασμό εκ μέρους της εφημερίδας. Και το θέμα συνεχίζεται, γιατί σύντομα –είναι βέβαιο- θα υπάρξουν και άλλες τοποθετήσεις και εκπλήξεις! Και όχι μόνο...]
Γιώργος Πάλμος
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου