Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

"Χρυσοί αετοί": Η παραστρατιωτική νεολαία του Πούτιν

russ4
''Χρυσοί αετοί'' και όχι δεν μιλάμε για την παλαιά νεολαία της Χρυσής Αυγής, αλλά για την παραστρατιωτική νεολαία της κυβέρνησης Πούτιν. Η οργάνωση με την ονομασία...

Berkut (όπως η πρώην ειδική ομάδα της Ουκρανικής αστυνομίας), είναι στην ουσία ένας αθλητικός σύλλογος όχι όμως εφέδρων μα ανηλίκων παιδιών, τα οποία είναι 5 ετών και άνω.
Σύμφωνα με τους στρατιωτικούς εκπαιδευτές( πρώην και εν ενεργεία), στην εκπαίδευση τα παιδιά μαθαίνουν πολεμικές τέχνες, μάχη με μαχαίρια, επιβίωση και διαβίωση, στρατιωτική πειθαρχία ,οργάνωση, χρήση στρατιωτικού εξοπλισμού , στρατιωτικές πορείες και επιδείξεις, ενώ όσα παιδάκια είναι άνω των 12 ετών ,εκπαιδεύονται στην χρήση πιστολιών, τυφεκίων, χειροβομβίδων ενώ κάνουν και άλματα με αλεξίπτωτο.
Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς εκπροσώπους, στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργήσει την αγάπη για τα στρατιωτικά τόσο στην νεολαία όσο και στους γονείς. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο όταν ένα παιδί ενηλικιωθεί και αποφασίσει να καταταγεί, έχει ήδη κάτι παραπάνω από την βασική εκπαίδευση και μπορεί αν εισέλθει σε βαθύτερα αντικείμενα γρηγορότερα.
Η κυβέρνηση επίσης θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η σχέση στρατού και κοινωνίας και η χώρα παράγει ωριμότερους και ισχυρότερους άντρες και όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι κυβερνητικοί υπάλληλοι του προγράμματος :'' έτσι ο νέος δεν πλησιάσει τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, θα μάθει να υπερασπίζεται τους φτωχούς και τους αδύναμους και θα μάθει σε αρχές, όπως η τιμή, η πατρίδα και το κουράγιο''.
Όταν η ''Δύση'' έχει πρότυπα τους ''σεξουαλικά ιδιαίτερους'', τους ''ευαίσθητους'', τους ριψάσπιδες και τους αριστερούς και δεξιούς αντιρρησίες συνείδησης, οι Ρώσοι κτίζουν μια νέα γενιά ανδρών!
αρχείο λήψης 3
russiachild2
russiachild13

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου