Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΟΖ στην Ελλάδα - Είδηση που δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά γράμματα

Picture Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία.

Και μ' αυτή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, κατά την ομιλία του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, μπαίνουμε και στην τελική φάση ξεπουλήματος των Ελλήνων. Τι είναι οι ΕΟΖ: Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, με εξειδικευμένα κίνητρα φορολογικού και διοικητικού χαρακτήρα.
Αν ρίξετε μια ματία στο αμερικάνικο wiki θα πάρετε μια μικρή ιδέα. Μια γεωγραφική περιοχή που έχει...

οικονομικούς και άλλους νόμους πιο ελεύθερα προσανατολισμένους στην αγορά από τους τυπικούς της εθνικής νομοθεσίας μιας χώρας...Συνήθως ο στόχος  είναι η αύξηση των άμεσων ξένων επενδύσεων από ξένους επενδυτές, διεθνείς επιχείρησεις ή πολυεθνικές για ανάπτυξη των υποδομών και αύξηση απασχόλησης.
Όπως: Μπάνγκλαντες, Νησιά Καϋμάν, Κίνα, Κόνγκο, Ινδία, Ιράν, Καζακστάν, Πακιστάν, Β. Κορέα, Φιλιππίνες, Μαλαισία. Αναφέρεται ΗΔΗ και η Ελλάδα λέγοντας ότι η Γερμανία πιέζει να δημιουργηθούν στη χώρα μας ΕΟΖ καθώς και σε όλες τις ευρωπαικές χώρες που έχουν οικονομικά προβλήματα!

Ο υπουργός προσπάθησε να διαβεβαιώσει ότι "οι τυχόν αλλαγές θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό και πλήρη εφαρμογή των κανόνων του ισχύοντος εργατικού δικαίου". Και τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι γιατί έτσι όπως έχουν κάνει το εργατικό δίκαιο, δεν είναι τίποτ' άλλο από το κόκκινο χαλί (ή χάλι) για να γίνει όλη η Ελλάδα μια ΕΟΖ!!!

Και τέλος είπε: "Ήδη, αντιμετωπίζουμε ενστάσεις από ορισμένες πλευρές πέραν των ελληνικών συνόρων, αφού μια τέτοια εξέλιξη δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα στη χώρα μας. (εδώ αν είχαμε ηχιτικά εφφέ θα βάζαμε γέλια...) Ζητούμε την πολιτική υποστήριξη των εταίρων μας, ιδίως εφόσον στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούμε και τις σχετικές οικονομοτεχνικές μελέτες που θα υποβάλουμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή".  Ποια υποστήριξη ζητάτε; Αφού ακόμα και το wiki ξέρει ότι οι εταίροι σας πιέζουν να δημιουργηθούν ΕΟΖ στην Ελλάδα και γενικά στα PIIGS. 



Κύριε Χατζηδάκη, σας καλούμε αμέσως να διορθώσετε με εντολή σας το λήμμα στο wiki!!! H Ελλάδα δεν θα γίνει χώρα με ΕΟΖ! Οι Έλληνες που εξαπατήσατε με υποσχέσεις προεκλογικές για επιμηκύνσεις και λιγότερα μέτρα, δεν ψήφισαν την παραμονή τους στην ευρωζώνη για να γίνουν οι αφρικάνοι των ευρωπαίων! Ήταν απλά, για μια ακόμα φορά, θύματα υποσχέσεων που δεν επρόκειτο να τηρηθούν ποτέ, απόκρυψης στοιχείων και αλήθειας, και απίστευτης, τραγικής, εγκληματικής τρομοκρατίας και χειραγώγησης μέσω των ΜΜΕ που καταπατεί κάθε δημοκρατικό δικαίωμα για σωστή ενημέρωση. 


allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου