Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο... «Ράμπο» της ψευτοδημοκρατίας!


kyriazidis 2

Τώρα που το πολιτικάντικο σύστημα των Γραικύλων καταρρέει με πάταγο και οι διάφοροι Σαμαράδες και Βουβουζέλοι ετοιμάζονται για... ειδικά δικαστήρια (ως εγκληματίες πολέμου που είναι!), αξίζει να κάνουμε μερικούς απολογισμούς της καταραμένης Μεταπολίτευσης!
Σε πολλούς και ποικίλους τομείς, που απεδείχθησαν...
πληγές της ελληνικής κοινωνίας, επειδή έτσι το ήθελαν ο «εθνάρχης» Καραμανλής και ο «χαρισματικός» Παπανδρέου... Μία από αυτές τις μεγάλες πληγές της σύγχρονης Ελλάδας, που τραυμάτισε βαθύτατα το έθνος λέγεται: συνδικαλισμός!

Πράγματι, δεν υπάρχει σήμερα σώφρων Έλληνας πολίτης που να μην αηδιάζει από τον συνδικαλισμό των Γραικύλων σφογγοκωλάριων της «δημοκρατίας», έτσι όπως αυτός λειτούργησε τα τελευταία 39 έτη... Με τους διάφορους «Πολυζωγόπουλους», «Παναγόπουλους» και «Ραφτόπουλους». Μάλιστα το καρκίνωμα του συνδικαλισμού έφτασε, ως γάγγραινα, να καταλάβει ακόμα και τα λεγόμενα «σώματα ασφαλείας» της πατρίδας μας, εκεί δηλ. όπου ο συνδικαλισμός ΔΕΝ έπρεπε να έχει θέση: στην ΕΥΠ, την Αστυνομία και τον Στρατό!... Και εκεί λοιπόν αναπτύχθηκε η ίδια βρωμιά που γνώρισε εν γένει το Δημόσιο κατά τη διάρκεια της άθλιας αυτής περιόδου (1974-2013)...

Στην Ελληνική Αστυνομία ειδικότερα, ένας χαμηλόβαθμος (πλην όμως μωροφιλόδοξος) «προοδευτικός», ονόματι Δημήτρης Κυριαζίδης, διακρίθηκε μέσα από τον ανόητο και ουσιαστικά παράλογο συνδικαλισμό του σώματος αυτού. Κλασικός πολιτικάντης της καταραμένης Μεταπολίτευσης, ο Κυριαζίδης, πατώντας «επί πτωμάτων», διακρίθηκε στις δήθεν «διεκδικήσεις» και «δικαιώματα» των αστυνομικών οργάνων μας... Αποτέλεσμα; Σήμερα οι συνθήκες εργασίας των Ελλήνων αστυνομικών να είναι τρισάθλιες και οι μειώσεις μισθών της Ελληνικής Αστυνομίας να σπάζουν κάθε ρεκόρ!!!

Αυτή ήταν η «προσφορά» του επονομαζόμενου και... «Ράμπο» της ψευτοδημοκρατίας! Του πολιτικάντη Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ξαναχτύπησε: μίλησε, αυτός ο θολοκουλτουριάρης της δήθεν «Δεξιάς», για την «ανάγκη» (από πού ρε... «Ράμπο»;) πρόσληψης στην Αστυνομία... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! Την ώρα που στους νέους Έλληνες η ανεργία πλησιάζει το 70%!... Και δεν βρέθηκε (προς ώρας) ένας εκ των ψηφοφόρων αυτού του «δημοκρατικού» τζερεμέ να τον «βάλει στην τάξη»! Πού θα πάει όμως... θα βρεθεί!... Και ο «προοδευτικός» Κυριαζίδης, ο οποίος εδώ και καιρό δίνει «εξετάσεις» στον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και «αξιοποιηθεί» μελλοντικά από τον Τσίπρα, θα περάσει με ένα απότομο άλμα (από αυτά που συνηθίζει να κάνει!) στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας» της νεώτερης ελληνικής ιστορίας! Δηλ. στον κάλαθο των αχρήστων της «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», από κοινού με τον φίλο του, τον μασονικό γλόμπο Δένδια...

Ησαΐας Κωνσταντινίδης

 www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου