Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τα δύο πρώτα σενάρια

   121Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το πολύ, θα πρέπει να μπει ο πλανήτης σε τροχιά οικονομικής διάλυσης, ή οικονομικής "σταθερότητας". Όχι ανάκαμψης, αλλά σταθερότητας.
Η οικονομική κατάσταση του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει περιέλθει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το μόνο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού που στεκότανε κάπως οικονομικά, ήταν οι Ευρωπαίοι, αλλά κι αυτούς τους καυθάρισαν σαν αυγό.
1ο σενάριο.
Ξεκινά το θερμό επεισόδιο...
στο νότο του ελληνισμού με τα τερτίπια των Τούρκων, η ηγεσία των οποίων είναι έτοιμη και πρόθυμη να οδηγήσει την Τουρκία σε μία άνευ προηγουμένου καταστροφή στα καλά καθούμενα, αφού τα κεκτημένα της χώρας δεν απειλούνται, μια και η Τουρκία, ούτως ή άλλως,  ποτέ δεν είχε την δυνατότητα να εκμεταλλευθεί ενεργειακούς πόρους με τις δικές της μόνο δυνάμεις και μάλιστα χωρίς την άδεια των ΗΠΑ, σε διεθνή ύδατα..
Οι ζημιά που θα πάθει η Τουρκία, είναι πολυσύνθετη και όχι απαραίτητα μόνο από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Η εξέλιξη των γεγονότων μπορεί να είναι τόσο ραγδαία που να φέρει τον Πούτιν μέσα στην Μικρά Ασία σε χρόνο μηδέν, αλλά και το ΝΑΤΟ στα Ιεροσόλυμα.
Ταυτόχρονα, η οικονομική κατάρευση των ΗΠΑ θα επιφέρει την πλήρη οπικονομική κατάρευση και την παγκόσμια οικονομικλή διακυβέρνηση, στην οποία θα αντιταχθούν οι Ρώσοι.
Τα υπόλοιπα, προφητεύονται από τους Αγίους και εκείνοι που ενδιαφέρονται λίγο πολύ τα γνωρίζουν.
2ο σενάριο.
Πάμε σε εκτόνωση της κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο και σταθεροποίηση της οικονομικής κατάστασης παγκόσμια. Τοπικά στην Ελλάδα, η εξομάλυνση θα έρθει με εκλογές και διορισμό νέας ελεγχόμενης κυβέρνησης.
Οι καλές μέρες πάντως θα έχουν φύγει για πάντα. Η "ελεγχόμενη οικονομική σταθερότητα", θα έχει σαν σκοπό να δώσει στους παγκόσμιους κυβερνήτες το χρόνο, για να ετοιμάσουν μία καλύτερη ευκαιρία, ώστε εύκολα να επιβάλουν το παγκόσμιο εννιαίο χουντικό καθεστώς που επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση, οι σπουδασμένοι και οι κουλτουργιάρηδες, θα προσπαθήσουν να αναλύσουν την κατάσταση.
Οι πιό απλοί άνθρωποι ίσως να στραφούν προς τον Θεό.
Εμείς οι γραφικοί, θα πρέπει με ακόμη μεγαλύτερη πίστη να πούμε:
ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου