Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Κουβέλης βλέπει εκλογές μέσα στο 2014 (και δεν τους αρέσει καθόλου!)


fotis-koubelis-arxeiouΤην εκτίμηση ότι «δύσκολα η χώρα θα αποφύγει τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών μέσα στο 2014» έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό τοπίο. Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Κουβέλης είπε ότι...
«θρυαλλίδα εξελίξεων δεν θα αποτελέσει μόνο η κάλπη, αλλά και η εμμονή της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ να ακολουθούν πολιτικές που βυθίζουν την κοινωνία και τη νέα γενιά στην απόγνωση». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας «αποτελούν μόνοδρομο», «προφανώς, όχι μιας κυβέρνησης όπως η σημερινή, που επιμένει πεισματικά σε ένα πολιτικό και οικονομικό μείγμα αποτυχημένο και επικίνδυνο», πρόσθεσε.
 Φυσικά η προοπτική των πρόωρων εκλογών τρομοκρατεί όχι μόνο τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης για έναν πολύ απλό λόγο. Άλλα - όπως η ΔΗΜΑΡ- γιατί είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός Βουλής, άλλα γιατί φοβούνται μην τυχόν και βγούν πρώτα.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου