Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - Επίτιμο Μέλος των Μασώνων Ροταριανών έγινε ο Αγιορείτης Μοναχός Επιφάνιος Μυλοποταμινός!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Πρόκειται για μια απίστευτη, εξοργιστική είδηση. Μοναχός του Αγίου Όρους να γίνεται επίτιμο μέλος των ΜΑΣΩΝΩΝ Ροταριανών, που πλασάρονται ως δήθεν «φιλανθρωπικό σωματείο», εξαπατώντας πιστούς και απίστους!

Απορούμε όμως:... Ο γνωστός ως «αρχιμάγειρας του Άθω» (με τις πραγματικά πολύ ωραίες συνταγές του) π. Επιφάνιος Μυλοποταμινός, δεν έχει ακούσει ποτέ ότι οι Ροταριανοί είναι ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;;; Πώς είναι δυνατόν να αποδέχτηκε την βράβευσή του από εκείνους;

Κι επειδή ποτέ δεν λέμε κάτι στην τύχη, ας διαβάσουν τα δύο παρακάτω αποκαλυπτικά κείμενα όσοι θεωρούν τους Ροταριανούς ως...αγαθούς φιλανθρώπους:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»;

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ - ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!
Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια απένειμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους στον π. Επιφάνιο από το  Αγιορείτικο κελί του Μυλοποτάμου, γνωστού από την παραγωγή κρασιών και την έκδοση βιβλίων περί μαγειρικής.

Πηγές από το Άγιον Όρος αναφέρουν ότι η είδηση προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους Αγιορείτες Πατέρες. Όπως αναφέρουν, η μεγάλη εξωστρέφεια   του π. Επιφανίου και η μεγάλη του προσπάθεια για την προβολή κρασιών και αγιορείτικης μαγειρικής, πράγμα που δεν έχει καμιά σχέση με την  αγιορείτικη ησυχαστική παράδοση, τον οδήγησαν στο σοβαρό αυτό ολίσθημα, με αποτέλεσμα τον σκανδαλισμό όλων των πιστών, που έχουν  πολύ ψηλά στη συνείδησή τους το «Περιβόλι της Παναγίας». Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο του.
Μήπως θα έπρεπε να εξετάσει το θέμα, καθώς και ανάλογες δραστηριότητες και άλλων αγιορειτών, η Ιερά Κοινότητα;
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο του δελτίου τύπου του  Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια:
Συνέλευση 2 Απριλίου 2014
Συνέλευση 2 Απριλίου 2014
Συνέλευση 2 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ρ.Ο.Θ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΓΙΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, σε μια εκδήλωση, αντάξια των γνωστών  δυνατοτήτων του, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, είχε τη χαρά και την τιμή, να δεχθεί την πρώτη επίσημη επίσκεψη Διοικητή της Περιφέρειας 2484 του Δ.Ρ, του αγαπητού φίλου Βασίλη Μακρή, η οποία αποδείχθηκε προδήλως θετική και καταλυτική για το μέλλον του Ομίλου  μας στην Περιφέρεια.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου μας, Γιάννη Τάχου και την παρουσίαση όλων των παρισταμένων στην εκδήλωση.
Ακολούθησε η καθιερωμένη προσευχή, σε κάθε εκδήλωση του Ρόταρυ, από τον γνωστό, για την πνευματικότητά του και τα δωρεάν συσσίτια που  ακούραστα συνεχώς προσφέρει, μοναχό του Αγίου Όρους, πατέρα Επιφάνιο, μέσα σε κλίμα πλήρους κατάνυξης από όλα τα παρευρισκόμενα  άτομα.
Ο Διοικητής μας συνέχισε με την ομιλία του σχετικά με το σύνθημα της φετινής ροταριανής χρονιάς, το «Αγκάλιασε το Ρόταρυ – Άλλαξε τη ζωή»  και παρέδωσε το λάβαρο της χρονιάς και άλλα αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο του Ομίλου.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρός μας, Γιάννης Τάχος, παρουσίασε συνοπτικά την επτάχρονη ιστορία του Ομίλου μας, τονίζοντας την ουσιαστική  αδελφοποίηση με Ροταριανούς Ομίλους της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Αλβανίας, με RYLA, εκθέσεις τέχνης και άλλες  δραστηριότητες, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και εστιάστηκε ιδιαίτερα στον οικογενειακό χαρακτήρα του Ομίλου μας και τη  συναδέλφωση των μελών μας.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή του τίτλου του επίτιμου μέλους μας στον πατέρα Επιφάνιο, από το επίτιμο μέλος μας, ιατρό και τ.  διοικητή του Κέντρου Υγείας του Αγίου Όρους επί οκτώ συναπτά χρόνια, Γιάννη Βαλάση.
Ακολούθησαν οι εισδοχές του Χαράλαμπου Σιδηρόπουλου, απόστρατου  πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας και ειδικού σε θέματα  αεροπυρόσβεσης, ο οποίος δημιούργησε και προσέφερε δωρεάν την τελευταία ιστοσελίδα του Ομίλου μας και τη συντήρησή της στο διαδίκτυο,
της Ερωφίλης Κιλιντζή, προϊσταμένης του ΥΠΟΙΚ και πρώην ροταριανής του αδελφικού μας ομίλου, του Ρ.Ο.Δ.Θ, του Θεοδόση Μπίτση,  καρδιολόγου και των πρώην ιδιαίτερα ικανών ροταρακτόρων μας, με μεγάλη προσφορά στον πατρικό Όμιλο, του Παναγιώτη Θεοδωρούδη,  υπευθύνου του παραθαλάσσιου κέντρου «ΕΡΩΤΙΚΟΣ MARE» και του λογοθεραπευτή Πάρι Μπίνου, ενώ είχαμε και δύο εισδοχές στα Ροταράκτ  μας, του Παναγιώτη Χατζή και του Ευάγγελου Τάμπα, τις οποίες έκαναν η Αντιπρόεδρος, Θεανώ Καρακώστα και η Γραμματέας, Έλενα Λοίζου.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο σ/χης Ιωάννης Προκόπης, εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Ηλία  Λεοντάρη, ο τ. Διοικητής και μέλος του πατρικού μας Ομίλου ΡΟΑΘ, ο αγαπητός φίλος Γεώργιος Βασιλικιώτης, η υπεύθυνη Ροταράκτ της  Περιφέρειάς μας και μέλος του ΡΟΔΘ, Σταυρούλα Ηλιάδου, ο Κυβερνήτης των Λάϊονς και Μέγας Μάγιστρος των Ιπποτών του Ναού της  Ιερουσαλήμ, Γιάννης Ροδόπουλος, ο ζωντανός θρύλος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης και επίλεκτο μέλος μας, Χρήστος Παπαζαφειρίου, η τ.  πρόεδρος των ροταράκτ του ΡΟΘ, με μεγάλη και συνεχή κοινωνική προσφορά, ιατρός, Μαγδαληνή Φιλιππιάδου, η γνωστή ιατρός ογκολόγος,  Όλγα – Χριστίνα Γούλα, η φίλη του Ομίλου μας Εύη Ιωαννίδου και πολλοί άλλοι φίλοι και φίλες του Ομίλου, μεταξύ των οποίων και το υποψήφιο  μέλος μας και φωτογράφος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος και προσέφερε τη δωρεάν φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Σχετικές αναρτήσεις:
www.rcanatolia.org/gr/2-April-2014/
www.rcanatolia.org/gr/announcements/#26

aktines.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2438.html

1 σχόλιο:

  1. ντροπη του.πρεπει να τον διωξουνε τον ξεφτιλα απο το αγιο ορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή