Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τι συζήτησαν κεκλεισμένων θυρών στην BILDERBERG 2014

PictureH συνάντηση των μελών της Λέσχης BILDERBERGπριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Marriott της Κοπεγχάγης έγινε όπως πάντα κάτω από δρακόντια μέτρα και όπως πάντα, με μια πλαστή ατζέντα φανερή και μια πραγματική, αλλά μυστική. 

Ο αρθρογράφος της Russia Today, Ντάνιελ Εστουλίν, που εδώ και χρόνια έχει εντρυφήσει στα μυστικά της συγκεκριμένης Λέσχης, αποκαλύπτει... τι πραγματικά συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου. Αν διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο που δημοσιεύσαμε την ατζέντα όπως την είχαν επίσημα ανακοινώσει, τελευταίο θέμα ήταν... τρέχοντα θέματα!

Ένα από αυτά ήταν και το θέμα της ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη σε όλες τις εκφάνσεις τους. Ήτοι: ναζιστικά, ευρωσκεπτικιστικά και λαϊκιστικά. Τώρα, βέβαια, δεν ξέρουμε με ι ύφος ακριβώς συζητήθηκαν, καθώς πίσω από τα εθνικιστικά κόμματα, πάλι τους ίδιους βρίσκουμε, ως εκ θαύματος!

Πάντως, όπως αναφέρει το RT, τα μέλη της Λέσχης έκαναν αυτή την εκτίμηση πριν ακόμα γίνουν οι ευρωεκλογές, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την επιτυχία της παγκοσμιοποίησης και την ένωση της Ευρώπης. Καλό άλλοθι για να συνεχίσουν να υπάρχουν, σωστά;

Τα άλλα θέματα της κρυφής ατζέντας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, σύμφωνα πάντα με τον Ρώσο αναλυτή Ντάνιελ Εστουλίν, είναι:

  • Πυρηνική διπλωματία και η συμφωνία με το Ιράν που βρίσκεται επί θύραις.
  • Η συμφωνία ανάμεσα στη Ρωσία και την Κίνα για το φυσικό αέριο
  • Οι κανονισμοί προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο
  • Ο κυβερνοπόλεμος και οι δυνητικές επιπτώσεις του στην ελευθερία του ίντερνετ
  • Η πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα για την Ουκρανία και τη Συρία
 και τέλος...
  • Η κλιματική αλλαγή ως ευφημισμός για να διατηρηθούν σε φάση αποβιομηχάνισης αρκετά κράτη.

PictureΑπό τις διαμαρτυρίες ακτιβιστών εκτός κτιρίου

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, «αυτό είναι ένα τακτικό θέμα συζήτησης για πολλούς υψηλόβαθμους, όχι μόνο τη διάσκεψη Bilderberg στη Δανία. Ο κόσμος είναι καχύποπτος με το κάλεσμα της ελίτ σχετικά με την κλιματική αλλαγή θεωρώντας την ευφημισμό για την τεχνητή αποβιομηχάνιση ορισμένων κρατών, με στόχο τη διατήρηση της παγκόσμιας οικονομίας κάτω από τον έλεγχο των διεθνικών εταιριών και σε βάρος δυνητικών κέντρων οικονομικής ανάπτυξης. 

»Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι εδώ και 60 χρόνια μια ομάδα από τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα του κόσμου -πολιτικοί, αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και Ευρωπαίοι γαλαζοαίματοι, που μαζεύονται τακτικά για να συζητήσουν θέματα της παγκόσμιας πολιτικής. Οι επικριτές τους κατηγορούν ως μια σκιερή, μη εκλεγμένη κυβέρνηση, που είναι κυρίαρχοι του κόσμου, οι οποίοι λαμβάνουν αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, που επηρεάζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων, με ελάχιστη μέριμνα για τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του γενικού πληθυσμού».

Γι' αυτό μετά την τελευταία συνάντηση το κλίμα αποτρελάθηκε...;

Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Ομπάμα θέλει μόνο να πουλήσει τις ΑΠΕ του. Αλλά τελικά, θέλει να κλείσει εργοστάσια. Πάσης φύσεως εργοστάσια, όχι μόνο της παραγωγής ενέργειας. Θα αυξηθεί η ανεργία και η πείνα; Τόσο το καλύτερο!!! Τώρα που ποινικοποιείται και διώκεται παγκοσμίως η φτώχεια, θα ξεπαστρεύουν ακόμα πιο εύκολα τους πληθυσμούς!

Ο Ομπάμα προ ημερών ανακοίνωσε τα μέτρα του ενάντια στη μείωση του  CO² λέγοντας ότι θα κάνει στροφή στις ΑΠΕ φωτοβολταϊκά και πυρηνική ενέργεια και αέριο, αλλά από την άλλη, σχεδιάζει να επιβάλει πρόσθετους εισαγωγικούς δασμών 18-35% για τις κινεζικές κατασκευαστές ηλιακών πάνελ, προκειμένου να προστατεύσει την αμερικανική αγορά από το ντάμπινγκ των κινεζικών προϊόντων. Αυτό σηματοδοτεί:

  1.  την κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας, που ξεκίνησε το 2012
  2. ότι έχει πραγματικά χεσμένη την κλιματική του την αλλαγή!!!

Και μην ξεχνάμε ότι πίσω από τα κλαμπάκια BILDERBERG τριημερή και Ρώμης κ.λπ. είναι ένας Ροκφέλερ, που έχει επενδύσει εκατομμύρια στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. - Πως οι Ρόκφελερς 'εξαγοράζουν' την κλιματική αλλαγή | Ατζέντα 21. Δεν είναι για επένδυση. Δεν είναι γιατί θα τα πάρει πίσω και με κέρδη. Είναι γιατί επενδύει στην παγκοσμιοποίηση. Κι όπως έχουν πει τα πολιτικά τσιράκια του: «Για να πετύχει μια παγκόσμια κυβέρνηση, χρειάζεται ένας κοινός κίνδυνος που θα ενώσει όλα τα έθνη». Μην είναι αυτός η κλιματική αλλαγή; Γιατί αν αυτή αποτύχει, τότε... μάλλον θα έχουμε επέμβαση από τους εξωγήινους!!!



AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου