Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Bye – bye «συντρόφισσα» Αλέκα, δεν θα λείψεις σε κανέναν


koreaΜετά από 20 και πλέον χρόνια στο πηδάλιο του απολιθωμένου κόμματος του διεθνισμού και της αρνησιπατρίας, η Αλέκα Παπαρήγα μας έκανε τη χάρη να αποχωρήσει, ώστε να μη τη βλέπουμε πια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Νέος γραμματέας του ΚΚΕ, κάποιος Δημήτρης Κουτσούμπας. Αυτός θα προσπαθήσει να σταματήσει τη ροή των ψηφοφόρων του Περισσού προς την Κουμουνδούρου. Μεταξύ μας, τζάμπα κόπος...

Η είδηση πάντως της αποχώρησης της «συντρόφισσας» Αλέκας από την ηγεσία των σταλινιστών, που σήκωσαν το όπλο κατά της πατρίδας τους, σφάγιασαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, έκαναν παιδομάζωμα και προσπάθησαν να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα, μιλώντας για «ανεξάρτητη Μακεδονία» στις ολομέλειές τους αλλά και στο εξωτερικό τη δεκαετία του '60, έγινε δεκτή με θλίψη στη Βόρεια Κορέα. Και οι σημαίες κυμάτισαν εκεί μεσίστιες. Φυσικά, αστειευόμαστε. Το ανέκδοτο και τη φωτογραφία, τα «αλιεύσαμε» στο twitter. Όμως, δεν ξέρω κατά πόσο θα βρει αστείο η ιστορία πως το 2013, υπήρχε κόμμα και δη κοινοβουλευτικό, που υποστήριζε απάνθρωπα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως αυτό της Βόρειας Κορέας.
Όπου οι άνθρωποι μη έχοντας να φάνε, τρώνε ο ένας τον άλλον και όπου γίνονται εκτελέσεις σε δημόσια θέα σε κατάμεστα στάδια και όπου τιμωρούνται όσοι δεν θρηνούν πολύ ηχηρά στα δημόσια πένθη.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου