Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Ο Πάγκαλος της ΝΔ: “Για όλα φταίει ο λαός”

Τον ελληνικό λαό υπέδειξε ως υπεύθυνο ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, για μία σειρά δεινών που έχουν βρει τη χώρα, από τη χρεοκοπία μέχρι τους θανάτους από τον ιό της γρίπης.

Η εμφάνιση του υπουργού Υγείας στην εκπομπή του..
Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», επιβεβαίωσε ξανά τη... δέσμευσή του στην πολιτική λιτότητας της τρόικας, βλέποντας μόνο το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα και παραβλέποντας τη διάλυση του ελληνικού συστήματος υγείας, την τεράστια μάζα των ανέργων και ανασφάλιστων, την αύξηση των αυτοκτονιών, την επανεμφάνιση μολυσματικών ασθενειών.
Άδωνις: Για όλα φταίει ο λαός, «όλοι μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν φάγαμε το ίδιο»
Ο ίδιος μάλιστα φάνηκε να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον ελληνικό λαό. Από τη μια, η επιτυχία της χώρας και η «απομάκρυνση από την εποχή του μνημονίου» όπως είπε, οφείλεται στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της οποίας είναι μέλος και όχι στις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού. Όταν όμως ερωτάται για τη χρεοκοπία της χώρας, εκεί παίρνει θέση Θεόδωρου Πάγκαλου και υποστηρίζει «όλοι μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν φάγαμε το ίδιο». Κατά τον κ. Γεωργιάδη, μπορεί την πρώτη ευθύνη να έχει η ηγεσία, ωστόσο, «ανεύθυνος λαός στις δημοκρατίες δεν υπάρχει. Ήμασταν όλοι υπεύθυνοι. Φυσικά πιο πολύ ευθύνεται η ηγεσία και λιγότερο οι από κάτω. Στη χώρα αυτή γινόταν ο κακός χαμός. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Άρα ο λαός έχει ευθύνη».
πληροφορίες : newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου