Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τι περιμένει τους Μασόνους;;;


" ....να γνωρίζουν οι Μασώνοι οτι οι αφέντες των μελετούν σήμερα δύο λύσεις δια να επιβάλουν την κοσμοκρατορίαν των:...
α) Να δώσουν περισσότερα προνόμια στους Μασώνους και τους άλλους υπηρέτας των, να τους βοηθήσουν να κλέψουν πολλά απο τους λαούς των και να τους βάλουν γκαουλάιτερ και μπαμπούλες στην κοσμοκρατορίαν των. Αυτό όμως φοβούνται μην ξυπνήσει τους λαούς απο την νάρκη και επαναστατήσουν.
β) Να καταλάβουν το κάστρο απο μέσα όπως με τον Μαρξ και τον Σαούλ και να οργανώσουν μίαν επανάστασιν με έμπιστους Σιωνιστάς και με έναν πεφωτισμένο αρχηγό ιδεολόγο τον Ροντ και να στρέψουν την οργήν των φτωχών, εργατών και ιδεολόγων κουλτουριάρηδων κατά των εκμεταλλευτών των λαών, που σήμερα ως εκμεταλλευτάς δεν θα τους δείξουν τους εργοστασιάρχες όπως ο Μάρξ, αλλά τους υπηρέτας του κεφαλαίου Μασώνους, Λάιονς, Ρόταρυ, Μπίλντενμπεργκ, Ιλουμινάτι κλπ...
Οπότε τα ΜΜΕ και τα νέα παπαγαλάκια, διότι τα παλιά θα τα λιντσάρουν όλα, θα ωρύονται μέρα νύχτα και θα ξεσηκώνουν τους λαούς και θα τους βάλουν να κατασφάξουν οικογενειακώς όλους τους παλαιούς υπηρέτας των, διότι έτσι θα φορτώσουν τις δικές των αμαρτίες στους τέως υπηρέτες των και αυτοί θα παρουσιαστούν στα μάτια των λαών ως απελευθερωταί.
...Αν οι Μασώνοι συνειδητοποιήσουν ποιά είναι τα αφεντικά τους, για ποιούς εργάζονται, ποιός είναι ο τελικός σκοπός (η κοσμοκρατορία) και ποιά τα ένστικτα των αρχηγών των και σταματήσουν να τους υπηρετούν θετικά ή παθητικά, τότε δεν χρειάζεται πόλεμος και αιματοχυσία στην ανθρωπότητα..."
Γ.Γ.Αϋφαντής, "Οι μεγάλες απάτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου