Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Οι Έλληνες εξαθλιώνονται, αλλά το πολιτικό θέατρο σκιών συνεχίζεται


Μπορείηπολυδιαφημισμένη «ανάπτυξη» να βρίσκεται μόνο στους νοσηρούς εγκεφάλους του Σαμαρά, των υπουργών και των στελεχών της άθλιας συγκυβέρνησης των υποτακτικών, εντούτοις η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Σύριζα, με αφορμή την υπόθεση της ΕΡΤ, μόνο ως αστεία μπορεί να φαντάζει.
Το αυτονόητο, επισήμανε σε συνέντευξή του και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ή υπουργός των απολύσεων, επί το ορθότερον), Κυριάκος Μητσοτάκης:...
«ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα «τσιμεντωθεί» η κυβερνητική πλειοψηφία».
Στην αντίπερα όχθη, επικοινωνιακά και για τα μάτια του κόσμου διότι επί της ουσίας έχει ήδη επέλθει η ταύτιση πολιτικών κυβέρνησης και Σύριζα, στελέχη του αριστερού κόμματος θριαμβολογούν πάνω στο απόλυτο τίποτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κύριος Παπαδημούλης, ο οποίος ασκεί κριτική μέσω twitter! Εκεί λοιπόν, έγραψε το εξής μήνυμα: «το 2011, ο Γ.Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και έφυγε σε λίγες μέρες. Ο Παπαδήμος, με 255,σε λίγους μήνες. Αύριο, το κύκνειο άσμα του Σαμαρά».
Και κάπως έτσι, με εκατέρωθεν γελοιότητες και θεατρινισμούς, συνεχίζεται η εξαπάτηση του βαριά δοκιμαζόμενου και εξαθλιωμένου Ελληνικού Λαού. Ο οποίος Ελληνικός Λαός, παρακολουθεί την αισχρά ενδοτική πολιτική της συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα και επιπλέον μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία κάνει τα πάντα προκειμένου η κυβέρνηση Σαμαρά να παραμείνει ακλόνητη στη θέση της, προς δυστυχία των Ελλήνων και της Πατρίδας.
Αξίζει στο σημείο αυτό να επισημάνουμε, την υποκρισία μέχρι αθλιότητας της αριστεράς, η οποία είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής και την άνανδρη δολοφονία δύο νέων μελών της, ως «προβοκάτσια, με στόχο να πληγεί η μεγάλη απεργία της 6ηςΝοεμβρίου»! Ως γνωστόν, η «μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της αριστεράς», την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, πνίγηκε στη βροχή και η «μαρξιστική επανάσταση» ματαιώθηκε.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, επαναλαμβάνει την πάγια θέση του πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. Κι αυτό δεν θα συμβεί με τα πυροτεχνήματα Σύριζα, τα οποία αποτελούν την καλύτερη αβάντα στους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά με ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, την οποία μονάχα η Χρυσή Αυγή δύναται να προτάξει!
 
www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου