Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σήμερα εμπεδώσαμε ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν»...


20100Η Βουλή υπερψήφισε και νέα παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας-Μήπως κάνει και άλλη δουλειά;
Ακούγοντας τους καυγάδες άνευ αντικειμένου πριν από λίγο στη Βουλή, όσοι είναι γνώστες της ελληνικής ιστορίας, δεν μπορούν να κρύψουν ένα πικρό χαμόγελο. Στους διαλόγους των πολιτικών για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα προαπαιτούμενα της δόσης του Ιανουαρίου, κυριάρχησαν τα περί απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας. Ακούστηκαν μάλιστα διάφορα «χαριτωμένα» για...
«ρήτρα αποικίας» και άλλα τινά, που είχαν στο επίκεντρό τους τα περί αγγλικού δικαίου.
Η υποκρισία εδώ περισσεύει. Όλοι κάνουν πως δεν θυμούνται τα σχόλια για την εθνική μας ανεξαρτησία της τότε Προέδρου της Βουλής Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Ο δε πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργός της ΝΔ, Πάνος Καμμένος είπε στη Βουλή κάτι αμίμητα, όπως ότι «ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν έχει υπογράψει τέτοια επονείδιστα κείμενα, όπως αυτό που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή».
Η εθνική μας ανεξαρτησία εκχωρήθηκε από τη μέρα που σηματοδότησε την ένταξή μας στις «ευρωατλαντικές δομές». Από τότε, καμία εκλεγμένη κυβέρνηση, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη μέγγενη των «υποχρεώσεων» (δηλαδή των «υποδείξεων») προς τους Συμμάχους αρχικά και συμμάχους αργότερα. Τους Δυτικούς, που πάντα ήθελαν το καλό μας και τώρα θέλουν να δεσμεύσουν και τον ορυκτό μας πλούτο. Για το καλό μας, να υποθέσουμε. Και κάπως έτσι, δικαιώνεται και η διαχρονικότητα της πρόσδεσής μας ως υποτελών στο άρμα της Δύσης, στην οποία άλλωστε, «ανήκομεν», όπως είχε δηλώσει ο «εθνάρχης».
Και τα χρόνια πέρασαν, το κακό κομμουνιστικό παραπέτασμα κατέρρευσε, στέλνοντάς μας εδώ έναν συρφετό υπανάπτυκτων και μοβόρων τύπων, αλλά το γεωπολιτικό δόγμα της υποτέλειας της χώρας μας, δεν άλλαξε... Και πριν από λίγες ώρες, για άλλη μια φορά, αυτό επιβεβαιώθηκε.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου