Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αρχισε η τρομοκρατία άπο τους νεοταξίτες!Ρουμπινί: Το αποτέλεσμα στην Ελλάδα ίσως την θέσει εκτός ευρώ

Ρουμπινί: Το αποτέλεσμα στην Ελλάδα ίσως την θέσει εκτός ευρώΣτα αποτελέσματα των ελληνικών βουλευτικών, αλλά και των γαλλικών προεδρικών εκλογών αναφέρθηκε ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, με σχόλιό του στο twitter.
«Οι Γάλλοι και οι Ελληνες ψήφισαν...
ενάντια στους Μνημονιακούς την ώρα που η ύφεση στην Ευρωζώνη γίνεται βαθύτερη και σοβαρότερη», δήλωσε ολ Ρουμπινί.
«Το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών ίσως αφήσει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης την επόμενη χρονιά. Η Ελλάδα σε πολιτικό χάος την ώρα που η κρίση μετατρέπεται σε απογοήτευση. Μοιάζει με ένα χαλασμένο τρένο που οδηγεί στην χρεοκοπία και την έξοδο», πρόσθεσε ο Ρουμπινί.
Η παραμονή της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ βρίσκεται τώρα σε κίνδυνο με σοβαρούς κινδύνους μετάδοσής της και στην υπόλοιπη περιφέρεια. Η πολιτική αβεβαιότητα στην ευρωζώνη αυξάνεται τώρα απότομα», ανέφερε.
Ο Ρουμπινί δήλωσε ότι «τα δύο μεγάλα ελληνικά κόμματα για χάρη του προγράμματος της τρόικας και των πολιτικών του για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, συγκέντρωσαν μόνο το 33% συνολικά των ψήφων. Ριζοσπαστική Αριστερά και ακροδεξιά συγκέντρωσαν το 66%».
Επίσης, ανέφερε ότι τα ελληνικά εκλογικά αποτελέσματα είναι πολύ σοβαρότερα από τα γαλλικά, αφενός γιατί η πρώτη θα οδηγηθεί στο χάος, ενώ ο Ολάντ θα αποδειχθεί ένας μετριοπαθής.

www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Στο Διαολο αυτος το ΔΝΤ και ολοι οι Ευρωπαιοι.....θα ζησουμε μονοι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή