Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΝΑΙ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ,αλλά μέχρι ΕΔΩ και ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!


Ε! δεν πάει άλλο ! Την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα την παρακάτω είδηση : «Σ` ένα φανάρι ,ένας αλλοδαπός πλησίασε στο παρμπρίζ μιας οδηγού και παρά τα αρνητικά της μηνύματα, άρχισε να…..πασαλείβει το τζάμι. 

Στη συνέχεια ,πήγε στο παράθυρο απαιτώντας .φιλοδώρημα ! Η οδηγός κατέβασε το τζάμι για να διαμαρτυρηθεί και τότε ο …λάθρα διαβιών στη χώρα του ξενίου Διός, την ….έφτυσε κατάμουτρα !» Αυτή ήταν η είδηση. Εγώ τώρα ,σαν γιατρός αλλά και σαν απλός κάτοικος αυτής της χώρας καταθέτω τις εξης σκέψεις.: Οι με τόση άνεση διαβιούντες στον τόπο μας αλλοδαποί ,είναι - ενδεχομένως - φορείς επικινδύνων και ποικιλοτρόπως μεταδιδομένων μολυσματικών νόσων (φυματίωση, ηπατίτιδα, Ψώρα, συφιλις, AIDS κ.α.). Χωρίς να θέλω να πανικοβάλω κανέναν σας ρωτώ : Με ποια λογική η Πολιτεία τους ανέχεται, όχι μόνον να επαιτούν η να αξιούν φιλοδωρήματα αλλά και να εμπορεύονται αμέτρητα είδη (τσάντες , ζώνες, ρολόγια, μπιζού , χαρτομάντιλα και άλλα εμπορεύματα) , αντικείμενα που - με την διαδικασία της δοκιμής- φέρουν «έμπορο» και πελάτη ,σε άμεση επαφή (γνωστού όντος ότι με τα σταγονίδια της ομιλίας τους, η με τα εκρίματα που «φιλοξενούν» στα βρώμικα χέρια και νύχια τους , είναι ενδεχόμενο να μεταδοθούν κάποια από τα παραπάνω νοσήματα ή δερματοπάθειες). 
Έχετε δει τελευταία με πόση φορτικότητα , κάποιοι από αυτούς -περιφερόμενοι κατά ομάδας σε κεντρικούς δρόμους - πλησιάζουν και αρπάζουν με το ζόρι (παρά την άρνηση η την διαμαρτυρία τους) τα χέρια των κοριτσιών που κυκλοφορούν για να περιτυλίξουν διάφορα βραχιόλια , αξιούντες την αγορά τους;;; Τους έχετε υποστεί με πόση φορτικότητα σας επισκέπτονται στα καφέ η αεστιατόριο και σας προτείνουν πάνω απ`το τραπέζι η πάνω απ` το κεφάλι σας την πραμάτεια τους;. Έχω δεί και κουλουρτζήδες και καστανάδες και σαλεπιτζήδες , απ` αυτούς, κανείς δεν τους ελέγχει, κανείς δεν τους πειράζει ! (Και Βέβαια , για νάμαι δίκαιος, και για τους ημεδαπούς πλανόδιους των περιγραφέντων ειδών , η ίδια αδιαφορία, η ίδια αναισθησία των « αρμοδίων », ισχύει !).! 
Πες` τε μου, αγαπητοί μου αναγνώστες , οι σκέψεις που διαβάσατε σας δίνουν το δικαίωμα να με χαρακτηρίσετε σαν ….ρατσιστή;; Πες`τε μου ,όμως , αν ο υπογράφων είναι ρατσιστής οι άλλοι - οι και. αντιρατσιστές αυτοαποκαλούμενοι - που είναι ,που βρίσκονται, γιατί δεν κάνουν κάτι να …απαλύνουν τον πόνο των άτυχων μεταναστών;; Να τους νοικοκυρέψουν να τους πλύνουν, να τους κουρέψουν , να τους ντύσουν , να τους ταϊσουν, ή - να , μια ιδέα που μου ήρθε τη στιγμή αυτή : Να πάρει κάθε οικογένεια …αντιρατσιστών έναν (λαθρο) μετανάστη να τον φιλοξενεί στο σπίτι της , όχι δεν γελάω, σε μια βδομάδα το πρόβλημα θάχει λυθεί ! ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Και , μέχρι τότε , ας τους……… περιμαζέψει η Δημοτική Αστυνομία! 
Δρ Βλάσης Γωγούσης 
taxalia
elnewsgr.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. O fovos gia to Aids klp einai meros tis taktikis tou tromou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη τους ποιάσουν, έχω δει και ζήσει με τα μάτια μου την αδιαφορία των αρχών, Θησείο, είσοδος αρχαίας αγοράς, και και οι αστυνομικοί στην πλατεία Μοναστηρακίου πείνουν τον καφέ τους. ξέφραγη πόλη άσε τους αλλοδαπούς στα φανάρια χαμός..........ΤΗΟΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή