Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Φαρσοκωμωδία ή ηλιθιότητα;



Μια μέρα μετά το παρακρατικό πανηγύρι στην Πλ.Συντάγματος και την -με κατεβασμένα χέρια- ψήφιση του επαίσχυντου πολυνομοσχεδίου-τάφου των Ελλήνων,από κότες και λοιπά πτηνά,η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται αγγίζοντας τα όρια της αηδίας…….
 Μετά από το θάνατο ενός Ελληνα οικογενειάρχη και μάλιστα ανέργου,χωρίς να έχει...
σημασία η πολιτική καταγωγή του,κάποιοι φαίνεται πως έχουν όρεξη να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που άφησε η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ψηφος τους….
Είναι η μέρα των επιστολών η σημερινή λοιπόν……Επιστολές αηδίας,κοροιδίας,υποτέλειας,προδοσίας,δοσιλογισμού και γενιτσαρισμού…..
Αφού λοιπόν καταδίκασαν τον Ελληνικό λαό σε ποινή τρις εις θάνατον,21 εκ των φονιάδων του,έρχονται σήμερα και επιζητούν κάτι παραπάνω από την αποστροφή και τη χλεύη μας…..
Στέλνουν λοιπόν επιστολή,διαμαρτυρόμενοι λένε για τη σκληρότητα των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση και εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους για ζητήματα που μόλις χθες έκλεισαν οι ίδιοι με τη ψηφο-ταφοπλακα που έδωσαν στο πολυνομοσχέδιο…..
Οι άνθρωποι αυτοί,είτε είναι εντελώς ηλίθιοι,είτε μετέχουν αυτοβούλως σε ένα θέατροπου χρησιμοποιεί για σκηνή του την πλάτη του Ελληνικού Λαού…..
Η εξήγηση φυσικά είναι εντελώς πιο απλή…….Ερχεται Σαββατοκύριακο βλέπετε,και οι περισσότεροι εξ αυτών είναι βουλευτές της περιφέρειας….Ετσι γνωρίζοντας πως στην εκλογική τους περιφέρεια τους περιμένουν οι περήφανοι ψηφοφόροι τους,προσπαθούν με γελοίο και άνανδρο τρόπο να αποτάξουν τις ευθύνες από πάνω τους…….Τα γαλακτομικά προιοντα φαίνεται πως δεν τους αρέσουν καθόλου,αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα τα γλυτώσουν……
Είναι όλοι τους άνανδρα τομάρια που ξεπουλάνε με μια ψήφο την πατρίδα και καταδικάζουν τον Ελληνα σε πολλά χρόνια δουλείας…..
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μετά τη σύνοδο κορυφής μέχρι την Τετάρτη και την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της Χώρας,θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο προδοτικό πασοκ,με σκοπό την πολιτική και ηθική ασυλία των μελώ της πιο προδοτικής και δοσιλογικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος ποτέ………..
Βλέπετε,το πολιτικό παιγχνίδι ήταν,είναι και θα είναι πάντα βρώμικο…….Το κακό είναι πως εδώ και 2 χρόνια έχει γίνει και σφόδρα ανθελληνικό….
Σε εσας λοιπον,τους Ελληνες της περιφερείας σας δίδουμε τα ονόματα των 21βουλευτων προδοτών,που δε φτάνει που σας καταδικάζουν και μάλιστα γελώντας και χειροκροτώντας,αλλά σήμερα επιχειρούν να νίψουν τας χείρας τους,προσποιούμενοι τους δήθεν αντιστασιακούς……
Η τιμωρίας τους ας είναι δική σας επιλογή…..
Λακεδαίμων Αππελαίος

antistasi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου