Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κομμουνιστική θηριωδία


NORTH KOREA LEADERΣύμφωνα με τις διεθνής ιστοσελίδες, 200 κυβερνητικά στελέχη της κυβερνήσεως της Κομμουνιστικής Βόρειας Κορέας, θα εκτελεστούν άμεσα.
Πρόκειται για...
απόφαση την οποία έλαβε ο κομμουνιστής δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν διότι οι 200 κυβερνητικοί αξιωματούχοι οι οποίοι είναι και ανώτατα στελέχη του Κομουνιστικού Κόμματος, είναι (ήταν) υποστηρικτές του Θείου του Ουν, Τζανγκ Σονγκ Θαεκ, ο οποίος ήταν και επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας και εκτελέστηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο διότι ο δικτάτορας θεώρησε πως ο Θείος του ήθελε να αναλάβει την εξουσία και πως ήταν διεφθαρμένος. Φυσικά όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν με την κομμουνιστική μέθοδο δηλαδή δίχως αποδείξεις κλπ.
Η εκτέλεση των 200 ατόμων θα γίνει στο πεδίο βολής της στρατιωτικής βάσεως Κανγκ Κον και  κατόπιν διαταγής του Κιμ Γιονγκ Ουν θα την παρακολουθήσουν υποχρεωτικά όλα τα ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης, του Κόμματος και του Στρατού. Επίσης με εντολή του δικτάτορα 1000 περίπου μέλη των οικογενειών των μελλοθανάτων, συμπεριλαμβανομένων και ανηλίκων, θα οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ως ύποπτοι.

www.elkosmos.gr

1 σχόλιο: