Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Bill Gates - ο γκουρού της μείωσης πληθυσμού - ξαναχτυπά!


Picture
Ο πλουσιότερος άντρας των ΗΠΑ- σύμφωνα με το Forbes- ο δεύτερος πλουσιότερος στον κόσμο, ο γκουρού της ιδέας αποπληθυσμού της γης ξαναχτυπά!

Προσφέρει 100.000$ για την κατασκευή νέου προφυλακτικού.

Το 'Προφυλακτικό της Νέας Γενιάς' πρέπει να είναι πιο δελεαστικό, να προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση, να είναι πιο εύχρηστο, πιο χαριτωμένο, με ωραία συσκευασία και χρώματα.

Picture
Το πασίγνωστο για... τις 'φιλανθρωπίες' του Ίδρυμα του έχει κάνει ήδη κάποιους υπολογοισμούς: Πουλήθηκαν 15 εκατ. κομμάτια σε ένα χρόνο με 750 εκατ. ανθρώπων να τα κάνουν χρήση παγκοσμίως.

Κι αν νομίζετε ότι ο Gates νοιάζεται για την υγεία και ασφάλεια σας, κάνετε λάθος. Η μόνη του έγνοια είναι η μείωση του πληθυσμού. Θέλει τη γη για τον εαυτό του και την ελιτίστικη παρέα του, γι' αυτό και δείχνει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προγράμματα Γεωμηχανικής που υπόσχονται την θεραπεία του πλανήτη από την 'αρρώστια' της κλιματικής αλλαγής. Αφού εδώ και πάνω από δυο δεκαετίες ψεκάζουν σχεδόν όλες τις χώρες με βαρέα μέταλλα και χειραγωγούν το κλίμα κατά όπως θέλουν χρησιμοποιώντας και ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τώρα σκέφτονται  να εφαρμόσουν διάφορες μεθόδους γεωμηχανικής, εκ των οποίων πολλές είναι ΚΑΙ ψεκασμοί με νανοσωματίδια ποικίλης ύλης, για να την ξαναφέρουν - υποτίθεται - στα ίσα της!

Η άλλη μεγάλη πράξη αβρότητας εκ μέρους του είναι οι εμβολιασμοί των παιδιών της Αφρικής. Στις κατηγορίες ότι τα εμβόλια τελικά παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα υγείας στα παιδάκια, κυρίως νευρολογικής μορφής, εκείνος απαντάει... άρες μάρες κουκουνάρες! Κι αν οι γονείς αρνηθούν τον εμβολιασμό, τότε βγαίνουν τα όπλα!!!! Εμβολιασμοί υπό την απειλή όπλου! Viva Bill Gates!!!

Κι αναρωτιέται κανείς, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να μειώσει τον πληθυσμό της γης, πως και δεν βλέπουν ότι οι μέχρι τώρα 'φιλανθρωπίες' του είναι μόνο μισανθρωπίες; Μάλλον η απάντηση είναι ότι απλά γιατί η ελίτ-παρέα του και οι μαριονέτες-πολιτικοί τους συμφωνούν απόλυτα μαζί του!!!

allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου