Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Σώρας στον Παπαδάκη: “Αυτά τα λένε τα παπαγαλάκια σας, έπρεπε να ντρέπεστε!”



6 σχόλια:

  1. δεν ειμαι σε θεση αν εχω γνωμη γι αυτο αλλα το σιγουρο ειναι πως του την ειχαν στημενη να μη μπορεσει αν αρθρωσει λογο με απανωτες σαχλαμαρες. κριμα για τον παπαδακη και την ηλιθια εκπομπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" (ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ), ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!!
    ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΑΘΕΙΣ!
    Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ", ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙΝ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΟΡΟ ΤΗΣ .... ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ USD, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ! ΖΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!!

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΙ ΤΟΥΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!!!

    ΕΑΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΟΘΕΣΩΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΑΔΙΚΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν τον αφηνουν τα λαμογια του αντεννα να μιλησει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομα με τον τσακα εξ αμερικης ασχολουμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oute ton afisan na milisei oi gamospiti dimosiografi,........... otan poiasoume ta opla meta tous politikous eiste oi epomenoi!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Απλά πράγματα... Ακόμα και αληθινή αυτή η ιστορία θα έπρεπε να τον αφήσουν να τον μιλήσει οι... δημοκράτες- δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή