Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ένας Αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης


Δεν ελπίζω και δεν περιμένω δυστυχώς τίποτα από καμία πολιτική ηγεσία, διότι τους γνωρίσαμε όλους αυτούς τους δοκιμάσαμε τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτοί μας απογοήτευσαν, μας πρόδωσαν. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί έχουν σπουδάσει στα ίδια Αμερικάνικα πανεπιστήμια εκπαιδεύτηκαν άριστα να υποτάσσονται για να υπηρετούν εν αλλάξ άψογα τα αφεντικά τους, που είναι πάντα τα ίδια έχοντας καταργήσει από το λεξιλόγιο τους την λέξη...
όχι, όταν μιλούν με τα αφεντικά τους. Σε συνδυασμό με την ανικανότητα που είναι προικισμένοι, μας οδήγησαν όλοι αυτοί στην σημερινή κατάσταση με σημαία το ρουσφέτι και την ρεμούλα υπογράφοντας με αφέλεια η και με δόλο διάφορες δεσμευτικές για τον λαό συμφωνίες χωρίς καν να είναι σε θέση να αντιληφθούν τις παγίδες που έκρυβαν κάθε τόσο εδώ και χρόνια οι διάφοροι φίλοι μας και εταίροι
Όλα αυτά μας έφεραν δυστυχώς σε αυτή την κατάντια

Με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν οδηγηθήκαμε σε οικονομική υποταγή στους τοκογλύφους και δανειστές μας. Στόχος τους να εξαργυρώσουν το χρέος που μας φόρτωσαν απλόχερα και εσκεμμένα, με αναγκαστικό ξεπούλημα της χώρας μας με την απροκάλυπτη κλοπή του πλούτου της χώρας που μας εμπόδιζαν συστηματικά να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα χρόνια. Φρόντισαν να καταστρέψουν την Ελληνική Βιομηχανική, και Αγροτική παράγωγη, Κτηνοτροφία όπως και άλλους παραγωγικούς τομείς. Ο στόχος τους ήταν και τα κατάφεραν να χάσουμε την αυτονομία μας να εξαρτόμαστε από αυτούς και να καταναλώνουμε τα δικά τους προϊόντα. Και τώρα τάχα θέλουν να μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το χρέος και με άλλα ακόμη δάνεια. κατάφεραν να μας υποχρεώσουν να διαλύσουμε τον μοναδικό στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας που συντηρούσε μέχρι τώρα αυτό το κράτος την μικρομεσαία τάξη και τα κατάφεραν, χωρίς ίχνος πατριωτισμού. Οι κυβερνώντες δυστυχώς κάνουν ότι τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους.

Η μονή μας ελπίδα πιστεύω είναι η μαζική αντίσταση των λαών όλης της Ευρώπης χρέος μας να εξηγήσουμε στον ευρωπαϊκό λαό ότι δυστυχώς δεν θα σταματήσουν στην Ελλάδα την Ιρλανδία την Πορτογαλία την Ισπανία το χρέος είναι απλά η πρόφαση και η αφορμή ο στόχος τους είναι Άλλος. Πρέπει λοιπόν να τους πείσουμε και να τους παροτρύνουμε να κατέβουν και αυτοί μαζί με εμάς όλοι στις πλατείες, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα σε Ευρώπη και Αμερική σε αυτούς που καθορίζουν τις τύχες μας, και το μέλλον των παιδιών μας, στους διεθνείς τζογαδόρους, πρέπει να βάλουμε φρένο σε αυτούς που αγνοούν τους λαούς τόσο προκλητικά και επιδεικτικά στον βωμό του κέρδους βυθίζοντας τους λαούς στην φτώχεια και την εξαθλίωση με αυτών τον προκλητικό τρόπο ξεκινώντας τα πειράματα τους από την Ελλάδα.

Πρέπει να βροντοφωνάξουμε εμείς από την Ελλάδα οι αγανακτισμένοι από το Σύνταγμα και να προειδοποιήσουμε τους λαούς της Ευρώπης ότι πολύ σύντομα δυστυχώς θα έρθει και η δική τους σειρά εάν δεν διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί τώρα. πρέπει όλοι μαζί να τους χαλάσουμε τα σχέδια, με καθημερινό αγώνα μέσα από τις πλατείες όλης της Ευρώπης πρέπει να καταγγείλουμε και να μην σιωπούμε τις προσπάθειες τις γερμανικής κυβέρνησης και του τύπου της που προσπαθούν να στρέψουν τον λαό τους εναντίον των Ελλήνων λέγοντας τους ανακρίβειες και ανοησίες ότι τάχα εδώ στην Ελλάδα παίρνουμε μεγάλους μισθούς μεγαλύτερες συντάξεις δουλεύουμε λιγότερο κάνουμε περισσότερες διακοπές από αυτούς. Όλα αυτά τα λένε βέβαια γιατί φοβούνται την αλληλεγγύη των λαών για να μπορούν ευκολότερα να περνούν τέτοιου είδους μέτρα.
Καλαμένιος Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου