Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τρομερός ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Αϋφαντής:Τα λεφτά της END υπάρχουν!!!Οι ανθελληνική κυβέρνηση δεν τα θέλει για να διαλύση την Ελλαδα σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές


«ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ»



Ποια είναι η γνώμη σας για τον Σώρρα που ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει 600 δις δολάρια υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας για την εξαγορά του χρέους της χώρας μας; Τα οποία σημειωτέον η ελληνική κυβέρνηση δεν ανοίγει το λογαριασμό για να τα πάρει...

Αϋφαντής: Η αλήθεια είναι ότι ο Σώρρας τα 600 δις δολάρια σε ομόλογα τα έχει. Τα είχε δηλαδή, γιατί πλέον τα κατέθεσε υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας. Εάν η ελληνική κυβέρνηση τα έπαιρνε, θα μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα. Θα πλήρωνε τα χρέη της και θα μπορούσε να περάσει εις την ανάπτυξη. Αλλά το κατεστημένο που καταχρέωσε την Ελλάδα για να πάρει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, έδωσε εντολή να μην τα πάρουν. 

Έβαλαν ανθρώπους να κατηγορούν τον Σώρρα και τους ανθρώπους της οργάνωσής του, ότι τιμωρήθηκαν από τα αμερικάνικα δικαστήρια κ.λ.π.. Αστείες κοροϊδίες. Τους ανθρώπους που μας δίνουν τα δάνεια, ξέρουν εάν έχουν τιμωρηθεί από ποινικά δικαστήρια ή αν το χρήμα που μας δίνουν είναι μαύρο; Αυτό το «μαύρο χρήμα» το θέλεις Έλληνα για να είσαι δούλος, το άλλο του Σώρρα δεν το θέλεις εάν είναι… μαύρο; Ακούστε κύριε Βραχιολίδη, εάν η ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε τα 600 δις δολάρια, τότε θα έπεφτε το ευρώ, θα γυρίζαμε στο εθνικό μας νόμισμα και θα είχαμε ήδη πάρει πορεία προς την ανάπτυξη! Ο πόλεμος συνεπώς έγινε μεταξύ των εχθρών του ευρώ οι οποίοι και έδωσαν τα χρήματα στο Σώρρα και των Ευρωπαίων του ευρώ.

15 σχόλια:

  1. Δεν ξερω τι να πιστεψω για τον Σωρρα ,φοβαμαι μηπως ειναι απατεωνας.Πραγματικα εχω μπερδευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακουσα ολες τις συνεντευξεις του κ. Λαμπρακη, και πιστευω πως οτι λενε το εννοουν. Αλλωστε τι εχουμε να χασουμε? Ενα πραγμα μονο με προβληματισε...το οτι φασκουν και αντιφασκουν οχι για τα χρηματα, εκει δεν αντιφασκουν καθολου. Αλλα οταν μιλαει ο κ. Λαμπρακης για τον Παλμο! Χαρηκα οταν ακουσα να λεει την αληθεια οτι ο κ. Παλμος δεν ειναι ομαδα Ε κλπ. Αλλα γιατι στη μια συνεντευξη λεει οτι δεν τον γνωριζει και οτι ανταλλαξαν μονο ενα εμαιλ ενω στην αλλη λεει "επικοινωνω συχνα μαζι του"?? Ηταν το μονο ψεμα που μπορεσα να αντιληφθω...πραγμα που δεν μου αρεσε. Ομως παρολαυτα δεν εχουμενα χασουμε τιποτα αν δοκιμασουμε να υπογραψουμε οτι δεχομαστε σαν Ελλαδα τα 600 δις.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙOYN ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΥΠΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ/ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.
    ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ.
    ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΠΛΗΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πρόβλημα σου ανώνυμε 11¨05 δεν κατάλαβα?δηλαδή μας νοιάζει αν είναι νεοπαγανιστες η όχι η αν υπάρχουν τα λεφτά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο χωριο μου λεμε μας χαριζαν γαιδαρο και τον κοιταμε στα δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενω μ αυτους που κυβερνουν ειστε τοσο ασφαλεις περνατε καλα και δεν τους αλλαζετε!!δεν ανηκουν στο πολιτικο στερεωμα που σας εχει χειραγωγησει απο τα γεννοφασκια σας οι end και φοβαστε τοσο μηπως σας επιβαλει νεες θρησκειες και πτωχευσει και η Ελλαδα!!ενω οι κυβερνητες μας προστατευουν τις περιουσιες μας και τη θρησκεια τοσο καλα!!εγω βλεπω οι εκκλησιες μας καθε Κυριακη γεμιζουν απ αυτους που δεν ειναι δωδεκαθεοιστες!αλλαξοπιστησατε αγαπητοι μου και δεν το καταλαβατε!!εχετε φωτογραφιες απ τη βαφτιση σας και νομιζετε πως ειστε ορθοδοξοι.. τριχες....με ενα πασχα στην εκκλησια και φοβαστε τους end μηπως σας απαγορευσουν να ψηνετε το αρνι!!ας γελασω ρεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν σας καλεσει η τραπεζα που σας εχει δωσει δανειο και σας πει οτι σας το μειωνει στο ημισυ εσεις να τους ρωτησετε αν ειναι δωδεκαθειστες η νεοπαγανιστες.Αν σας πουν ΝΑΙ μη δεχτειτε την μειωση.Τι θα ακουσει κανεις ακομη!!!Γι αυτους που μας εχουν ξεπουλησει ουτε κουβεντα.Μας πεταξαν στη θαλασσα να μας πνιξουν κι εμεις εξεταζουμε να δουμε ποιοι εναι αυτοι που μας πεταξαν το σωσσιβιο. Ε δεν παμε καλα.Ερχομαι να πιστεψω οτι φταινε οι ψεκασμοι.Τι αλλο να σκεφτει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν σας καλεσει η τραπεζα που σας εχει δωσει δανειο και σας πει οτι σας το μειωνει στο ημισυ εσεις να τους ρωτησετε αν ειναι δωδεκαθειστες η νεοπαγανιστες.Αν σας πουν ΝΑΙ μη δεχτειτε την μειωση.Τι θα ακουσει κανεις ακομη!!!Γι αυτους που μας εχουν ξεπουλησει ουτε κουβεντα.Μας πεταξαν στη θαλασσα να μας πνιξουν κι εμεις εξεταζουμε να δουμε ποιοι εναι αυτοι που μας πεταξαν το σωσσιβιο. Ε δεν παμε καλα.Ερχομαι να πιστεψω οτι φταινε οι ψεκασμοι.Τι αλλο να σκεφτει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην τελευταια παραγραφο, εκει που λεει: "Ακούστε κύριε Βραχιολίδη, εάν η ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε τα 600 δις δολάρια, τότε θα έπεφτε το ευρώ, θα γυρίζαμε στο εθνικό μας νόμισμα και θα είχαμε ήδη πάρει πορεία προς την ανάπτυξη!", αφορα την εξοδο απ'το ευρω. Απ'αυτο και μονο καταλαβετε οτι δεν προκειται να δεχτουν τα λεφτα του ποτε οι κυβερνωντες μας. Δεν βγαινουν αυτοι απ'το ευρω που 30 ευρω να παει ο βασικος μισθος! ΤΟΣΟ προσκυνυμενοι ειναι! Μονο με εκλογες θα δοθει η λυση στο προβλημα της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμη οτι οι εκλογές τους είναι η ασπίδα τους, οτι καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει αν δεν την εγκρίνουν αυτοί, είναι ακόμα στην εποχή του...1980!! Ξυπνήστε!!!! Τις εκλογές τις κάνουν μόνον για δύο λόγους: α) Να δώσουν άλλοθι στις δικές τους επιλογές ή β) να αντικαταστήσουν μια κυβέρνηση που για Χ λόγους δεν τους αρέσει πια!!!

      Διαγραφή
  10. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ "END"
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/08/end.html

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα επικίνδυνα πλαστά χρεόγραφα των 600 δις
    http://www.eglimatikotita.gr/2013/03/600.html

    ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ END. Η ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ & ΑΠΑΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΤΗΣ END, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. (THE END OF THE END – PART III)
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/08/end-666-end-end-of-end-part-iii.html

    Η ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΤΗΣ END, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.:

    KINΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ " Ε.Ν.D. " , ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA KAI TΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : JP MORGAN , ROCKFELLER , KAI ROTHCHILD . -----
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/kin-666-d-cia-kai-t-jp-morgan.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι ανθρωποι υπαρχουν θεε μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή