Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς καθημερινά αποδεικνύεται ένας πολύ επικίνδυνος πολιτικός για το λαό του και τη χώρα


samaras-antonis


"Τους είπα ότι η κοινωνία είναι στα όριά της. Η ρευστότητα είναι στο μηδέν και η ανεργία ειναι εφιαλτική, ενώ σβήνεται το δικαίωμα των νέων να έχουν όνειρα. Kάθε Έλληνας, κάθε ώρα, περνά ένα προσωπικό δράμα. Τους είπα, ότι αυτό δεν είναι Ευρώπη".
Προειδοποίησε επίσης ότι...
όσο αυξάνεται η ύφεση και κυρίως η ανεργία, τόσο τροφοδοτείται ο λαϊκισμός και ο εξτρεμισμός, φαινόμενα που είναι απαράδεκτο και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη".
Aυτά τους είπε ο κ.Σαμαράς στην Ευρώπη. Στη Σύνοδο Κορυφής των μασόνων, των προδοτών, των υπηρετών των τραπεζών και των κάθε λογής κερδοσκόπων. Που μας δάνεισαν ένα ευρώ και ζητούν πίσω 100.
Τους είπε επίσης ότι ο κ. πρωθυπουργός 2 φορες ότι τα ταμειακά αποθέματα της χώρας τελειώνουν στις 16 Νοεμβρίου.
Αυτά λίγο πολύ τους είπε το δικό τους παιδί. Που πριν τις εκλογές έλεγε άλλα στο λαό του δουλεύοντας τον με τον πιο αναιδή, χυδαίο και πρόστυχο πολιτικά τρόπο τους πονεμένους και ξεγελασμένους που πήγαν στη κάλπη και τον ανέδειξαν πρωθυπουργό.
Και τώρα ο ίδιος άνθρωπος, μας ζητά κι άλλες θυσίες ρίχνοντας πάντα σαν μακαρόνι το δόλωμα της τρομοκρατίας. "Πτωχεύουμε, τους έχουμε ανάγκη, καθίστε φρόνιμα εαν θέλετε συνταξούλα, μισθουλάκο, δυο δραχμές για να ζήσετε".
Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε επί των πιο μαύρων καθεστώτων μοναρχοφασισμού. Ο κ.Σαμαράς καθημερινά αποδεικνύεται ένας επικίνδυνος πολιτικός για την Ελλάδα. Με ένα ακόμα πιο επικίνδυνο σώμα ψηφοφόρων που εξακολουθεί βάσει δημοσκοπήσεων να του δίνει γύρω στο 27%. Αμετανότητο αμάγαλμα βολεμένων και φοβισμένων που δεν πείθονται να ακολουθήσουν κανένα από τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά πατριωτικά κόμματα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου