Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Διεθνιστικός παρεμβατισμός υπέρ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ


TroikaΚανένας σεβασμός σε μια εθνική διαδικασία εκλογής, εκφυλιστικά φαινόμενα για άλλη μια φορά...
Η παρουσία του Βίλι Μαρτένς στην εκδήλωση του Ζαππείου, όπως και οι συνεχείς δηλώσεις Ευρωπαίων «σοσιαλιστών» υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου, λένε πολλά. Η πολιτική ελίτ...
της Ευρώπης που καμόλησε στο κατόπι των Ελλήνων την τρόικα (φωτογραφία), στηρίζει τους ανθρώπους της με νύχια και με δόντια, ώστε να περισώσει ό,τι μπορεί από τα προνόμιά τους, ώστε να μπορέσουν αυτοί να συνεχίσουν να υπηρετούν το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο. Διαβάστε δηλώσεις υπέρ του ΠΑΣΟΚ από το σοσιαλιστικό πολιτικό κατεστημένο και θα καταλάβετε ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Η γελοιότητα στο απώγειό της...
H. Swoboda: «H Ευρώπη κ ειδικότερα ο δημοκρατικός σοσιαλισμός της Ευρώπης θα σταθεί στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ και του κ. Βενιζέλου. Z. Gurmai: «Πιστεύω ακράδαντα ότι το ΠΑΣΟK είναι το μόνο κόμμα το οποίο μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την παρούσα κρίση». Harlem Désir: «Εμείς, οι Γάλλοι Σοσιαλιστές, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές στο πλευρό των φίλων μας του ΠΑΣΟΚ».
Είναι φανερό ότι ουδείς εκ των παραπάνω, δεν έχει την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Όσο μιλούν όμως και παρεμβαίνουν, τόσο χαλυβδώνουν τη θέληση του έθνους που παλεύει να ξεφύγει από τη μνημονιακή τους μέγγενη.

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου