Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σάλος απο τις κρυφές συνομιλίες της Τιμοσένκο, που ζητούσε να πεθάνουν οι Ρώσοι

Σάλος έχει προκληθεί από την διαρροή συνομιλίας της Γιούλια Τιμοσένκο όπου ακούγεται η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας να λέει «είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε….

τους καταραμένους Ρώσους».
Η επίμαχη συνομιλία έγινε ανάμεσα στην Γιούλια Τιμοσένκο και τον αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας, Νέστορ Σίφριτς ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα από ρωσικό κανάλι.
«Αυτό που συνέβη ξεπερνά όλα τα όρια. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους» ακούγεται να λέει η Τιμοσένκο προσθέτοντας ότι «αν ήμουν εγώ ηγέτης δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να πάρουν την Κριμαία».
Σε κάποιο άλλο σημείο της συνομιλίας ακούγεται η Τιμοσένκο να λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα για να αφανιστούν τα οχτώ εκατομμύρια Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία.
Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας παραδέχτηκε ότι η συνομιλία έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδίας. Επίσης ανέφερε ότι είναι αληθινή, εκτός από το κομμάτι του πυρηνικού ολέθρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου