Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

S.O.S: Χιλιάδες νεκρά ψάρια στο Καρλόβασι της Σάμου (ΦΩΤΟ)


PictureΣε μια ακτίνα περίπου 4 χιλιομέτρων σε όλη την ακτογραμμή από τη γέφυρα του Κερκήτειου ποταμού μέχρι και την παραλία Ποτάμι στο Καρλόβασι έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν χθες το πρωΐ εκατοντάδες χιλιάδες μικρά νεκρά ψάρια (λίγο μεγαλύτερα από γόνο).
Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο ώστε να πάρει δείγματα και να διαπιστώσει από που οφείλεται αυτό το γεγονός...
Δείγματα θα σταλούν και στην οργάνωση ''Αρχιπέλαγος". Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ''Σαμιακής Γνώμης", Γιώργο Γαρυφάλλου, πιστεύουν ότι το γεγονός οφείλεται στη δραστηριότητα γνωστών Γρι-Γρι που δρουν στην περιοχή και ανενόχλητα προκαλούν τους τελευταίους μήνες τεράστιες καταστροφές.
Πιθανότατα τα ξημερώματα της Παρασκευής κάποιο/α Γρι-Γρι διαπίστωσαν ότι είχαν πιάσει αυτά τα μικρά ψάρια και για να μην αντιμετωπίσουν "πρόβλημα" τα πέταξαν στη θάλασσα.
Τώρα πως ένα ή περισσότερα Γρι-Γρι κατάφεραν να προκαλέσουν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, δεν καταλαβαίνουμε... ΓΡΙ!!! Γιατί τι φαινόμενο συναντάται όλο και συχνά ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και δεν νομίζουμε οι Σαμιώτες ψαράδες να ευθύνονται γι' αυτό. Μάλιστα έχει γίνει και ανάλογη εκπομπή που προέβαλε πριν κανένα χρόνο ο Σκάι (ποιος άλλος θα ήταν τόσο πρόθυμος) για την απομυθοποίηση των "θεωριών συνωμοσίας" που θέλουν διάφορα μυστικά όπλα και χρήσεις τεχνολογίας να ευθύνονται για μαζικούς θανάτους πτηνών και ψαριών. Αχ, αυτοί οι συνωμοσιολόγοι... Κανείς άλλος δεν φταίει, παρά ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι που ζούμε και καταστρέφουμε τον πλανήτη. Σωστά; Πολύ βολική, για κάποιους, εξήγηση....
 
www.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου