Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρίγκηπας του παραμυθιού ή τα παραμύθια του πρίγκηπα; (φωτό & βίντεο)

PictureΟ Πρίγκιπας Κάρολος επικρίνει τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής, χαρακτηρίζοντάς τους ως  "ακέφαλα κοτόπουλα" κατά τη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων αναγνώρισης κορυφαίου πράσινου επιχειρηματία, δηλαδή επιχειρηματία με προδιαγραφές της Ατζέντα 21....

Ο Κάρολος, ο οποίος είναι υπέρμαχος υποστηρικτής της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μίλησε ενάντια στο "στο φράγμα του καθαρού εκφοβισμού" από ισχυρές ομάδες καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ χθες το βράδυ.
Παρουσίασε τον Gamal Albinsaid με το εναρκτήριο Βραβείο του 'Ικανού Αειφόρου Επιχειρηματία', δηλαδή του επιχειρηματία που πληρεί όλες τις προδιαγραφές της Ατζέντα 21, που υποτίθεται έχει στόχο την αντιμετώπιση ζητημάτων του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της υγείας.

Ο διεθνής διαγωνισμός είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας της πολυεθνικής Unilever με το πρόγραμμα του Cambridge για την Αειφορία Ηγεσία ( CPSL ) του οποίου ο προστάτης άγιος είναι ο Κάρολος και που σχεδιάστηκε για να βρει την επόμενη γενιά των επιχειρηματιών που θα στηρίζονται στο σκεπτικό της φράσης-κλειδί της Α21, "Βιώσιμη Ανάπτυξη".

Από τη μεριά τους οι 'σκεπτικιστές' της κλιματικής αλλαγής απαντούν:

“  Δεν είναι ασυνήθιστο ή περίεργο, καθώς έχει ξανακάνει αυτές τις αξιώσεις πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Αλλά η ειρωνεία είναι ότι με αυτό τον τρόπο, ο Κάρολος γίνεται ο καθρέφτης των αρνητών της κλιματικής αλλαγής επιτεθεί.

Δεν πρόκειται για το αν είναι κάποιος αρνητής της κλιματικής αλλαγής, όπως ο ίδιος λέει. Απλά οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο σκεπτικοί σχετικά με την έκταση της αλλαγής του κλίματος.
Μιλά για κατεστημένα συμφέροντα  αλλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός μήπως τα λόγια του στραφούν εναντίον του. Η Crown Estate, για παράδειγμα, κάνει τεράστια κέρδη από τα άκρως offshore αιολικά πάρκα που έχουν εξοργίσει πολλούς από τους μελλοντικού υπηκόους του.

Και για πολλούς ανθρώπους το ζήτημα της αύξησης των λογαριασμών ενέργειας τώρα είναι πιο σημαντικό από ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να συμβεί σε μήκος χρόνου 100 ετών. Φοβάμαι ότι τον έχουν λαθεμένα συμβουλέψει να κάνει τέτοια επιθετική και αμφιλεγόμενη ομιλία.

Ένας από τους λόγους που η Βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια είναι τόσο αγαπημένη είναι ότι αποστασιοποιηθεί από τέτοια θέματα. Τα επιθετικά λόγια του δείχνουν μια ορισμένη ανασφάλεια και την αδιαλλαξία που δεν ταιριάζει με το κοινό.

Το περασμένο φθινόπωρο, οι επιστήμονες του ΟΗΕ δήλωσαν ότι ήταν σίγουροι κατά '95 τοις εκατό ότι η κλιματική αλλαγή είναι ανθρωπογενής - αλλά δεν μπορούν ακόμη να εξηγήσουν γιατί ο κόσμος έχει ελάχιστα γίνει θερμότερος τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος διαπίστωσε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη βρίσκεται σε « παύση », σημειώνοντας αύξηση κατά μόλις 0.05C ανά δεκαετία από το 1998.


Picture
Όπως βλέπετε, τα βασιλικά και συμφέροντα όσον αφορά στην κλιματική αλλαγή και σύντομα θα έχουμε και περισσότερες αποκαλύψεις πάνω σε αυτό. Ο καιρός της Αγγλίας τα δυο περίπου τελευταία χρόνια 'τρελάθηκε'. Και την έναρξη της 'τρέλας' του σηματοδότησε η εμφάνιση του πρίγκηπα Κάρολου σε κανάλι όπου έπαιξε ρόλο μετεωρολόγου και 'είπε' τον καιρό. Έκτοτε, η χώρα του, της οποίας θα έπρεπε να είναι πραγματικός προστάτης, είναι θύμα χειραγώγησης καιρού στο βωμό του συμφέροντος. Του στέμματος και όχι μόνο...

Αυτή τη στιγμή που γράφουμε, η Βρετανία δέχεται μια ακόμα πιο ισχυρή καιρική βόμβα (χειραγώγηση καιρού με αεροψεκασμούς και χααρπ), η οποία έρχεται να αποτελειώσει το έργο των προηγούμενων και δεν θα εκπλαγούμε αν μετά τις τόσες καταστροφές, οι Άγγλοι θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να συμφωνήσουν ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή, ακόμα και να συναινέσουν σε πολλά νέα μέτρα και φορολογία. Και φυσικά, καμία έκπληξη αν ακούσουμε και την σωτήρια Γεωμηχανική να σκάει επίσημα μύτη ως από μηχανής θεός (ή μάλλον σατανάς).

Το βίντεο που ακολουθεί φτιάχτηκε το Μάιο του 2012, όταν άρχισαν τα πρώτα καιρικά παρατράγουδα της Βρετανίας με παρατεταμένους καύσωνες, τους οποίους ακολούθησαν πρωτάκουστες πλημμύρες και χιονοπτώσεις με νεκρούς και καταστροφές στις καλλιέργειες. Θα δείτε και τον Κάρολο να λέει τον καιρό... τον κακό του τον καιρό, που προσφέρει χωρίς αιδώ στους υπηκόους του. Βλέπετε... το στέμμα της Αγγλίας κατάφερε να παραμείνει και να μην πέσουν κεφάλια, γιατί απλά παραδόθηκαν στις σκοτεινές ομάδες που κυβερνούν τον κόσμο τους τελευταίους αιώνες, είτε με καπιταλιστική ενδυμασία, είτε με σοσιαλιστική ή κομμουνιστική... 


Τους πήρε και τους σήκωσε... κυριολεκτικά!

 

allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου