Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Εσύ πήρες τη... δόση σου; Σε ψέκασαν!!!


Picture  
Αυτό λέγεται... ουρανός με λίγη συννεφιά...
Σκόνη από την Αφρική, χημικοί αεροψεκασμοί που κρύβονται μέσα στη θολούρα, ασπρίλα παντού και έντονα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ψήνουν τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα.

Αυτό είναι το σύνηθες σκηνικό τελευταία, στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Η κολόνια κρατάει χρόνια, αλλά η δόση της ολοένα αυξάνεται. Το ίδιο και οι... αρρώστιες, αλλά και οι αυτοκτονίες, αφού όλα τα παραπάνω δημιουργούν κατάθλιψη κι έρχονται να προστεθούν στο ήδη επιβαρυμένο από τα προβλήματα της 'λιτής' μας καθημερινότητας.

Δείτε πως δημιουργήθηκε με τους ψεκασμούς ο 'διάδρομος' στο Ιόνιο για να περάσουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και να μεταφέρουν τη σκόνη από την Αφρική.

Κι αυτό λέγεται ο ουρανός... Μέσα στην ασπρίλα ξεχωρίζουν οι ουρές των αεροπλάνων. 
Picture
Πάντως οι μετρήσεις εδώ στο Βόλο έδειξαν μια ατμόσφαιρα... ΤΕΛΕΙΑ!!! Οι μετρήσεις άρχισαν να 'τελειοποιούνται' όταν κάναμε χρήση των δεδομένων τους και αποδεικνύαμε ότι τα αιωρούμενα σωματίδια αυξάνονται μετά από χημικούς αεροψεκασμούς. [Να πόση ώρα χρειάζονται οι αεροψεκασμοί να φτάσουν στην ατμόσφαιρα μας!]
Μετά από μερικά τέτοια άρθρα, ο σταθμός μετρήσεων σταμάτησε να... μετράει. Διαμαρτυρηθήκαμε στον αντιδήμαρχο κο Μόσχο και μετά από τρεις μέρες ξαναμπήκε σε λειτουργία, μόνο που... έχει αλλάξει μάλλον τον τρόπο μέτρησης. Τα αιωρούμενα σωματίδια που πιάνει είναι μόνο... όταν οι Βολιώτες ανάβουν τα τζάκια τους. Ούτε σκόνη από την Αφρική, ούτε σκόνη από τα εργοστάσια, ούτε χημικούς αεροψεκασμούς. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ φτάνει να μην ανάβουν οι Βολιώτες το τζάκι!!!!

Όταν, δε μιλήσαμε για αυτή την αλλαγή στον υπεύθυνο μετρήσεων πήραμε την απάντηση: "Σας παρακαλώ, μην με στεναχωρείτε". Ήταν ακριβώς η ίδια φράση που ακούσαμε όταν του είχαμε ρωτήσει αν γνωρίζει για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Μας απάντησε πως όχι, και ρωτήσαμε αν θα ήθελε να τον ενημερώσουμε και τότε ξαναείπε: "Σας παρακαλώ, μην με στεναχωρείτε".  Τώρα... πως ήδη ξέρει ότι θα στεναχωρηθεί για κάτι που δεν ξέρει, αυτό πάλι είναι ένα άλλο θέμα.

Η κολόνια μάλλον θα κρατήσει καιρό ακόμα και θα χρειαστεί όσοι είναι 'αφυπνισμένοι' να βρουν λύσεις για το πως ....

                                                                              "ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ"


πολύ σύντομα στις οθόνες του ... κομπιούτερ σας!
 
allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου