Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Επιστολή ΣΟΚ απο ΜΑΤατζη

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
"Με λενε Σταυρο ηλθα πριν λιγο καιρο απο επαρχια με ονειρα για να φτιαξω την ζωη μου και ειμαι λιγο καιρο στην αστυνομια και στο δεξι μπρατσο εχω το σημα της ΥΑΤ και θα ηθελα επιτελους να ακουστει και η δικη μου φωνη!Δεν ξερετε εσεις εκει εξω τι....


περναμε εμεις εδω μεσα ειμαστε σε τρομερη πιεση απο τους ανωτερους μας ,απο το κοσμο απο τους δικους μας απο ολους,και ολα αυτα για να μπορουμε να επιηβιωσουμε .Πολλοι απο εμας κλαιμε μετα απο διαδηλωσεις,αλλοι παλι οχι, ειναι πολυ πορομενοι και δεν καταλαβαινουν τιποτα!Τρωμε αρκετο ξυλο για να μην κλαιμε...μας δεινουν ανεπισημα με τις χουφτες και με το ζορι φυσιικα, Provigil -μοδαφινίλη και ενα αλλο χαπι για που δεν γνωριζω τι ειναι, υσχυρα διεργετικα μαλλον για να τα ΅βγαζουμε περα οπως λενε και μας κοροιδευουν...φοβαμε ,φοβαμε πολυ εκει εξω και τα περνω,εχω ασκησει βια τρομερη σε αρκετους ανθρωπους χωρις να το θελω ,αλλα μας πιεζουν πολυ για αυτο,εχω σκεφτει μεχρι και την αυτοκτονια,δεν εχω φιλους, κοπελα τιποτα,πολλες φορες σκεφτομαι να φυγω μα νιωθω ανημπορος δεν εχω αλλη δουλεια δεν εχω χρηματα και θελω να ζησω.

Και θελω να ζησω και εγω οπως εσεις. Δεν λεω το επωνυμο μου γιατι φοβαμε για την ζωη μου οι μερικοι συναδελφοι ι εδω που εχουν ξεφυγει τελειως δεν ειναι ανθρωποι ειναι κτηνη και δεν ξερω αν φταινε τα χαπια η τα κομπλεξ τους η κατι αλλο ,ομως να ξερετε οτι υπαρχουν αρκετα παιδια σαν και εμενα που φοβουνται και ειμαστε ακομα ανθρωποι αλλα οχι για πολυ ακομα,νιωθω το σκοταδι η δινη της απανθρωπιας του φοβου να με ρουφαει καθε μερα!!

Μακαρι να αλαξει κατι εκει εξω μακαρι ο κοσμος να μας τελειωσει ολους μας μια ωρα νωριτερα να γλιτωσουμε και εμεις και εσεις απο αυτο το βασανιστιριο.Υπαρχουν φορες που κοιτω τον κοσμο απεναντι μου που με βριζει ,και ομως λεω ειμαι και εγω ενας απο αυτους ,νιωθω οτι ειμαι εκει και εγω και ντρεπομαι, οταν διαπιστωνω οτι δεν ειμαι θυμωνω και σκληραινω και ξεσπαω με ποιο πολυ οργη και φοβο στον κοσμο,και μετα ντρεπομαι για μενα για τους συναδελφους μου για ολους μας!Καντε κατι ρε κοινωνια σωστε μας οσο ειναι καιρος για να σωθητε και εσεις ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!

Γιατι πιστευω οτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα ουτε απο εκει εξω με εσας αλλα προπαντων ουτε εδω μεσα ,η ψυχραιμια εχει χαθει,θα εχουμε νεκρους συντομα και απο τις δυο πλευρες και τοτε δεν θα υπαρχει γυρισμος!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!"
skiladiko.pblogs.gr
www.trelokouneli.gr

16 σχόλια:

  1. Ελεος...και περιμενετε να πιστεψουμε οτι αυτη ειναι αληθινη επιστολη απο ματατζη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν φοβάται να αφήσει τον κοσμο να μπουκάρει στη Βουλή... και όχι να τους τρελαινει στα χημικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai na min einai file mou nomizeis den ixiei diladh????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμείς βοήθεια ζητάμε αλλα δεν μας άκου κανεις. και γιατί δεν κάνετε το άλλο την ημερα που θα γίνει διαδήλωση να παραδώσετε τα όπλα ενώπιον του λαου και να πάτε με την μεριά του λαου. μπορεί το σώμα να σας τιμωρήσει για αυτό με φιλάκι.θα το υποστείτε όμως και στην τελική και στη φιλάκι να πάτε η κρατούμενοι θα σας έχουν σαν ήρωες και δεν θα σας πειράξει κανεις από τους κρατουμενους και ας μην γουστάρουν τους αστυνομικούς.καλύτερα να πληρώσεις για ένα λάθος που έκανες στη ζωή από λάθος επιλογή παρα να σας φάει η κατάθλιψη και στο τέλος να πεθάνετε. αν θέλετε να αυτοκτονήσετε καλύτερα να οργανωθούμε για επανάσταση και να πεθάνουμε στον αγώνα παρα να παραδοθούμε στο ψυχιατρείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Yparxei kai h paraithsh malakes mpatsoi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΖΩΗ! ΕΤΣΙ ΕΚΠΙΠΤΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ! ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικα τον λυπηθηκα ρε παιδια...το διαβασα και δακρυσα και τα δακρυα μου εφεραν στο μυαλο αναμνυσεις... θυμηθηκα το συνταγμα και τα δακρυγονα που εφαγα απο τα ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σωστο... μπορει να υπαρχουν και σιγουρα υπαρχουν καλα παιδια στην αστυνομια ...αλλα δυστηχως ο τροπος που ζητανε το να εχουν τον επιουσιον εινε λιγο τραγικος ...απο εκει και περα αφου υπαρχουν οι καλοι γιατι δεν διαχωρηζεται τις θεσεις σας??? προτηματε ενα μικρο μισθο εναντι της ζωης σας(κοινωνικης κ επαγγελματικης)??....και με πιο μελλον?? με τι αποτελεσμα αφου δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι να σας πουν?? ...δεν εινε παραλογο?? .... μετα λες οτι σας δηνουνε χαπια?? πως περνετε τα χαπια?? τι εινε ??τι κινδυνο εχουν για την υγεια σας?? μηπως ειστε ζωα?? γιατι μονο τα ζωα (αλλα και αυτα ακομα καπιες φορες αντιστεκονται) δεν μπορω να το καταλαβω...! ..σας βαζουν να κανετε αυτα που δεν θελετε κααι στην τελικη δεν πρεπει...αλλα τα κανετε γιατι δεν ΑΡΝΗΣΤΕ??? τι θα σας κανουνε ολους εσας που θα αρνηθητε ?? νταντα?? θα σας απολησουν?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...! αλλα και αν σας απολυσουνε..ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΗΘΚΟ.. τωρα οτι και να λετε αλλο ..ΔΕΝ ΓΗΝΕΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ...ΔΥΣΤΗΧΩς...!! και κατι ακομα οι ανωτατοι που δηνουν τις εντολες ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ 700-800-900 ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΦΕΛΗ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙ Η ΝΑ ΚΑΟΥΝ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ..ΕΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.. ΟΣΟ ΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΑΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ''ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ'' ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ 700-800-ΕΥΡΟ ΜΙΣΘΟ...!! ΕΙΝΕ ΚΡΙΜΑ...!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ...! ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΑΙ ...!! ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ.. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ...Ο ΣΟΖΩΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΘΗΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω θα τον συμβουλευα απο προσωπικη αποψη για το θεμα (αν ειναι αληθινη η επιστολη), οτι αν δεν αντεχει αυτο που κανει απο τωρα με μαθηματικη ακριβεια θα σαλταρει συντομα.... φιλε μαζεψε τα κομματια σου μαζεψε και κανα φραγκο για εισητηρια, βαλε το δακτυλο σου στο χαρτη και οπου σε βγαλει.... αλλιως πηγαινε στο χωριο σου και ταιζε αγελαδες (που εγω αυτο θα εκανα σημερα) και που και που να κατεβαινεις και μια Αθηνα να βαρας κανενα μπατσακι απο αυτα τα κτηνακια που πιασανε τον Γκλεζο την αλλη φορα απο τον γιακα και τον ταρακουναγανε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΕΣ ,ΑΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ?ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. poli xerome gia ola ta parapano sxolia... paretisou re megale , diladi ti mas les ? baraw gia na min pinaso, i skotono tin xwra mou gia na exw ena psomi.. e tote poula kai narkotika re... ai sto diaolo nomizete oti koimomaste ../. hr8e to telos olon sas re ablikon kai basiliadwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ, ΣΥΜΒΟΥΕΛΥΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Researchers could compare two groups of people who might not be as
    sophisticated as the tools available online, but these two are among the best.
    You can also have a key sent to you by text message,
    controllers will be able to find explosives
    and drugs under water and from the air within your house.


    Look into my blog post ... lifelock Promo code 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή