Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Ομπάμα θέλει να χαρτογραφήσει τον εγκέφαλό μας!

Picture
Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Ομπάμα ξαναχτυπά! Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της υποφραφής του που δίνει ασυλία στην Μοσάντο ώστε να τρέφει τον κόσμο όλο με μεταλλαγμένα χωρίς ουδείς να μπορεί να την αγγίξει, τώρα βγαίνει με μια νέα απόφαση/δήλωση βόμβα!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε... μια νέα πρωτοβουλία για τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου.

Μιλώντας στο Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε μια αρχική επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να ρίξει φως στο πώς δουλεύει ο εγκέφαλος. Η δικαιολογία; Να δούμε πως παρέχει τη διορατικότητα σε ασθένειες όπως η νόσος Αλτσχάιμερ και η επιληψία. Βρε πάλι για το καλό μας είναι!

Ο πρόεδρος Ομπάμα καμαρώνει και λέει ότι πρωτοβουλίες όπως το 'Πρόγραμμα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος' βοήθησε πολύ στην γενετική και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με τον εγκέφαλο.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα επιστημόνων.

"Υπάρχει αυτό το τεράστιο μυστήριο που περιμένει να ξεκλειδωθεί, και η πρωτοβουλία ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ (BRAIN) θα το αλλάξει, δίνοντας τους επιστήμονες τα εργαλεία που χρειάζονται για να έχουν μια δυναμική εικόνα του εγκεφάλου σε δράση και να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μαθαίνουμε και θυμόμαστε. Και αυτή η γνώση θα είναι μετασχηματιστική", λέει ο 'φιλάνθρωπος' πλανητάρχης. Και συνεχίζει: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε αυτές τις ευκαιρίες, ενώ το υπόλοιπο του κόσμου τρέχει μπροστά". Και όσο μιλάει γι' αυτό, γίνεται και καλύτερος: "Ως άνθρωποι μπορούμε να εντοπίσουμε γαλαξίες έτη φωτός μακριά, μπορούμε να μελετήσουμε σωματίδια μικρότερα από το άτομο, αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεκλειδώσει το μυστήριο της ύλης που βρίσκεται ανάμεσα στα αυτιά μας», είπε.

Εκτός από τους Αμερικάνους και τα λεφτά τους ως φορολογούμενοι που θα πάνε στο να τους μελετήσουν τον εγκέφαλό τους και πως αυτός λειτουργεί, την τύχη και τη χαρά θα την έχει και η Ευρώπη με τους δικούς τους εγκεφάλους και λεφτά των φορολογουμένων! 80 ευρωπαϊκά ισντιτούτα θα συμμετάσχουν με μπάτζετ; 1 δις ευρώ!!!! Η Ευρώπη του νόμπελ ειρήνης με τους πεινασμένους της λαούς της θα καταγράψει τους εγκεφάλους μας!!!

Μια στιγμή.... ακόμα δεν ακούσατε το καλύτερο και.. κάντε κουμ,άντο στον δικό σας εγκέφαλο μην σας ανέβει τελείως η πίεση και εκραγεί:

Ποιος είναι ο 'δημόσιος' τομέας που θα ασχοληθεί με τον ΕΓΚΑΦΑΛΟ; Ποιο άλλο από το Defense Advanced Research Projects Agency  ή αλλιώς, Darpa!!!



Και για όσους δεν γνωρίζουν, το Darpa ανήκει στον αμερικάνικο στρατό, κατασκευάζει οπλικά συστήμα, κατασκοπευτικά συστήματα, κάνει βιολογικές έρευνες (προφανώς για βιολογικούς πολέμους), φτιάχνει στρατορομπότ, πάσης φύσεως ηλεκτρονικά, τεχνολογίες κλπ κλπ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ (ή μάλλον επιθετικούς) ΣΚΟΠΟΥΣ!             ------------------------------>>>

Πείτε μας λοιπόν, στο Θεό που ο καθένας σας πιστεύει, πόσο είστε σίγουροι ότι όλο αυτό τα δαπανηρότατο πρότζεκτ γίνεται για τους ασθενείς του Αλτσχάιμερ;

Πείτε μας πάλι, γιατί έχουμε δώσει το δικαίωμα να είμαστε πειραματόζωα χωρίς τη θέληση μας και μάλιστα με έξοδα δικά μας;

Πείτε μας γιατί τα επίσημα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ αλλά και κάτι ηλεκτρονικές εφημερίδες με μεγάλη αναγνωσιμότητα το παρουσίαζουν ως επίτευγμα; Ως μια 'αθώα' πρωτοβουλία του πλανητάρχη να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ανθρωπότητα;

Σε όλους αυτούς λέμε ΝΑΙ!!! Σας χρειάζεται χαρτογράφηση εγκεφάλου, για να δούμε τι σκ@@ά έχετε μέσα!!!




© AllNewz 
Picture
Πιστεύεται επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούν να επιτίθενται εναντίον στόχων χωρίς προειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου