Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δηλώσεις ενάντια στον Ισλαμικό εξτρεμισμό από τον πρώην Υπ. Εσωτερικών της Βρετανίας


Jack-Straw-08.06.10
Ο προερχόμενος από το κόμμα των Εργατικών, πρώην Υπουργός εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Jack Straw, τόλμησε να μιλήσει έξω από τα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας...

Σύμφωνα με τον Straw, οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να σεβαστούν τον πολιτισμό της χώρας του και να πάψουν να καλλιεργούν το μίσος και να προσηλυτίζουν στο Ισλάμ. Αν και μίλησε για ‘’μικρές ομάδες’’, παραδέχτηκε πως ομάδες ισλαμιστών συγκροτούν ‘’ομάδες ηθικού ελέγχου’’ κάνοντας παρατηρήσεις ή ακόμα και απειλώντας μουσουλμάνους και μη μουσουλμάνου, όταν θεωρούν πως δεν είναι ηθικοί, ενώ ακόμα και στα σχολεία ομάδες Ισλαμιστών έσπασαν τα πασχαλινά αυγά των χριστιανών μαθητών ,τρομοκρατώντας τους.
Ο πρώην Υπουργός δεν δίστασε να πει πως ομάδες εξτρεμιστών υπό κάλυψη προσπαθούν να επιβάλουν το Ισλάμ, ενώ τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τον αξιακό κώδικα της χώρας. Τονίζοντας τις προσπάθειες των Ισλαμιστών στα σχολεία, ζήτησε να ληφθούν μέτρα ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν να αλλάξουν το ήθος και το ύφος των σχολείων της χώρας του.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου