Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Άντε γεια, τέλος το "τζάμπα" για τα πρακτόρια του Σόρος


ymediaΗ κυβέρνηση «ζορίζεται» και είπε να κάνει ένα «ντου» στα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ «μέσα» (λέμε τώρα...). Και «κατέβασε» προ μερικών ωρών το athens.indymedia.org, το οποίο «φιλοξενείται» στον server του Πολυτεχνείου. «Κατέβασε» όμως και τον 98FM και το Ράδιο Ένταση. Φυσικά, υπήρχε έντονη εισαγγελική πίεση. Και κάπως έτσι, athens.indymedia.org, «καπούτ». Και κλάαααααμαααα οι αριστεριστές, μιλώντας για...
«καταστολή» και «πλήγμα στην ελεύθερη έκφραση». Την οποία φυσικά αρνούνται στους αντιπάλους τους. Και φυσικά, επέλεξαν και πάλι τον πανεπιστημιακό χώρο (αν τους τον κόψουν εντελώς, που θα πάνε;). Διαβάστε: «Καλούμε σε συγκέντρωση όλους τους αγωνιζόμενους ανθρώπους την Παρασκευή 12 Απρίλη στη 1:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου». Και όλα αυτά, την ώρα που έχουν αρχίσει να χτυπούν όποιον βρίσκουν μπροστά τους, βλέπετε Πανεπιστήμιο Πειραιά και ΤΕΙ Πάτρας, ενώ η Αριστερή Ενότητα του ΕΜΠ, κυκλοφορεί αφίσες με καλάσνικοφ, κλείνοντας πονηρά το μάτι στην τρομοκρατική βία.
Εμείς εδώ στον «ΕΚ», έχοντας εδώ και χρόνια συνειδητοποιήσει τι ρόλο βαράνε τα πρακτόρια του athens.indymedia.org, είχαμε επανειλημμένα προειδοποιήσει τις αρχές. Οι τελευταίες, γνώριζαν. Και γνώριζαν πολύ καλά. Γιατί το ανέχθηκαν τόσο καιρό; Την απάντηση, ας την δώσουν αυτές. Πάντως, κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο λαός.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου