Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ιδού που βρίσκεται το ΜΠΟΙΝΓΚ !!!


Σε συνέχεια των όλων όσων ανέφερα στο άρθρο μου με τίτλο «Σε 24 επιβάτες κρύβεται το μυστικό της εξαφανίσεως του Μπόινγκ» και σε συνδυασμό με την τελευταία πληροφορία σχετικά με την μαύρη φωτογραφία που στάλθηκε από κινητό τηλέφωνο τύπου smart phone έχω να πω τα εξής...

Πρώτα απ’ όλα, η νέα πληροφορία είναι από μόνη της εξόχως σημαντική. Στάλθηκε μια μαύρη φωτογραφία από ένα smart phone ενός επιβάτη που ήταν στο χαμένο Μαλαισιανό αεροσκάφος, στην οποία φαίνονται οι γεωγραφικές συντεταγμένες του κινητού τη στιγμή ακριβώς που στάλθηκε η φωτογραφία. Οι συντεταγμένες, μας οδηγούνε με το google maps, σε ένα υπόστεγο της αμερικανικής βάσης Diego Garcia. Σωστά μέχρι εδώ. Ο δημοσιογράφος που έλαβε τη μαύρη φωτογραφία, ισχυρίζεται ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στο υπόστεγο αυτό. 
Αλλά το αεροπλάνο δεν είναι εκεί, και δεν είναι εκεί για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί δεν χωράει. Το Μπόινγκ έχει εκπέτασμα φτερών, δηλαδή φάρδος, 61 μέτρα (60,90 για την ακρίβεια, μας πληροφορεί η Μπόινγκ) ενώ το υπόστεγο σύμφωνα με την κλίμακα που δίνει η google maps (φαίνεται κάτω αριστερά στη οθόνη του υπολογιστή σας) είναι πολύ στενότερο από 50 μέτρα. Αν προσέξει κανείς τα κτήρια της βάσης θα δει επίσης ότι δεν υπάρχει κτήριο τόσο φαρδύ ώστε να μπει το αεροπλάνο μέσα. Άσε που αν ήταν εκεί ή μέσα σε κάποιο άλλο υπόστεγο οι δορυφόροι θα μπορούσαν να αποτυπώσουν το θερμικό του ίχνος.
Επίσης, το κινητό τηλέφωνο όταν δίνει συντεταγμένες μέσω του συστήματος GPS, οι συντεταγμένες αυτές δεν είναι ακριβείας. Το κινητό έδειξε μια θέση στο περίπου και όχι ακριβώς. Η ακρίβεια προσδιορισμού των θέσεων παραμένει προνόμιο του στρατού και διάφορων άλλων υπηρεσιών και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Το κινητό από την άλλη, ότι είναι να δείξει θα το δείξει.

Ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου ότι το αεροσκάφος θα οδηγούνταν στη «βάση Diego Garcia ή κάπου εκεί γύρω της» από τους τρομοκράτες. Αναφέρω επίσης στο ίδιο άρθρο: «Η προσθαλάσσωση ήταν επιτυχής, το αεροσκάφος μπορεί να επιπλεύσει, άντε να του ‘βαλαν και κανέναν φουσκωτό πλωτήρα, και φαίνεται ότι ήταν επιτυχής διότι είχαν σήματα τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών. Άρα το αεροπλάνο ήταν σε χώρο ανθρωπίνων δραστηριοτήτων.». Η τελευταία πληροφορία λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα προηγούμενα.

Πιστεύω, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ότι το αεροσκάφος προσθαλασσώθηκε, αυτό έγινε με το πρώτο φως της ημέρας ώστε να μπορεί ο άριστος πιλότος να βλέπει έξω από το παράθυρο, κοντά στη βάση Diego Garcia, στον ωκεανό. Είχαν το λόγο τους. Έπρεπε να το κρύψουν μετά. Έκαναν ότι ήταν να κάνουν, και το βύθισαν. Έγραψα ακριβώς: «Μόλις τελείωσε η επιχείρηση, πολύ απλά, βύθισαν το αεροπλάνο.». Πρέπει να προστεθεί ακόμη ότι το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο της βάσης γιατί μια κανονική προσγείωση ήταν περισσότερο επικίνδυνη για την εξέλιξη της όλης υποθέσεως από το να βρίσκεται μέσα στο νερό το οποίο παρέχει άλλες ιδιότητες στη μορφή και το ίχνος του.
Τώρα, για να μη μακρηγορώ, εξηγώντας τους κινδύνους και τα «γιατί» που δεν επέτρεπαν τη βύθιση του αεροσκάφους στον ωκεανό, εκτιμώ ότι το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε στο ποιο ασφαλές μέρος που υπήρχε εκεί γύρω. Στο μέρος που προστατεύεται από τη φύση, φυλάσσεται από ανθρώπους, που δεν μπορεί να το πλησιάσει κανείς και κυρίως το μέρος που και να το υποψιαστεί κάποιος, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το σημείο είναι αυτό…
D G

Το αεροσκάφος πρέπει να βρίσκεται βυθισμένο στον φυσικό κόλπο της βάσης Diego Garsia! Στο πιο απρόσιτο σημείο και συνάμα το πιο ασφαλές. Στον μήκους 15 -17 χιλιομέτρων φυσικό κόλπο του νησιού είναι πολύ εύκολο να «χαθεί» το Μπόινγκ, αλλά και να μην το πλησιάσει ποτέ κανείς. Οποιαδήποτε διαρροή υγρών ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη που δεν μπορεί να προβλεφθεί τώρα αλλά που μπορεί να φανερώσει στο μέλλον ότι είναι εκεί κρυμμένο το αεροσκάφος, θα εξαλείφεται άμεσα. Και πριν κλείσω το άρθρο θα πω και τούτο. Μην είστε σίγουροι ότι σκοτώθηκαν όλοι.
Χρήστος Μαντζιάρης

www.pentapostagma.gr

1 σχόλιο: