Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Στη Βουλή μηνυτήρια αναφορά για το πόθεν έσχες του Α. Γεωργιάδη


Στη Βουλή διαβιβάστηκε μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει πολίτης σε βάρος του υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη, για ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Με τη μηνυτήρια αναφορά ζητείται να ελεγχθεί εάν ο Υπουργός Υγείας έχει υποβάλει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, εάν το πραγματικό ποσό αγοράς του ακινήτου του είναι... 274.938 ευρώ και εάν έχει καταβάλει τους αναλογούντες φόρους για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι.

Ειδικότερα σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά η οποία διαβιβάστηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κατσιρώδη στη Βουλή για τα περαιτέρω, ο υπουργός Υγείας το 2007 αγόρασε μεζονέτα 217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής, έναντι του ποσού των 274.938 ευρώ. Ωστόσο η αξία του επίμαχου ακινήτου -όπως ισχυρίζεται ο πολίτης- είναι πολλαπλάσια από αυτή που δηλώθηκε και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του επικαλείται συγκριτικά στοιχειά αγοραπωλησιών που έγιναν στην περιοχή κοντά στο ακίνητο του κ. Γεωργιάδη.

Επιπλέον όπως τονίζεται στη μηνυτήρια αναφορά ο υπουργός Υγείας για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι έλαβε δάνειο από Τράπεζα ύψους 530.000 ευρώ.

Για το λόγο αυτό ο μηνυτής ζητά να ερευνηθεί εάν το ποσό που δηλώθηκε για την αγορά της μεζονέτας (274.938 ευρώ) είναι τα πραγματικό τίμημα που καταβλήθηκε, όπως επίσης ζητά να ελεγχθεί εάν έγιναν επισκευαστικές εργασίες στο ακίνητο ή εάν όλο το ποσό του δανείου χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του ακινήτου. Επίσης, ζητά να ελεγχθεί και ο πωλητής της μεζονέτας.

Κατά τον μηνυτή ο κ. Γεωργιάδης προκειμένου να μπορέσει να λάβει υψηλότερο δάνειο, δήλωσε στην Τράπεζα ότι θα πραγματοποιήσει στη μεζονέτα επισκευαστικές εργασίες. Στην πραγματικότητα όμως, όλο το ποσό του δανείου δόθηκε για την αγορά της μεζονέτας και κατά συνέπεια η τιμή αγοράς (274.938 ευρώ) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΊΤΡΙΝΟ ΠΛΑΊΣΙΟ( των πρακτικών της βουλής) , ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.(ανακοινώθηκε απ την έδρα της βουλής στις 24\11\2011 και έκτοτε συγκαλύπτεται και αποκρύπτεται το γεγονός αυτο απο το πλέον σάπιο 99% των πολιτών , αλλά κι απ τους 300σιους προδότες πολιτικούς του ελληνικού κοινοβουλίου . . 
ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥς ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥς Η ΜΟΝΟΝ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς , ΑΛΛΑ , ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ .
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ..... ΑΦΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ(τουλαχιστο έτσι μας λεει) .ΤΟΤΕ(τώρα που έχει την κατάλληλη ευκαιρία) για ποιο λόγο δεν εκθέτει τους σιωνιστές(που είναι μέσα στη βουλή) σε ποινική δίωξη (αλλα αντιθέτως κανει γαργάρα δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εναντίον των σιωνιστων του αντισυνταγματικού τοξου???? , μια σημαντική παρατήρηση στο οσο αφορά τη δραστηριότητα της χα . .......... ο κόσμος συμφωνεί πλήρως με το προγραμα της Χρυσης Αυγης αλλα δεν την πιστευει (όπως συμφωνούσε και με το λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ. Ομως για ποιο λογο να πιστέψουμε οτι η Χ.Α θα πράξει τα οσα μας λεει οτι θα πράξει οταν έρθει στην εξουσία , τη στιγμη που ξέρουμε ,οτι ηδη η Χ.Α συγκαλύπτει και κάνει γαργάρα επίσημη δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου . ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΗΔΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?? ... ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥς ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΗς ΧΑ . κ ΒΟΥΛΕΥΤΑ άσχετα αν το κόμμα σου διαθέτει ή όχι 30 βουλευτές , όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις(όπως ετούτη) στη βουλή ,γνωρίζεις πολύ καλά οτι έχεις τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας και να εκθέσεις άλλον βουλευτή ή βουλευτές σε ποινική δίωξη . Επομένως με την ιδιότητά σου αυτή τη δικαστική , είχες και εξακολουθείς να έχεις καθήκον αρμοδιότητα και υποχρέωση να λάβεις γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτής και να προτείνεις εξεταστική.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ Κε Βουλευτα της Χ.Α ΑΠΟΦΕΥΓΕΙς ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙς? ΜΗΠΩς ΦΟΒΑΣΑΙ? Η ΜΗΠΩς ΕΧΕΙς ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟς ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙς ΑΛΛΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ???
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑς ΕΛΛΗΝΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ????? ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕς ΡΕ ?? ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΔΙΝΟΝΤΑς ΚΑΤΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΝΑ ΣΑς ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕς?


Kαι εσύ βουλευτή (που προσποιείσαι οτι κόπτεσαι για την Ελλάδα, άσχετα αν το κόμμα σου διαθέτει ή όχι 30 βουλευτές , όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις(όπως ετούτη) στη βουλή ,γνωρίζεις πολύ καλά οτι έχεις τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας και να εκθέσεις άλλον βουλευτή ή βουλευτές σε ποινική δίωξη . Επομένως με την ιδιότητά σου αυτή τη δικαστική , είχες και εξακολουθείς να έχεις καθήκον αρμοδιότητα και υποχρέωση να λάβεις γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτής και να προτείνεις εξεταστική.
Ανταυτού , κάνεις τον Κινέζο ΚΑΙ έχεις κάνει γαργάρα για 2 χρόνια τώρα την εσχάτη προδοσία .
καθώς επισης αλήθεια ειναι (και την υποκρύπτουν) οτι ο κάθε ένας εξαυτών, ώς βουλευτής όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις στη βουλή , έχει τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας . ( εδώ έχουμε σύγχυση δικαστικών λειτουργιών διότι εκθέτει βουλευτή σε ποινική δίωξη( με την άρση βουλευτικής ασυλίας) . Επομένως να ξέρεις οτι με την ιδιότητά του αυτή έκαστος εκ των 300σίων βουλευτών ,ειχε καθήκον αρμοδιότητα , υποχρέωση να λάβει *εγκαίρως*γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτής και να προτείνει εξεταστική . ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ , ΥΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ *ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ* .
Πείτε λοιπόν σε όσους(προσεχώς) σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν το Άρθρο 120 , να περιμένουν 2-3 μέρες, επειδή η ιερή δήλωση των ελληνων προκειται να ενημερωθεί.
Συμπλήρωμα πρόσθετο σχετικό της * Ιερής Δηλώσεως τών Ελλήνων*και ενεργοποίησης του Άρθρου 120.
(............... Ενώ Κύριε Εισαγγελεύ , Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπέυθυνων και αρμόδιων , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπεύθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
Σας βεβαιώνω , πως απο τωρα και στο εξής οτιδήποτε σχετικό με την κατοχή της πατρίδος πέσει στην αντίληψή μου το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση , θα επανέλθω να σας το καταθέσω ενόρκως .***

Τούτα εδώ ειναι που έχουμε μεταξύ των άλλων καταγγείλει στην εισαγγελία και προς πάσα αρμόδια αρχή ανθρωπίνων δικαιωμάτων (εθνική και διεθνή)
*** κύριε εισαγγελευ, εγω και οι συμπολίτες μου απαιτούμε απο τις ένοπλες δυνάμεις να μας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο Επίσης να μας επιστραφούν οι φόροι που έχουμε απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.**
διάβασε τα έντονα γράμματα .

ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ * ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ*,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,
πειτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμε απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ.
.(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ενα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέστε.

δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134238417988&set=pb.1230303395.-2207520000.1389717500.&type=3&theater

δείτε εδώ μία η οποια ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater
κι άλλη εδώ. 
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1453563_10200997076869035_1986447480_n.jpg

δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

κάντε αντιγραφή από δώ εκτυπώστε την και καταθέστε τη στην αστυνομία .

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-εφαρμογησ-του-αρθρου-120-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985
 
www.oparlapipas.com

1 σχόλιο:

  1. αρε λαμογιο μας βγαινεις καθε μερα στις τηλεορασεις να βλεπουμε τη φατσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή