Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!Ικανοποιήθηκε ο Μαζιώτης από την δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη


epanastatikos agwnasΣε μια κυνική και ξεδιάντροπη ομολογία, όμοια του επιπέδου, του ήθους και της ιδεολογίας τους, ο Μαζιώτης και η συμμορία του, υπογράφοντας ως ΚΟΜΑΝΤΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ, απέστειλαν προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την...
επίθεση με παγιδευμένο όχημα στο κέντρο της Αθήνας, όπου αναφέρουν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση τους, από την δολοφονία των νεαρών εθνικιστών, Γιώργο Καπελώνη και Μανώλη Φουντούλη, από τους θρασύδειλους οπλοφόρους της συμμορίας ‘’Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις’’.
Οι συμμορίτες αναφέρουν πως η εκτέλεση των δύο νεαρών εθνικιστών, ήταν ‘’δίκαιη’’ και πολιτικά πετυχημένη, διότι το… κίνημα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με την βία τους Φασίστες . Με λίγα λόγια μας λένε πως ζουν σε κάποιον άλλον πλανήτη, σε έναν άλλον κόσμο όπου εκεί που ήταν να γίνει  μια επανάσταση, οι αμόρφωτοι και κακοί εθνικιστές, μπήκαν εμπόδιο , οπότε σε μια προσπάθεια να λύσουν το ζήτημα, οι αναρχοκομμουνιστές, εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο νεαρά παιδιά και αυτό είναι πολύ σωστό και δίκαιο!
Για άλλη μια φορά αναμασά τις ηλιθιότητες της άκρας αριστεράς, πως οι εθνικιστές είναι μπράβοι του κεφαλαίου και άλλες καραμέλες όπως :’’ Η απότομη ενδυνάμωση μιας χούφτας αστοιχείωτων νεοναζιστών, χωρίς πολιτική ανάλυση, με πολιτικές θέσεις που αδυνατούν να υπερβούν το επίπεδο των γαβγισμάτων και των ύβρεων, με απροκάλυπτα τραμπούκικη πρακτική, η πολιτική ενδυνάμωση μιας ομάδας μαχαιροβγαλτών και δολοφόνων ήρθε την περίοδο που οι κοινωνικές αντιστάσεις των πρώτων χρόνων της κρίσης έδειχναν να φτάνουν στα όριά τους.’’ O Mαζιώτης (για τον οποίο δεν ξέρανε στο υπουργείο να κάνουνε παράταση της κράτησης…) και η συμμορία των αναρχικών χρησιμοποιούν την μοναδική ρητορική που γνωρίζουν και την πτωχή πολιτική ανάλυση που καταφέρνουν.
Δεν είναι παρά υπερασπιστές μιας σκοτεινής και περιθωριακής ιδεολογίας, που τους μετέτρεψε σε δεκανίκια τους συστήματος το οποίο και τους εξέτρεψε. Η ικανοποίηση που παίρνουν από το γεγονός της δολοφονίας δύο νεαρών εθνικιστών, δείχνει και την τραγικά φτωχή πολιτική αντίληψη που έχουν και τους κατατάσσει ακριβώς εκεί που επιθυμούν να ανήκουν. Στους στυγνούς δολοφόνους.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου