Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Έτσι βγήκε δήμαρχος ξανά ο Μπουτάρης!»

“Λεγομαι Αγγελος και δουλεύω σε ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη οπου μαζευεται διαφορων λογιών άνθρωποι.Εχω να σας πώ κατι που το ειχα μαθει 2 βδομάδες πριν τις εκλογές. Ηρθε ο Κ. Μακης (παλαιός Θεσσαλονικιός Εβραίος καταγωγής- ΙΩΑΚΕΙΜ το κανονικό όνομα 60+ηλικια) και μετα απο την... δουλειά που σχόλασα και επειδή εχουμε μια οικειότητα με κάλεσε στο τραπέζι του για ενα καφε. Μετα απο λίγη συζητηση φτασαμε στις εκλογές. Μου έκανε την εξής ερώτηση : Ποιος πιστευεις οτι θα βγεί? και ποιος πιστευεις θα ηταν ο καλυτερος επόμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

Του ειπα οτι οποιος και να βγει σιγουρα θα φαει απλα λεω θα ηθελα εναν πιο ανθρωπινο δημαρχο. Μετα απο λιγη διεξοδική συζητηση σταματησε και άρχισε να κοιταει στο παράθυρο…. Με ειπε τα εξης… Αλλο κοσμο βλέπεις εσυ και αλλο κοσμο βλεπουν καποιοι αλλοι. Να ξερεις και το λεω μονο σε εσενα επειδη σε συμπαθω και ξερω εισαι καλο παιδι… ο επομενος δημαρχος θεσσαλονικης ειναι ο Μπουταρης… ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ εδώ και καιρό. Το Λόμπυ μας δεν θα αφησει ποτε να βγει Δημαρχός , περιφεριάρχης χωρίς να ειμαστε εμεις συμφωνοι.
(Ολα τα παραπανω μου τα ειπε καθώς κοιτουσε εξω απο το παραθυρο…) μολις τελειωσε σηκώθηκα και απομακρύνθηκα απο το τραπεζι απλα λεγοντας καλο απόγευμα.

Αυτα εχω να πω και να ξερετε οτι ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ κοβουν και ραβουν στην ΕΛΛΑΔΑ.”

Αναγνώστης

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου